Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 oct 2009 - Anul XIV, nr. 241 (4227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: PDL va analiza şi va veni cu o propunere de premier, nu refuzăm nicio discuţie cu niciun partid

Miercuri, 14 Octombrie 2009 (20:38:23)

Democrat-liberalii vor purta discuţii în interiorul partidului şi vor veni cu o propunere de premier, a anunţat, miercuri seară, liderul formaţiunii, Emil Boc, care a declarat că partidul pe care-l conduce nu refuză nicio discuţie cu niciun alt partid politic pe această temă.

"Ne interesează să avem rapid un guvern şi să rezolvăm astfel problema crizei economice şi pe cea a respectării angajamentelor externe ale României (...) Nu refuzăm nicio discuţie cu niciun partid politic", a declarat, miercuri seară, preşedintele PDL Emil Boc.

Boc s-a declarat onorat de faptul că PDL l-a propus tot pe el pentru a fi desemnat premier, însă a afirmat că această propunere "nu este şi soluţia zilei".

În aceste condiţii, potrivit liderului partidului, PDL va analiza şi va face preşedintelui o propunere de premier.

Boc a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor care doreau să afle dacă PDL a decis la rândul său să sprijine desemnarea lui Klaus Iohannis, varianta propusă şi susţinută de toate celelalte formaţiuni politice parlamentare.

Preşedintele Băsescu a declarat, miercuri, că PDL, renunţând la candidatura anunţată la consultările de marţi, a făcut solicitarea să poată transmite o propunere de prim-ministru la Preşedinţie, plecând de la premisa că este partidul cu cel mai mare număr de parlamentari.

"Astăzi (miercuri – n.r.), PDL, renunţând la candidatura pentru funcţia de prim-ministru anunţată ieri (marţi - n.r.), în consultări, a făcut solicitarea să poată să transmită şi el o propunere pentru funcţia de prim-ministru la Preşedinţie, plecând de la premisa că este partidul cu cel mai mare număr de parlamentari, aşa cum a rezultat din alegeri", a anunţat Traian Băsescu.

El a amintit că, în calitate de şef al statului, a desemnat premieri doar de la partidele sau alianţele politice înregistrate juridic, care au câştigat cele mai multe mandate de parlamentari.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: PDL va analiza şi va veni cu o propunere de premier, nu refuzăm nicio discuţie cu niciun partid.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: PDL va analiza şi va veni cu o propunere de premier, nu refuzăm nicio discuţie cu niciun partid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei