Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 oct 2009 - Anul XIV, nr. 241 (4227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Guvernul Boc 2 lucrează

Şeful DSP Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu a fost înlocuit cu dr. Ludovic Abiţei

Miercuri, 14 Octombrie 2009 (15:26:46)

Directorul coordonator propus de PSD pentru Direcţia de Sănătate Publică Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, a fost înlocuit din funcţie cu adjunctul său, dr. Ludovic Abiţei. Potrivit unui comunicat de presă remis de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Adrian Popescu, dispoziţia de schimbare din funcţie a fost trimisă de Ministerul Sănătăţii, care a decis ca începând cu data de 13 octombrie a.c. să fie numit interimar în funcţia de conducere de director coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Suceava, până la ocuparea postului prin evaluare, doctorul Ludovic Abiţei.
Cu aceeaşi dată a fost revocat din funcţia de director coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică doctorul Alexandru Lăzăreanu, „ca urmare a referatului Comisiei de evaluare a activităţii manageriale a directorilor coordonatori ai direcţiilor de sănătate publică judeţene constituită la nivelul Ministerului Sănătăţii”.
Doctorul Lăzăreanu ne-a declarat, miercuri, că va acţiona în instanţă atât pe cel care a semnat ordinul de revocare, cât şi raportul comisiei de evaluare şi va cere daune morale. Medicul, aflat la un curs la Sinaia, a arătat că, pe de o parte, în cele 4 luni, cât a condus Direcţia de Sănătate Publică, a îndeplinit indicatorii anuali şi nu au fost motive pentru un raport de evaluare negativ, iar pe de altă parte, ordinul de revocare a fost transmis la instituţie la 16.30, oră la care Guvernul Boc 2 căzuse în urma moţiunii de cenzură. „Guvernul era deja demis, deci nu putea lua o asemenea măsură. Contractul meu este semnat cu Ministerul Sănătăţii, prin ministru”, a mai spus Alexandru Lăzăreanu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful DSP Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu a fost înlocuit cu dr. Ludovic Abiţei.
 Vizualizări articol: 2380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Şeful DSP Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu a fost înlocuit cu dr. Ludovic Abiţei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei