Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 oct 2009 - Anul XIV, nr. 241 (4227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încredere de sine

Un sucevean cu opt clase vrea să ajungă preşedintele României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Băsescu, Geoană, Antonescu şi Oprescu trebuie să-şi facă griji serioase pentru alegerile prezidenţiale de luna viitoare. Un candidat surpriză îşi face încălzirea şi ameninţă că-şi va spulbera adversarii, iar apoi va trece la măsuri radicale, cum ar fi introducerea pedepsei cu moartea prin tragere în ţeapă.

 

Candidatul Ion Plesciuc este originar din Dorneşti, dar de mai mulţi ani s-a mutat la Agigea, în judeţul Constanţa. Potrivit CV-ului, a absolvit opt clase şi o şcoală profesională în domeniul construcţiilor. Timp de 13 ani, din 1978 şi până în 1991, a lucrat în Rădăuţi, la un punct termic, iar ulterior a muncit şi în câteva ţări străine, Germania (1992-1994), Israel (1996-1998) şi Spania (2005-2007).
Despre motivele care l-au împins spre Cotroceni se întreabă şi răspunde singur. „De ce am hotărât să candidez la Preşedinţia României? Pentru că sunt singurul candidat care are curajul necesar şi soluţii reale de a scoate ţara din criză şi să scăpăm de mafia comunistă şi de marii corupţi”, a precizat acest Robin Hood al zilelor noastre.

 

Ţeapa, „garantul unei democraţii adevărate”

Candidatul la cea mai înaltă funcţie în stat ştie şi cum va scăpa România de corupţi.
„Voi introduce pedeapsa cu moartea prin tragere în ţeapă, această lege va fi valabilă şi pentru mine. Prin această lege va scădea criminalitatea cu 99 la sută. De ce am ales pedeapsa cu moartea prin tragerea în ţeapă? Pentru că a dat randament în trecut, şi în vremuri de criză avem nevoie de legi de criză. Numai aşa putem descuraja infractorii să comită crime, tâlhării, violuri, pedofilii, trădări de ţară şi corupţie. Această lege va aduce milioane de euro la bugetul de stat, că nu va mai fi nevoie de prea multe forţe de ordine, penitenciarele vor da faliment deoarece persoanele care comit mici infracţiuni vor fi condamnaţi la muncă în folosul comunităţii. Ţeapa va fi garantul unei democraţii adevărate şi al unui trai decent prin muncă cinstită”, sunt promisiunile electorale ale lui Ion Plesciuc.
Acesta a mai anunţat că vrea să verifice toate averile obţinute ilicit de marii corupţi ai României, iar cine nu-şi poate justifica averea prin acte, va rămâne fără ea.

 

„Am şanse foarte mari să ajung preşedintele ţării”

Optimismul debordant de care dă dovadă Ion Plesciuc îl face să creadă că toţi contracandidaţii săi vor depune eforturi importante pentru a-l contracara.
„Stimaţi cetăţeni, eu nu sunt un sfânt, m-am comportat ca orice cetăţean normal în societate, dar actualii contracandidaţi vor cheltui sute de mii de euro ca să mă denigreze şi să mă scoată din cursa electorală, fiind conştienţi că am cea mai bună şi reală platformă electorală şi am şanse foarte mari să ajung preşedintele ţării. Dacă vreţi să trăiţi decent într-o Românie liberă şi prosperă vă sfătuiesc să nu-i băgaţi în seamă, că propaganda comunistă încă funcţionează”, a spus cel care se visează preşedinte al ţării.

 

Plesciuc a ameninţat că aruncă în aer un pod

Ion Plesciuc este un client mai vechi al oamenilor legii. Ultima sa ispravă datează din martie anul trecut. Aflat la volanul unui jeep, Plesciuc s-a oprit pe podul de peste Canalul Dunăre - Marea Neagră şi a anunţat la Serviciul de Urgenţe 112 că va detona două grenade dacă nu va fi lăsat să discute cu preşedinţii Traian Băsescu, George W. Bush şi Vladimir Putin, care participau la Summit-ul NATO de la Neptun.
Bărbatul dorea un milion de euro de la cei trei lideri politici, dar în final s-a ales cu o amendă. Pentru detensionarea situaţiei au intervenit trupele DIAS şi ale SPP. Discuţiile nu au dat roade, fapt ce a condus la intervenţia în forţă a trupelor DIAS, nu înainte ca Plesciuc să lovească cu maşina un autovehicul al pirotehniştilor. Totul s-a încheiat după ce echipele DIAS au spart gemurile jeepului cu bâte şi l-au scos din maşină. Pretendentul la fotoliul de la Cotroceni a fost încătuşat şi dus cu o ambulanţă la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu Mare. În maşină nu s-a găsit nici un dispozitiv exploziv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean cu opt clase vrea să ajungă preşedintele României.
 Vizualizări articol: 842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.58/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 31 voturi
Un sucevean cu opt clase vrea să ajungă preşedintele României2.6531

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(14 oct 2009, 11:17:41
Din pacate, nu vad nici o diferenta intre asta si restul "catindatilor"...nu stiu cine a blestemat tara asta, sau cum, dar a facut-o foarte eficient.

Ioaneee, vezi la Vadim poate mai are niste Rudotel ramas pe undeva..
1.1  RE: Mda trimis de
(14 oct 2009, 18:19:37
Max,dreptate ai,as rade daca nu ar fi de plans.Eu cred ca ar trebui sa-i cautam o tichie de margaritar si sa-l lasam in pace,sunt subiecte care merita discutate cu adevarat.Sigur nu e in PRM omul?
2.   Tusea si junghiul ! trimis de
(14 oct 2009, 11:30:39
Un prost arunca o piatra in apa si o suta de destepti sar sa o gaseasca !

Ziar de doua parale, credeam ca abordeaza subiecte mai serioase!
2.1  RE: Tusea si junghiul ! trimis de
(14 oct 2009, 11:45:30
Ai gresit foaia, amicebig grin
3.   Hahaha trimis de
(14 oct 2009, 13:52:29
summit cu putin, bush, basescu si plesciucrolling on the floor

4.   Tare... :)) trimis de
(14 oct 2009, 14:17:30
Si daca vor fi forte de ordine putine cine va prinde pe hoti sa-i traga in teapa?
5.   Deosebit !!! trimis de
(14 oct 2009, 14:21:35
In primul rand vreau sa-l felicit pe sandrinio pentru acest articol deosebit de pe prima pagina !!!

In al doilea rand despre acest ratat al societatii nu pot spune decat ca mi-e mila de el. Ascundeti-l fratilor ca de la gand la fapta nu e decat un pas !!! Si nu de alta dar maine, poimaine veti cauta vinovatul sau vinovatii ca in articolul de ieri despre moartea dl. Roth !!!
6.   ... trimis de
(14 oct 2009, 15:18:39
mare-i gradina ta...
7.   Super trimis de
(14 oct 2009, 17:53:25
excelent articolul. chiar m-a relaxat dupa o zi nasola la munca. divertis sunt mici copii pe langa debilul asta!
8.   Asta e tigan? trimis de
(14 oct 2009, 19:42:48
Ca daca e, atunci e cam dubios sa vorbeasca despre tras in teapa, nu credeti? rolling on the floor))
9.   Sal trimis de
(14 oct 2009, 20:50:07
alt articol nu ati avut pentru al publica, alte subiecte nu aveti de abordat ...chiar ca e plina gradina ta doamne....

ce sa mai speram ne a murit si speranta pentru copiii nostrii.....vai si jale pentru tarisoara asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei