Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zidane: Meciul cu România va fi determinant pentru Franţa

Vineri, 23 Mai 2008 (13:24:02)

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane a declarat, joi, că pentru naţionala Franţei meciul cu România, primul din grupa C la Campionatul European din luna iunie, va fi determinant, deoarece un debut bun la un turneu final este foarte important.
  "Cel mai important este să începem bine competiţia. Meciul cu România va fi determinant. Dacă va câştiga acel meci dificil, echipa Franţei poate face lucruri frumoase", a spus Zidane, la postul de radio RMC.

Zidane a vorbit şi despre doi dintre jucătorii consideraţi foarte importanţi pentru reprezentativa Franţei, Thierry Henry şi Franck Ribery.

"La Arsenal, Henry juca pe un anumit post. Dacă îl foloseşti pe alt post la Barcelona, nu este surprinzător că este mai puţin decisiv. La un moment dat va trebui să revină la locul lui, de unde marca 30 de goluri pe sezon. Chiar dacă a avut un sezon dificil, Euro îl va însufleţi şi îi va face bine", a spus Zidane.

Zinedine Zidane a menţionat că Franck Ribery este un jucător cu multe calităţi. "Ribery are un stil ceva mai apropiat de al meu, chiar dacă preferă, poate, să joace pe benzi. Este un jucător util, a evoluat pe diferite posturi, este puternic. Nu are nicio presiune, joacă aşa cum îi spune mintea. Cu driblingul şi viteza sa, este foarte performant", a punctat Zidane.

Franţa şi România vor evolua în grupa C la Euro-2008 (7-29 iunie), alături de Italia şi Olanda, şi se vor întâlni chiar în prima etapă a fazei grupelor, la 9 iunie, la Zurich.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zidane: Meciul cu România va fi determinant pentru Franţa .
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zidane: Meciul cu România va fi determinant pentru Franţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei