Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

PD-L-iştii vor să elimine discriminările între pensionari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat liberalii suceveni şi-au propus să rezolve problemele pensionarilor preluate în urma unor discuţii purtate recent cu asociaţiile de pensionari.

Potrivit vicepreşedintelui organizaţiei judeţene a PD-L, Ilie Vasile, una dintre cele mai importante probleme se referă la discriminarea între pensionari, problemă pe care democrat liberalii prin parlamentarii săi vor să o rezolve iniţiind proiecte de lege.

„Pensionarii s-au plâns că legislaţia actuală, din păcate, discriminează. Ei doresc o reformare a actualului sistem public de pensii şi a celui stabilit prin legi speciale, prin elaborarea unei singure legi pentru toate categoriile de pensionari, folosindu-se aceeaşi bază de calcul pentru toate dosarele. Aceste cereri legitime care vizează modificarea legislaţiei vor fi analizate de parlamentarii PD-L şi apoi transformate în proiecte de lege”, a declarat Ilie Vasile.

 

Casa de Pensii, în centrul municipiului Suceava

Vicepreşedintele PD-L Suceava a menţionat că pensionarii mai vor o singură Casă Naţională de Sănătate, amenajarea unor spaţii pentru petrecerea timpului liber şi mutarea Casei Judeţene de Pensii de pe Zamca în centrul municipiului.

„Am recomandat locaţia de pe Petru Rareş nr. 13, unde este o clădire a Consiliului Judeţean cu o vechime de peste 100 de ani. Dacă nu se poate muta în totalitate Casa de Pensii, măcar să-şi deschidă un birou unde să preia toate problemele pensionarilor. Acolo s-ar putea amenaja şi un spaţiu pentru petrecerea plăcută a timpului liber”, a spus vicepreşedintele PD-L Suceava.

El a precizat că PD-L va susţine şi cererea pensionarilor de a reuni sub acelaşi acoperiş toate cele cinci instituţii care se ocupă acum de problemele lor înfiinţate de PSD după 2001, astfel încât să nu fie nevoiţi să alerge dintr-o parte în alta pentru a-şi rezolva problemele. PD-L s-a mai gândit ca pensionarii mai tineri care mai pot munci să fie angajaţi, ţinând cont de faptul că judeţul duce lipsă de forţă de muncă.

„Noul Consiliu Judeţean, cu viitorul preşedinte domnul Gheorghe Flutur, împreună cu primarul Ion Lungu, vor face tot ce se poate ca instituţiile publice pe care le vor conduce să rezolve cererile pensionarilor suceveni, pentru că de prea mult timp ei reprezintă o categorie socială supusă unui tratament discriminatoriu”, a încheiat Ilie Vasile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L-iştii vor să elimine discriminările între pensionari.
 Vizualizări articol: 872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
PD-L-iştii vor să elimine discriminările între pensionari2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Astea sunt problemele trimis de
(23 mai 2008, 13:40:03
Salut modul de abordare a domnului Vasile Ilie care, in acest fel, raspunde multor probleme cetatenesti si, mai ales, arata preocuparea partidului din care face parte pentru cei de o anumita varsta!
2.   Ilie aspira si vampirizeaza voturi de batrani trimis de
(23 mai 2008, 13:52:29
Conform unei strategii de partid, membrii PD-L si Vasile Ilie arunca in joc pe ultima suta de metri aspiratorul de voturi ale batranilor, folosind asa-zisa empatie pe care chipurile rechinii pedelisti a au pentru batrani.

Hai sa fim seriosi! Oameni buni, nu va lasati prostiti, mai ales de Ilie, care se stie ca este un calau nemilos si un tip lipsit de scrupule, si alaturi de intreaga sa familie de rechini si-a construit un profil de ticalos veritabil. Dupa ce s-a folosit de alte partide p care le-a vampirizat pentru bunul personal, acum doreste sa se capatuiasca din nou, insa pe spinarea bietilot nostri batrani. Individul e asteptat la inchisoare, asa ca e mai bine sa lase functiile deoparte deocamdata, si sa se lase anchetat, in sfarsit, pentru toate marsaviile savarsite in timpul tranzitiei.
3.   Lasa-ne trimis de
(23 mai 2008, 16:37:21
Ce tupeu! Niste propuneri care nu rezolva nimic sunt aruncate de PD-L doar, doar o sa-i voteze pensionarii. Oare care partid murea de grija bugetului national, fac�nd fite prin reprezentantul marinarilor la conducerea statului ca nu o sa ajunga banii pentru plata pensiilor?

Domnule Ilie dec�t sa propui asa niste ineptii mai bine te-ai ocupa de constructia centralelor eoliene de 1,5 mW (a mia parte dintr-un watt) asa cum i-ai soptit ziaristei Dana Humoreanu pentru a alimenta cu energie electrica creierul tau obosit.
4.   Creierul obosit pentru munca, odihnit pentru furt trimis de
(23 mai 2008, 17:00:09
Creierul lui Ilie nu e obosit la furtisaguri, inselaciuni si coalitii cu ticalositii. Pentru profesie, insa, e un creier mic si fara continut, pentru ca Ilie e un analfabet parvenit politic, unul din miile de cretini ai Romaniei carora tara le datoreaza dezastrul absolut in care a fost aruncat acest neam pe seama caruia numai o mana de vampiri ca Ilie benchetuiesc in timp ce restul mor cu zile.
5.   Corupere de ...batrini trimis de
(23 mai 2008, 19:20:23
Marturisesc ca asemenea culme a demagogiei, nu credeam ca poate fi atinsa ,oricit de disperat si panicat ai fi.Vedeti daca nu se fac un fel de contracte a alesilor cu alegatorii,spre a-i putea sanctiona pentru promisiuni mincinoase(de ex.).Cum poti sa promiti cuiva luna de pe cer(caci e absolut la fel),ca vei recalcula toate pensiile pornind de la un criteriu unic,valabil tuturor categoriilor de pensionari.De ce nu ai propus limitarea, in vreun fel ,a pensiilor astronomice a vechilor activisti si securisti, ca era mult mai logic?Culmea nerusinarii,e insa atinsa atunci cind plinge pe umerii girboviti ai unor batrini neputinciosi,nevoiti sa-si care phasurile si betesugurile pina unde-a pus mindra lui Neagu casa de pensii.Ii reamintesc ca era coleg de partid si prieten cu penalul director al Casei de Pensii,cind a venit acesta cu aceasta propunere nastrusnica(acolo avea masa teren)si atunci,nefiind campanie,n-a observat ca era o neghiobie cu iz penal.Acum insa....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei