Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Băsescu şi Tăriceanu au făcut o Românie a 20 de români mai bogaţi decât 6 milioane de oameni

Vineri, 23 Mai 2008 (17:56:06)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Lupeni, că preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu "au făcut o Românie a celor 20 de români mai bogaţi decât şase milioane de oameni obişnuiţi", transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "În România lui Băsescu şi Tăriceanu, doar unu la sută din copiii de la ţară pot să meargă la facultate şi numai zece la sută dintre copiii din familii nevoiaşe au studii universitare. Aceasta este România pe care au creat-o Băsescu şi Tăriceanu, iar diferenţa dintre stânga şi dreapta, între ceea ce au făcut ei (actuala putere -n.r.) şi ce putem face noi (PSD- n.r.) este foarte mare, chiar dacă suntem în opoziţie, am obţinut pensii mai mari", a declarat, vineri, preşedintele PSD Mircea Geoană, în cadrul unei întâlniri cu simpatizanţii PSD din Lupeni.

Potrivit sursei citate, Băsescu şi Tăriceanu au contribuit la îmbogăţirea a "douăzeci de români a căror avere depăşeşte averea altor şase milioane de oameni".

"Bunăstarea românilor, pentru noi, înseamnă să echilibrăm averile celor mulţi. Ei au făcut o Românie a celor douăzeci de români mai bogaţi decât şase milioane de oameni obişnuiţi", a spus Geoană.

Geoană le-a cerut hunedorenilor adunaţi la Lupeni să voteze PSD pentru că "numai în acest mod viaţa celor mulţi va fi îmbunătăţită".

Mircea Geoană le-a vorbit hunedorenilor despre frumuseţea judeţului lor în care "din păcate nu există infrastructură", subliniind că din această cauză investitorii străini nu se vor îndrepta spre această zonă a ţării.

Preşedintele PSD s-a aflat, vineri, în Valea Jiului, pentru a se întâlni cu reprezentanţii minerilor şi pentru a susţine candidaţii PSD la alegerile locale, el fiind aşteptat în faţa sediului social-democraţilor din Lupeni de zeci de simpatizanţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Băsescu şi Tăriceanu au făcut o Românie a 20 de români mai bogaţi decât 6 milioane de oameni.
 Vizualizări articol: 512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Băsescu şi Tăriceanu au făcut o Românie a 20 de români mai bogaţi decât 6 milioane de oameni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei