Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Olteanu: O coaliţie viitoare vom forma doar cu cei care vor accepta programul de guvernare al PNL

Vineri, 23 Mai 2008 (17:56:56)


Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a declarat, vineri, că liberalii vor forma o coaliţie viitoare doar cu cei care vor accepta programul de guvernare al PNL, stabilind cu cine sunt compatibili şi cu cine nu sunt, în funcţie de programele politice ale fiecărui partid.
  Întrebat de jurnalişti dacă consideră absurdă o "recoalizare" între PNL şi PDL, Olteanu a răspuns că "nu există nimic absurd", însă a reiterat ideea că doar cu partidele care susţin ideile promovate de PNL se poate forma coaliţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Coaliţia viitoare se va forma în funcţie de cei care vor accepta programul de guvernare al PNL: cotă unică, finalizarea retrocedării proprietăţilor chiar şi a celor câştigate la CEDO, finalizarea reformei în justiţie, continuarea dezvoltării economice a României, expansiunea economică a României înspre zona Balcanilor, astea sunt viziunile noastre politice pe care nu avem cum să le negociem, de aici încolo putem face un program de guvernare împreună cu cei care susţin aceste lucruri", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Olteanu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a adăugat că partidele de opoziţie, PDL şi PSD, trebuie să anunţe PNL, probabil în această vară, în legătură cu ce vor şi care e programul lor de guvernare cu care se prezintă în faţa electoratului, iar atunci liberalii vor vedea cu cine sunt compatibili şi cu cine nu.

"Dacă programul de guvernare al PDL va fi făcut de domnul Stolojan, probabil va însemna eliminarea cotei unice, conservatorism economic, reîntoarcerea FMI–ului în România pentru că domnia sa atât cunoaşte, atâta înţelege din economie ce ştia în anii '80, şi în acest caz nu vom fi compatibili. Dacă programul de guvernare al PDL va fi făcut de domnul Videanu, de exemplu, probabil vom fi mai compatibili. Dar asta e problema PDL să-şi stabilească cine îl conduce, că deocamdată nu e foarte clar", a mai spus Bogdan Olteanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olteanu: O coaliţie viitoare vom forma doar cu cei care vor accepta programul de guvernare al PNL .
 Vizualizări articol: 381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olteanu: O coaliţie viitoare vom forma doar cu cei care vor accepta programul de guvernare al PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tampenii! trimis de
(24 mai 2008, 14:02:07
Daca esti finul lui Tariceanu,nimeni nu iti da dreptul sa spui povesti.Chelule,Stolojan a fost functionar la Banca Mondiala si nu a fost,nu este adeptul unor imprumuturi ptr 6 luni-1 an a celor de la FMI.A declarat asta tot timpul.Daca nu era Stolojan si Basescu,astazi tu si Tariceanu erati niste "papagali".

"Minciunos ordinar",Stolojan a declarat tot timpul ca Romania nu are nevoie de 30 mil USD ptr a acoperi o gaura in economie,ci de sume mari de ordinul sutelor de mil de USD ptr a dezvolta infrastructura in aceasta tara.Cota unica este propunerea lui Stolojan,reforma in justitie,precum si alte masuri ptr a redresa aceasta tara. PNL,B Olteanu,Orban,Norica,Vosganian si nasul Tariceanu,ati intarziat dezvoltarea aceastei tari in 2005-2008,cu cel putin 10 ani."Papagal" de Dambovita ce esti!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei