Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă criminalişti

Omorât în bătaie, în faţa discotecii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 33 de ani a fost omorât în bătaie, în noaptea de miercuri spre joi, în faţa unei discoteci din Măzănăeşti. Pe lista suspecţilor au fost trecuţi mai mulţi tineri din sat, care au fost implicaţi în încăierarea din faţa localului.

Joi, în jurul orei 2:30, la Serviciul de preluare a apelurilor de urgenţă -112 s-a primit un telefon prin care era anunţat faptul că un tânăr, victimă a unei agresiuni, zace într-un şanţ de pe marginea drumului, chiar în faţa discotecii din Măzănăeşti.

Până la sosirea ambulanţei, tânărul cu pricina, identificat ulterior în persoana lui Ioan Cristinel Cajvan, din comuna Cornu Luncii, a decedat.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că victima prezenta urme de violenţă la nivelul feţei, având capul spart şi faţa plină de sânge. Deşi, iniţial, împrejurările în care a murit victima nu erau cunoscute, verdictul a fost dat de medicii legişti, în urma necropsiei.

Aceştia au stabilit că Ioan Cristinel Cajvan a fost pur şi simplu omorât în bătaie. Tânărul din comuna Cornu Luncii, au concluzionat legiştii, a decedat ca urmare a unui traumatism cranio-cerebral, produs prin loviri repetate, urmat de o hemoragie subdurală.

După leziunile de pe corpul neînsufleţit al tânărului, medicii legişti au stabilit că acesta a fost lovit cu pumnii şi cu o sticlă în zona feţei, precum şi cu o bâtă în zona pieptului.

Ioan Cristinel Cajvan era căsătorit şi avea o fetiţă în vârstă de cinci ani.

 

„Dans” penal, de la 5 la 15 ani de închisoare

Din datele pe care am reuşit să le obţinem în cursul zilei de ieri, tânărul a murit în urma unei încăierări între mai mulţi tineri din discotecă.

Bătaia a avut loc în faţa localului, în scandal fiind implicaţi în jur de zece indivizi. Toţi aceştia au fost audiaţi ore în şir la sediul poliţiei din Măzănăeşti, anchetatorii încercând să stabilească gradul de vinovăţie al fiecăruia. Judiciariştii au deja trei suspecţi în capul listei, aceştia fiind principalii răspunzători de moartea lui Ioan Cristinel Cajvan.

Aseară, la ora închiderii ediţiei, ancheta nu era finalizată, cercetările desfăşurându-se sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, faptă pedepsită cu închisoarea de la 5 la 15 ani.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omorât în bătaie, în faţa discotecii.
 Vizualizări articol: 1014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Omorât în bătaie, în faţa discotecii1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dinte ptr dinte si ochi ptr ochi ! trimis de
(23 mai 2008, 11:41:40
Nu are frati ?...,,barbatul care a murit ? Eu merg in sat si pina la lege si condamnare ...ii termin si eu pe toti TARANI CRIMINALI si las pe familia lor sa plinga ...la fel ca si familia tinarului care a fost omorit !
2.   Burebisti si tatari neam de nebuni si huni trimis de
(23 mai 2008, 11:48:09
d-zeu sa-i ajute fetita sa creasca sanatoasa si cuminte ! Inchideti asa zisele discoteci la tara ,pana nu se v-or emancipa marlanii . Chiar daca asta ar necesita 1000 de ani .Macar s-ar merge inspre bine , incet dar sigur .
3.   Lasati-i trimis de
(23 mai 2008, 11:55:05
Doamne iarta-ma, dar asa le trebuie...usor usor poate se omoara intre ei pana nu mai ramane nici unul...niste sub-specii de cocalari care si-o cauta cu lumanarea prin discoteci, si se iau la cutite pentru niste ****ri proaste sau pentru vreun mobil sau te miri ce. Cine mama dracu va pune fratilor sa mergeti in discotecile de la tara??

Iar flacaul asta, Dumnezeu sa-l odihneasca, daca avea femeie si fetita, ce palaria ma-sii cauta la discoteca in Mazanaesti? Trebea sa-si scoata femeia si fetita la o prajitura in Suceava, Falticeni si apoi sa se duca frumos acasa sa se uite la TV, sa citeasca o carte, sa joace o septica. Ce cauta el din Cornu Luncii la disco la Mazanaesti?
4.   Rusine trimis de
(23 mai 2008, 12:49:57
ce cauta dobitocul insurat in discoteca la ora aia, cu familie acasa.

dzeu sa l ierte, dar numai oameni normali nu sunt astia.
5.   JE esti dejaba trimis de
(23 mai 2008, 13:07:17
De ce judecati asa rudimentar, asta e problema , ce cauta el acolo daca era insurat? Problema consta in cruzumea si prostia de care dau dovada unii oameni din mediu rural. Una doua sar cu paru la bataie. Daca si legile ar fi mai aspre poate ar mai gandi putin inainte sa puna mana pe par. Sincer intre 5 -15 ani pt asa ceva e cam nefiresca de mica pedeapsa.
5.1  RE: JE esti dejaba trimis de
(23 mai 2008, 17:25:46
De acord cu tine, insa trebuie sa te pazesti si singur, pe cat poti. Eu stiu sigur ca nu am ce cauta in discoteci la tzara si prin urmare ma feresc. Desi am sanse sa mi-o iau si in centrul Sucevei, ca dobitoci sunt peste tot, sansele cresc foarte mult in momentul in care o cauti pe la astfel de discoteci. In fiecare saptamana se lasa cu cate o cafteala, ca asa sunt ei, atat ii duce mintea, iar politia doarme la ora aia ca e obosita.

Dar daca eu sunt constient ca in locurile astea, singura regula e pumnul, nu ma duc acolo tata nici copt.

Am zis si eu Dumnezeu sa-l ierte si Dumnezeu sa ne fereasca pe toti de prosti, ca e plina tara asta de prosti. Pacat de fetita si de sotie, dar repet, nici el nu avea ce cauta acolo.
6.   Romanii trimis de
(23 mai 2008, 13:46:42
in orice tara mergi auzi despre romani numai lucruri rele.rar auzi pe cineva sa laude pe romani.eu nu ii inteleg pe cei care beau de ce mama masii nu se duc acasa daca stiu ca is prosti?si cand ii vezi ce tupeu au dupa ce au baut o bere 2...abea asteapta sa il atingi un pic din greseala ca imediat sare cu pumnii pe tine.idioti care ne faceti tara de rusine.discotecile romanesti din italia majoritatea au fost inchise.de ce?pt ca romanul cand e beat e prost.nu stie nimic altceva decat sa arate cat e de viteaz.mi'e greata de voi animalelor!!!iar cei care se ocupa de paza discotecilor faceti bine controale la intrare.nu controlati doar pe cei care nu va place fata lor.faceti'va treaba!iar discotecile de la tara pe langa faptul ca sunt sub orice critica,si care cu siguranta nu sunt conform standardelor gazduiesc numai animale care ies din grajd si se trezesc in societate.inchideti toate discotecile.cine vrea muzica sa asculte acasa.(scuze pt cei care mai au cap pe umeri)
6.1  RE: Romanii trimis de
(24 mai 2008, 00:59:13
LARISA, AFLA CA AICI IN STATELE UNITE ROMANII SUNT LAUDATI PENTRU MUNCA LOR, SI PENTRU COMPORTAMENT - SI CREDE-MA: SUNT DESTUI. NUMAI IN CHICAGO SUNT PESTE 250.000 DE ROMANI (LEGALI). DE ASTA SENATORII NU O SA VOTEZE PENTRU RIDICAREA VIZELE PENTRU NOI ROMANII PENTRU CA GUVERNANTII DE AICI INVATA DIN GRESELILE ALTOR GUVERNE (ITALIA, AUSTRIA, SPANIA, s.a.m.d.).
7.   Nu judeca ca sa nu fi judecat trimis de
(23 mai 2008, 13:48:37
ionel era aproape divortat in momentul in care era la discoteca si era si suparat fiindca nevasta si copilul l- au parasit .dar sa stiti ca era un baiat de nota 10 familist convins si ca toti cei care pleaca in strainatate la munca nevasta sa cica s a incurcat cu altul de asta era la discoteca .asa ca eu cred ca am raspuns la toti cei din lisa

8.   Suceveni trimis de
(23 mai 2008, 13:52:44
ma, da parca cei din tara paielor fac de astea .. sucevenii sunt sfintii pamantului, cei mai buni soferi, nu-si violeaza copiii, nu fura safe-uri, etc ...
8.1  RE: Suceveni trimis de
(23 mai 2008, 15:41:15
paiosule !!! Daca aici printre bucovineni nu-ti place si nu-ti gasesti locul, de ce n-o tai tu in pailanda-la tine acasa? Te conduc eu pana la gara, autogara, iti dau bani de autostop sau... te duc eu in botosani. Nu-ti iau bani nici de benzina. Daca mai ai ceva fratiori paiosi=lachiosi care se scarpina de noi BUCOVINENII, ii iau si pe ei in masina. Sau la cati sunteti trebuie sa-mi cumpar autocar ???
9.   Niste tarani trimis de
(23 mai 2008, 15:06:00
Asta se intimpla in 2008 in discotecile ale numai tarani si se intimpla exact cum povestea larisa de la pct.6,trebuiesc inchise grajdiurile alea si luat la rost ala care dadea discoteca , si chiar nu avea ce cauta al acolo suparat fiind.Sa le dea la jegosi 30 de ani de puscarie ca daca au facut asa ceva cind ies de acolo o sa fie si mai rau

10.   Oameni de nimic trimis de
(23 mai 2008, 15:30:07
nu-l judecati pe baiatul care a fost omorat pentru ca e adevarat ca familia lui era aproape destramata.judecate trebuie sa fie jigodiile alea care l-au omorat.oameni de nimic care oricum au si alte fapte de acest gen la activ.imbecili care dupa ce au facut minuni din astea prin alte parti au venit aksa sa nenoroceasca si aici tineri si pe familiile acestora.sunt multe de spus despre cei care l-au omorat si nici unul dintre aceste lucruri nu-i prezinta intr-o lumina buna.mi-e scarba sa ma gandesc ca exista si astfel de oameni lipsiti de caracter si care nu stiu ce inseamna cuv moralitate.astia nici nu trebuiau sa se nasca.RUSINEEEEE.......JUSTITI ROMANE......de la 5 la 15 ani.......asta e pedeapsa pentru niste animale care au omorat cu sange rece.asa legi asa oameni.de asta auzim peste tot numai de crime , violuri si talharii.
11.   LA PUSCARIE CU EI trimis de
(23 mai 2008, 17:19:55
MORTUL NU ARE ASA MARE VINA....CE E CU CARLANEALA ASTA ? CUM ADICA DACA E INSURAT NU ARE VOIE OMUL SA IESE IN LUME? GATA CINE E INSURAT SA STEA ACASA ? CE E CU MINTE ASTA MAI COMUNISTILOR? !!!!!!!!!!!! SI AIA DACA NU MAI POT DE SMECHERIE SA STEA LA BULAU ACUMA (PACAT TOTUSI CA AU TOTI FAMILIE SI COPII) DAR SA PLATEASCA SA LE IESE LA UNI DIN EI SMECHERIA DIN CAP ...JUSTITIA SA FACA DREPTATE SI SA-I PEDEPSEASCA NU SA IL LASE IN PACE PE ASA CRIMINALI....UNU CA FURA O GAINA II DA 5 ANI SI ASTIA AU OMORAT UN OM SI NICI MACAR NU LE-AU DAT MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVA....HALAL JUSTITIE
11.1  RE: LA PUSCARIE CU EI trimis de
(23 mai 2008, 20:30:37
mai Florine,un barbat casatorit poate oricand sa bea la restaurant o sticla de vin cu cei de teapa lui.Dar la discoteca nu te duci fara nevasta decat daca esti un neserios care nu da doi bani pe viata de familist.

Ce va raspunde copilul lui cand va fi intrebat in ce circumstante i-a fost ucis tatal?- la disco,pentru o panarama!

Dumnezeu sa-l ierte!
12.   Taranii se bat pana se omoara trimis de
(23 mai 2008, 17:39:40
Toate discotecile de la tara trebuiesc inchise.Taranii cand se apuca de batut nu stiu sa se mai opreasca.Cum sa dai intr-un om pana sa-l omori?15 ani daca ar lua e f putin
13.   Greata trimis de
(23 mai 2008, 18:05:54
mi-e greata de toti astia care se cred Dumnezeu! meritati aceeasi soarta. Sa va lase nevasta ji copii ji sa va ji omoare nijte fraieri!Mi-e greata de voi!
13.1  RE: Greata trimis de
(25 mai 2008, 00:25:23
MAI ASTA CU "JI" SI "NIJTE": ...LASA CALCULATORUL SI TRECI LA SCRIS TEMA PENTRU ACASA, CA TE VERIFICA MAMICA INDATA SI AI SA-TI IEI BATAITA. SI TERMINA LAPTICUL DE BAUT, CA SA CRESTI MARE SI VOINIC SA TE POTI BATE SI TU LA DISCOTECA, SA TE VADA MAMICA SI TATICUL IN ZIARE!
14.   Puscariasi trimis de
(23 mai 2008, 19:05:49
asa zisul bodyguard d la disco din mazanaiesti e un fost PUSCARIAS si vrei sa apere discoteca????
15.   SA STEA O VIATA LA......... trimis de
(23 mai 2008, 21:08:55
Au ajuns shi bodygoardzii sa omoare oameni??????!!!!!!!!normal daca era puscarias.SA MOARA IN PUSCARIE........ACOLO E LOCUL LUI.....
16.   N-ai cu cine mah trimis de
(23 mai 2008, 21:17:18
N-ai cu cine mah, niste tzarani!E trist k astfel de scandaluri sunt la ordinea zilei in mediul rural si nu numai.Ar trebui facut ceva in acest sens.Iar in ceea ce priveste cei care l-au omorat pe saracul om sa ia pedeapsa maxima sa le iasa smecheria din cap si eu zic k ar trebui nu doar unul din ei arestat ci acuzati si ceilalti pentru complicitate.
17.   Dumnezeu sa-l ierte!! trimis de
(23 mai 2008, 22:07:13
Condoleante familiei ...cuvintele sunt de prisos in acest moment

BUMBI prietenii nu te vor uita!!!
18.   Taranoi trimis de
(24 mai 2008, 05:35:08
mai prostilor pina cand dracu o sa traiti in secolul 18? cam pe cand o sa mergeti la discoteca sa va simtiti bine, sa dansati si punct?fara spargeri in figuri ,fara batai, fara zmei, fara violuri ...Ai mie greta de voi taranoi prosti.....daca mergi la disco dute sa te simti bine nu sa te dai mare prostule ca intotdeuna o sa fie unul care sati dea clase.....Hai Pa!
19.   La balamuc trimis de
(25 mai 2008, 22:17:48
imchisi ......macar.......35 de ani.......sa vada si patronu' barului cum e viata de puscarias....la fel ca bodyguardu'......baiatu din Braiesti....nu din Cornu Lunci....a fost ucis mai mult din motiv de razbunare.....pt ca in trecut a mai avut o incaierare cu bodyguardu' ......si asta din urma a iesit cu costumu' foarte sifonat.......altfel nu-mi explic fapta lor........niste nemernici.........Dumnezeu sa-l odihneasca.......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei