Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lupescu spune că Becali ar trebui să-şi păstreze banii pentru echipa sa

Vineri, 23 Mai 2008 (17:24:51)

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, vineri, că finanţatorul stelist Gigi Becali, care a promis că îi va premia pe "tricolori" cu 5,5 milioane de euro dacă vor câştiga Euro-2008, ar trebui să-şi păstreze banii pentru echipa sa, mai ales că FRF stă bine financiar.
  "FRF stă bine cu banii, şi deşi orice bani sunt bineveniţi, cred că e mai important ca patronii să-şi păstreze banii pentru echipele lor, au nevoie de întăriri dacă vor să câştige campionatul şi să intre în Liga Campionilor. E mai bine să lase banii acolo. Şi LPF a dat o primă foarte mare pentru calificarea la Euro, 40.000 de euro, împărţiţi. Echipa naţională stă bine financiar. N-am văzut nicio primă. Vom vedea ce se va întâmpla, nu e nicio sponsorizare deocamdată", a spus Lupescu.

Oficialul FRF a precizat că a vorbit cu selecţionerul Victor Piţurcă, iar acesta i-a transmis că atacantul Adrian Mutu, care a părăsit terenul accidentat la antrenamentul de joi seară, nu are nimic serios.

Directorul Departamentului Relaţii internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat că nu îl interesează aspectul banilor promişi de Becali. "Nu ştiu să fi oferit vreo primă, şi, oricum, nu mă interesează", a spus el.

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat joi seară că va premia naţionala de fotbal cu suma totală de 5,5 milioane de euro dacă tricolorii vor câştiga Campionatul European, precizând că a luat această decizie şi pentru a face în ciudă procurorilor DNA care îl cercetează pentru fapte de corupţie: "Dau pentru echipa României 5,5 milioane de euro, jucătorilor şi stafului, după cum urmează: 500.000 dacă trec de grupă, încă două milioane dacă joacă finala şi încă trei milioane dacă câştigă trofeul".

Prunea a menţionat că toată lumea se gândeşte cum ar fi ca România să ajungă în finală, dar că va fi extrem de greu. "Mai întâi sunt meciurile din grupe, unde ştitţi ce adversari avem. Oricum, dreptul de a visa nu ţi-l poate lua nimeni. Cu siguranţă, va fi un obiectiv pe care FRF îl va transmite antrenorului. Şi patru puncte pot fi suficiente pentru a depăşi grupa, dar depinde şi de celelalte rezultate. Amicalul cu Muntenegru e exact ce a dorit selecţionerul. Puteam întâlni şi un adversar foarte puternic, dar exista pericolul unor accidentări nedorite. Muntenegru este un adversar bun", a spus el, referindu-se şi la faptul că jucătorii naţionalei nu vor putea participa la Seara Campionilor: "Antrenorul face programul, el ştie cel mai bine".

FRF, reprezentată de Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea, şi Samsung Electronics România, au semnat, vineri, la Media Galaxy din cadrul Unirea Shopping Center, un acord de sposnsorizare prin care firma de electronice devine partener al echipei naţionale a României pentru următorii trei ani. Parteneriatul se va întinde pe toată durata preliminariilor CM 2010, plus turneul final din Africa de Sud. Cu ocazia parafării acestui contract, Samsung a lansat o nouă gamă de televizoare dedicată suporterilor care vor urmări Euro în faţa ecranelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lupescu spune că Becali ar trebui să-şi păstreze banii pentru echipa sa.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Lupescu spune că Becali ar trebui să-şi păstreze banii pentru echipa sa3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei