Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ilie Năstase lansează cartea "Mr. Năstase", la Paris, într-un eveniment caritabil

Vineri, 23 Mai 2008 (19:21:34)


Cunoscutul tenisman Ilie Năstase îşi va lansa cartea autobiografică "Mr. Năstase", joi, la Ambasada României de la Paris, într-un eveniment caritabil, unde cei prezenţi vor fi invitaţi să doneze bani pentru copiii bolnavi de cancer din România, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.
  Evenimentul, menit să ajute copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Marie Curie din Bucureşti, va fi deschis de ambasadorul României la Paris, Teodor Baconschi.

În cadrul manifestării, la care sunt la aşteptate peste 200 de invitaţi, printre care şi celebrităţi române şi franceze, va fi vernisată şi expoziţia "Unfinished Dreams" a fotografului Cristian Movilă.

Cei prezenţi vor fi invitaţi să doneze bani pentru copiii bolnavi de cancer din România. De asemenea, încasările obţinute din vânzarea cărţii "Mr. Năstase" vor fi donaţi de Ilie Năstase campaniei "Stop cancer", derulate de Fundaţia Scheherezade.

Autobiografia "Mr. Năstase" a apărut în 2004, la editura RAO şi a fost lansată la Târgul de Carte Gaudeamus, de la Bucureşti.

"Mr. Năstase" este în mod declarat o autobiografie, scrisă împreună cu jurnalista britanică Debbie Beckerman. Cartea, a cărei prefaţă este semnată de editorialistul Cristian Tudor Popescu, scoate la iveală multe lucruri din viaţa jucătorului de tenis, de la copilul din tribuna arenei Progresul pînă la plecăciunea în faţa Coroanei britanice.

Expoziţia "Unfinished Dreams" prezintă 30 de fotografii realizate de Cristian Movilă, înfăţişând copii bolnavi de cancer, pacienţi ai Spitalului Marie Curie din Bucureşti.

Fotografiile au fost expuse pentru prima dată, în 20 martie, la Bucureşti, când a debutat campania "Stop cancer", iniţiată de Fundaţia Scheherazade şi Cristian Movilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Năstase lansează cartea "Mr. Năstase", la Paris, într-un eveniment caritabil .
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ilie Năstase lansează cartea "Mr. Năstase", la Paris, într-un eveniment caritabil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo! trimis de
(24 mai 2008, 14:08:31
In Italia unde sunt,Hagi,Mutu,Chivu,Nadia si Ilie Nastase sunt emblema Romaniei.Nu Tariceanu sau Iliescu.

Bravo Ilie,cu tine a inceput clasamentul ATP!De la Ilie Nastase pana in prezent,nu a mai existat un alt tenisman cu un asemenea talent.O sa imi procur aceasta carte cat mai urgent posibil.Succes in colectarea de fonduri ptr acesti copii napastuiti de soarta!MR NASTASE,v-a avea un real succes.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei