Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bogdan Olteanu: Traian Băsescu o să aibă o mare surpriză amară la Bucureşti

Vineri, 23 Mai 2008 (17:42:19)


Preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, vineri, la Alba Iulia, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Traian Băsescu "deşi face campanie PDL" va avea o "mare surpriză amară" la Bucureşti, întrucât PDL a pierdut o treime din voturile de la alegerile europene.
  Liberalul Bogdan Olteanu a declarat că preşedintele Traian Băsescu profită de acţiuni ale municipalităţilor, unde sunt oameni strânşi, pentru a face campanie electorală PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Olteanu a făcut această declaraţie în contextul în care preşedintele Traian Băsescu este aşteptat, la sfârşitul acestei săptămâni, la Alba Iulia, la Zilele Municipiului Alba Iulia, prezenţa şefului statului nefiind anunţată oficial şi nici confirmată.

Olteanu a spus că se aştepta la acest lucru din partea preşedintelui, deoarece îl cunoaşte foarte bine.

El a adăugat că, în ciuda campaniei pe care o face PDL, la Bucureşti, Traian Băsescu "o să aibă o mare surpriză amară deoarece PDL a pierdut deja o treime din voturile pe care le-a avut la alegerile europene, iar Blaga e la aproape jumătate din scorul partidului".

Potrivit sursei citate, PDL ar fi ajuns, la Bucureşti, de la 51 la sută, cât avea la alegerile europarlamentare, la 34 la sută.

Întrebat de jurnalişti pe cine vede cu cele mai mari şanse pentru câştigarea Primăriei Bucureştiului, Bogdan Olteanu a răspuns nu are nici o îndoială că "acesta este Ludovic Orban".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Olteanu: Traian Băsescu o să aibă o mare surpriză amară la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Olteanu: Traian Băsescu o să aibă o mare surpriză amară la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu uitati de cei de jos trimis de
(23 mai 2008, 20:02:27
Ca de obicei in campania electorala toti ii spurca pe toti. Sunt apartida. Ar fi cazul ca, dupa 19 ani, CEI LUMINATI din toate partidele sa realizeze ca mancarimea pentru putere nu duce la nimic bun. Fratilor, lasati aviditatea si mai intoarceti privirea si spre cei de la care cersiti voturi. Nu imbunatatiti cu nimic viata celor care se chinuie sa faca fata cu un salar minim pe economie, sau a unei pensii sub minimum pe economie, si care locuiesc la bloc. Nu mai cheltuiti banii publici pe prostii, ca nu suntem un popor care sa-si permita asa ceva. Daca vreti sa fiti alesi, aplecati-va ochii si urechile la cei de jos. Datorita lor sunteti unde sunteti. Drept multumita, faceti-le viata macar putin suportabila. Sa aiba macar curajul de a astepta ziua de maine. Sa nu le fie groaza ca maine nu au ce pune in gura, sau ca ii evacueaza ca nu au platit intretinerea DIN REA VOINTA. Din orice partid faceti parte, ganditi-va ca nimic nu este etern. Maine puteti ajunge in aceeasi situatie.

2.   Care este surpriza? trimis de
(24 mai 2008, 14:24:10
Daca iese "menestrelul" Orban primar,bucurestenii o sa blesteme ziua de 1 iunie.

Pai,acest "tehnolog" de Brasov,de la Revolutia din 89 nu a facut altceva decat sa cante si sa danseze la show-uri.Critica si acuzele sunt "la moda" in acest partid numit PNL.Cum ai ajuns d-ta Presedintele Camerei Deputatilor,finule? Asta o sa te intrebe,"CITROEN".Cardasia cu PSD va caracterizeaza precum si locurile caldute din Parlament.In rest,declaratii electorale,acuze,afaceri,santaj s.a.Cu Norica si nepoata,Cioroianu si good point,Remes si caltabosii,Orban si accidentul,Pacuraru ancheta,Chiuariu-"micul mafiot",Patriciu si anchetele,PSD si intelegerile,cu astfel de indivizi ati distrus Romania in ultimii 3 ani.Daca PD-L "a scazut" in sondaje,PNL a crescut?Uite,eu dau o prognoza a PNL:locale=7,5%,parlamentare=4 %,presedintie=o%

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei