Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bogdan Olteanu: Alegerile locale, cele mai importante pentru cetăţeni

Vineri, 23 Mai 2008 (17:25:36)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a declarat, vineri, la Alba Iulia, că alegerile locale sunt cele mai importante pentru cetăţeni pentru că cele mai multe din problemele acestora le rezolvă administraţia locală, transmite corespondentul MEDIAFAX. 
  "Cele mai multe probleme pentru cetăţean le rezolvă administraţia locală. Mai mult de jumătate din bani şi mai mult de jumătate din competenţe sunt aici, nu mai sunt la Bucureşti. Din acest motiv, cel mai mare interes cetăţenii îl dau alegerilor locale. În aceste condiţii, noi suntem obligaţi în mod natural să le oferim cei mai buni oameni pe care îi avem şi să încercăm să le dăm cele mai bune idei pe care le avem", a spus Olteanu.

Întrebat de jurnalişti dacă alegerile locale pot influenţa alegerile generale, Bogdan Olteanu a spus că în această situaţie nu poate da "un răspuns surprinzător", dar a lăsat să se înţeleagă că scrutinul de la 1 iunie este important şi din acest punct de vedere.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, s-a aflat, vineri, într-o vizită în judeţul Alba, în program fiind incluse întâlniri electorale cu cetăţenii şi discuţii cu membrii PNL din Alba Iulia, Aiud şi Blaj. Olteanu a spus că scopul vizitei a fost şi de a-şi susţine colegii din Alba care candidează pentru diverse funcţii în cadrul alegerilor locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Olteanu: Alegerile locale, cele mai importante pentru cetăţeni.
 Vizualizări articol: 434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Olteanu: Alegerile locale, cele mai importante pentru cetăţeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei