Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase: Trebuie găsit cel mai bun candidat care să asigure o victorie împotriva lui Băsescu

Miercuri, 14 Mai 2008 (16:56:29)

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, miercuri, la Târgu Mureş, că strategia PSD pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor va trebui construită astfel încât să nu mai existe un al doilea mandat al lui Traian Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Întrebat dacă viitorul candidat al PSD la Preşedinţia României se va numi Sorin Oprescu sau Adrian Năstase, fostul premier a spus că trebuie găsit cel mai bun candidat, care să asigure o victorie împotriva lui Traian Băsescu, întrucât actualul mandat al acestuia în fruntea statului este "deja suficient, e deja suprasuficient".

"Ceea ce pot să spun, în niciun caz Băsescu. Strategia, după părerea mea trebuie construită în aşa fel încât să nu mai existe un al doilea mandat Traian Băsescu. Poate veţi considera că sunt subiectiv, dar am vorbit cu foarte multă lume în ţară, eu cred că un singur mandat e deja suficient, e deja suprasuficient. De aceea, cred că mai avem timp să gândim o soluţie, trebuie găsit cel mai bun candidat care să asigure o victorie împotriva lui Traian Băsescu", a mai spus Năstase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase: Trebuie găsit cel mai bun candidat care să asigure o victorie împotriva lui Băsescu.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Năstase: Trebuie găsit cel mai bun candidat care să asigure o victorie împotriva lui Băsescu2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   A cauta trimis de
(14 mai 2008, 17:59:38
Cred ca a cauta un candidat cu unicul scop de-al invinge pe Basescu e o ineptie ce denota o obsesie maladiva pentru o persoana. Gasiti pe cineva care sa convinga ca viata politica de la noi se poate desfasura pe coordonatele civilizatiei, a unirii eforturilor tuturor pentru cresterea rolului si autoritatii institutiilor statului si in interesul cetatenilor si veti avea solutia buna, altfel oricand veti gasi un smecher cu un limbaj mai colorat care sa-l faca sandvich intre vulgaritate si violenta, dar va folosi cuiva?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei