Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

în Fălticeni

În şantier, bloc ANL, sală de sport şi grădiniţă

Eforturile pentru derularea unor investiţii majore se regăsesc în acţiuni concrete care continuă să dea Fălticeniului imaginea unui şantier. Aşa cum am mai spus, nu poţi să faci omletă fără să spargi ouăle, nu poţi, adică, să construieşti fără să „deranjezi” activitatea de zi cu zi a cetăţeanului. Mă refer aici şi la intervenţiile în îmbrăcămintea asfaltică a străzilor pentru finalizarea programului SAMTID de reabilitare a reţelei de apă.

Una peste alta, în momentul de faţă, fără a socoti amenajarea noilor parcuri de joacă pentru copii, asfaltările şi lucrările de întreţinere a spaţiilor verzi, în Fălticeni se lucrează pe trei şantiere. La intrarea Stadionului „Nada Florilor” se lucrează la fundaţia noii săli de sport, investiţie ce urmează a fi finalizată în toamna acestui an. Sala va oferi tinerilor o alternativă la petrecerea timpului liber, iar fălticenenilor, în general, posibilitatea de a asista la spectacole artistice şi sportive în cel mai mare spaţiu de această factură din municipiu. La fel de importantă pentru comunitate este şi construcţia noii grădiniţe din zona Republicii, o unitate de învăţământ mai mult decât necesară pentru un cartier în care locuiesc foarte multe familii tinere.

De câteva zile, pe strada 9 Mai au început lucrările de construcţie şi la un bloc de locuinţe ANL, primul din cele trei care au fost acceptate în programul naţional. Muncitorii de la Civica Grup Suceava, firma care execută lucrarea, pregătesc în aceste zile terenul pentru fundaţia viitorului imobil. Clădirea va fi compusă din apartamente în regim de închiriere. Investiţia se ridică la 1,7 milioane de lei noi, construcţia urmând a fi finalizată în termen de un an. În acest an vor fi demarate lucrări de construcţie şi pe al doilea şantier, în vecinătatea noului spital municipal, iar în 2009 va fi abordat şi cel de-al treilea bloc, pe strada Victoriei.

Primar, Ing. Vasile Tofan
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În şantier, bloc ANL, sală de sport şi grădiniţă.
 Vizualizări articol: 13522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
În şantier, bloc ANL, sală de sport şi grădiniţă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei