Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Biroul de Credit va acorda fiecărui client din baza de date o notă în funcţie de istoricul de plată

Miercuri, 14 Mai 2008 (13:48:46)

Biroul de Credit va începe, în luna iunie, să lucreze la sistemul de scoring, principalul proiect propriu pentru acest an, prin care va acorda o notă fiecărui client din baza de date în funcţie de istoricul de plată al acestuia, sistemul urmând să fie aplicat probabil din luna decembrie.
  "Din iunie vom începe să construim scoringul şi sper ca de la mijlocul lunii decembrie să fie pus în aplicare", a declarat, miercuri, într-un seminar, directorul general al Biroului de Credit, Şerban Epure.

El a arătat că instituţia pe care o conduce va furniza din această lună şi statistici cu privire la datele pozitive despre clienţii din baza de date.

Epure estimează că Biroul va elibera în acest an opt milioane de rapoarte de credit, în creştere cu 18,8% faţă de 2007. Până la sfârşitul lunii aprilie fuseseră eliberate 2,35 milioane de astfel de rapoarte.

Instituţia a eliberat în cei patru ani de funcţionare peste 18 milioane de rapoarte de credit. Biroul are în evidenţă 4,8 milioane de debitori, care deţin peste 8,3 milioane de credite.

Instituţia primeşte date de la 28 de bănci, care au o cotă de piaţă de 98,5%, opt firme de credit de consum şi două companii de leasing.

Biroul a semnat contracte cu alte şase bănci, patru societăţi de leasing, două firme de credit de consum, o societate de asigurări şi o cooperativă de credit de consum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biroul de Credit va acorda fiecărui client din baza de date o notă în funcţie de istoricul de plată.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biroul de Credit va acorda fiecărui client din baza de date o notă în funcţie de istoricul de plată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei