Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ion Iliescu nu exclude o colaborare postelectoraă PSD-PNL

Miercuri, 14 Mai 2008 (13:51:22)

Preşedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, la Braşov, că nu este eliminată posibilitatea unei colaborări postelectorale PSD-PNL, însă este exclusă orice înţelegere cu PDL, partid "fără fizionomie", transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Întrebat dacă PSD ia în calcul o colaborare post electorată cu alte partide, Iliescu a declarat: "Este de preferat PNL pentru că măcar ştii cu cine ai de-a face şi poţi desprinde şi diferenţele de doctrină, dar şi plaftormele comune".

Preşedintele onorific al PSD a mai spus, într-o conferinţă de presă, că nu se pune problema unei colaborări a PSD cu PDL, pentru că acesta este un partid "neserios" şi "un partid fără fizionomie, care a trecut peste noapte din stânga în drepta politicii".

"În Parlamentul European este un grup de dreapta neliberal, foarte puternic. Democraţii noştri s-au afiliat la acest partid. Sunt în stare să se adapteze la orice. Asta este oportunism cras. Este un astfel de partid serios, are verticalitate?", a declarat Ion Iliescu.

Preşedintele onorific al PSD s-a aflat, miercuri, la Braşov, la invitaţia preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD, Constantin Niţă, pentru a susţine candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean a senatorului Otilian Neagoe. Iliescu a vizitat şi localităţile Zărneşti, Prejmer şi Hărman, unde şi-a manifestat sprijinul pentru candidatţii PSD la funcţia de primar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Iliescu nu exclude o colaborare postelectoraă PSD-PNL.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Iliescu nu exclude o colaborare postelectoraă PSD-PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei