Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Băişanu se opune demolării Spitalului Vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Băişanu, consideră că demolarea actualului Spital Vechi din municipiul Suceava în vederea construirii unui nou spital de urgenţă este inoportună.

În opinia lui Alexandru Băişanu, în condiţiile în care Spitalul Vechi ar fi demolat, nu există o altă locaţie în care să fie transferate secţiile care funcţionează în incinta actualei clădiri.

„Sunt 320 de paturi care rămân pe dinafară şi nu au unde să fie transferate. Din acest motiv cred că ar fi necesar să se ia în considerare şi alte soluţii, în afara celei de demolare a clădirii Spitalului Vechi”, susţine prefectul de Suceava.

Băişanu a mai adăugat că o primă soluţie, pe care el personal o susţine, ar fi găsirea unei noi locaţii pentru construcţia spitalului de urgenţă. În opinia lui Alexandru Băişanu, noua unitate spitalicească ar putea fi construită la ieşirea din Suceava spre Moara, în apropierea zonei în care urmează să fie construit un nou campus universitar.

„Consider că acest spital poate fi construit la 2-3 kilometri de Suceava, mai ales că lângă terenul pe care ar urma să se construiască noul campus universitar mai există o suprafaţă de aproximativ 10 hectare de teren care ar putea fi folosită în acest scop”, a spus prefectul judeţului.

Băişanu a mai precizat că o altă soluţie ar fi şi păstrarea clădirii Spitalului Vechi, iar noul spital de urgenţă să fie construit în spatele acestuia. Alexandru Băişanu a spus că terenul necesar pentru construcţia noului spital ar putea fi transferat de la Staţiunea de Cercetări, cu acceptul acestei instituţii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu se opune demolării Spitalului Vechi.
 Vizualizări articol: 797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băişanu se opune demolării Spitalului Vechi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusinica bucovina TV trimis de
(14 mai 2008, 11:21:11
Bucovina tv fiti atenti, Alexandru Baisanu si nu Stefan Baisanu, da? Merge si cu copy paste din articol.

PS: domnu' prefect de azi aveti un nas nou si va cheama Stefan!!!
1.1  RE: Rusinica bucovina TV trimis de
(14 mai 2008, 15:45:17
Lasa tu concurentza in pace , ca nu sunteti mai breji ...

Apropo ... De ce nu vreti sa dati acordul de retransmisie pe cablu pentru RCS-RDS ??

Ati luat prea multzi bani de la reclamele UPC ? Banuiesc ca , falimentarii de la Blue Telecom nu v-au dat un sfantz ..

Daca voi credeti ca cineva plange dupa voi ( Plus minus TV ) va inselatzi !

Lumea trece la cablul TV oferit de RCS-RDS , si unde pot viziona pentru doar 21 lei 70 de programe in conditii foarte bune !

PS : BUCOVINA TV este in grila RDS !!!
2.   Ala mai e spital? trimis de
(14 mai 2008, 12:45:16
cum sa nu demoleze ala ma?tu ai vazut in ce conditii se sta acolo?ai vazut?ca umbla sobolani si tot felul de lighioane pe acolo.te internezi cu pneumonie si iesi cu raie asta in cazurile cele mai fericite.ala ar trebui demolat din prima.e mai rau ca la casele de tigani acolo.darmite sa se mai numeasca si spital.unde vorba aia se trateaza bolile.acea cladire ar trebui sa fie mai mult decat dezinfectata,curata si sterilizata.
2.1  RE: Ala mai e spital? trimis de
(14 mai 2008, 12:55:16
Am fost in vizita la cineva la spitalul vechi si dupa ce am iesit am facut o alergie de nu ma vad bine.Domnule prefect trebuie ne aparat strigat sau facut ceva cu acest spital vechi ca arata sub orice critica duceti-=va si convingeti-va,vine miros de la wc pana in salan la bolnavi.Astea poti numi conditii in sec XXI,parca suntem in epoca primara.
3.   Spital trimis de
(14 mai 2008, 14:57:54
de ce nu se construiesc inca doua aripi pe laterala la spitalul Mare. ar fi mult mai comod si pt. oameni si pt. cadre medicale, ar fi toate sectiile la un loc. asa au ce umbla cu bolnavii de la un spital la altul , prin frig, ploaie, in carucioare, este groaznic.

3.1  RE: Spital trimis de
(14 mai 2008, 16:10:34
........CEL MAI LOGIC SI CEL MAI SIMPLU SI NU-TI TREBUIE SCOLI INALTE CA S-O VEZI. NUMAI CA ASTA, FIIND O PROBLEMA DE BUN SIMT, DERANJEAZA SI ATUNCI A MAI APARUT O IDEE CU UN SPITAL DE URGENTA LA MAMA HUCIULUI, LA MOARA CA CINE TRAIESTE PANA ACOLO NU MAI ARE NEVOIE DE ASISTENTA MEDICALA DE URGENTA
4.   La beci trimis de
(14 mai 2008, 15:55:19
Sa fie darimat spitalul vechi sau sa.l faca beci sau crama . E de groaza acel loc. Cred ca bintuie si fantome printre acei pereti reci si plini de igrasie. Cred ca au si o groapa comuna pe acolo,din timpul razboiului...! Sa.l faca muzeu...!
5.   Ce idee,fenomenal! trimis de
(14 mai 2008, 16:14:27
Cata fantezie la acest individ.Cine dreacu la pus prefect pe acest exemplar?A intrat PC in Parlament,in sacosa cu voturi a sacalilor din PSD unde a rasturnat un individ de teapa acestui Baisanu.Bucurie mare ptr Felix turnatorul,securistul motanul.Voiculescu ar face bine sa spuna cum a "sustras" el banii societatilor DUNAREA-CRESCENT.Aceste 2 societati se "ocupau" cu pastrarea valutei provenita din exportul si marsaviile facute de securisti,ptr familia Ceausescu.
6.   MA SUFOC ......... trimis de
(14 mai 2008, 16:17:30
MA SUFOC CANG VAD TOT SOIUL DE GANGAVELI DE LA INSTITUTII INALTE CONDUCERI DE SPITALE SANEPIDE SI ALTE FARA CREIER DAR UN SPITAL DE URGENTA NOU IN CURTEA SI LEGAT CUMVA DE ACTUALUL VA STA IN GAT? PAI VA STA CA VOI VRETI MAGAZINE/VILE/ETC LANGA SPITAL
7.   Spital sau vile? trimis de
(14 mai 2008, 17:05:23
Bine ar fi ca in locul acelor relicve care se numesc spital sa se construiasca unul nou care sa aiba sectie de urgenta sau o aripa destinata urgentelor. Spatiu este berechet pentru o cladire care sa includa si cele 320 paturi, la care se mai pot adauga inca 1000. Ar fi un lucru minunat ca noi cei care platim asigurari de sanatate si nu numai ,sa beneficiem de un loc unde sa fim tratati asa cum se cuvine in conditii umane. Problema este sa nu ne trezim ca ramanem si fara relicve si nu se construieste nici un spital, ci se ridica pe bunatate de teren maretie de vile pentru distinsii nostri alesi. Vom vedea. Cert este faptul ca trebuie sa se faca ceva acolo ,pentru ca acele cladiri sunt insalubre si mai rau se imbolnavesc bietii oameni.
8.   ....romania si se-ntelege trimis de
(14 mai 2008, 17:39:11
Bai asta Baishanu sau beshinosu, nu mai poti tu ca nu sunt spatii pt transferul celor de la infectioase, sau defapt nu ti se revine nimik din afacerea asta si te gandesti acum la o noua strategie.

Nu va dati seama dar spitalul trebuia sa fie deja in constructie insa datorita celor ca Beshinosu sau Baishanu nu se construieste si mai se opune si biserica ca vezi doamne enoriasii nu sunt deacord sau defapt chiar insusi popa nu e de acort ca nu mai mere profitu; biserici sunt destule.

Halal conducere, toti sunt niste adevarati excroci numai profit sa le iasa.
9.   Bine zis JE trimis de
(14 mai 2008, 19:34:39
Din sursa sigura acea clinica de urgenta trebuia construita de mult... banii sunt alocati dar nu exista un proiect concret! din cauza unui specimen k acesta sau k directorul de la muzee se bate pasul pe loc. Rusine sa va fie nesimtitilor! si va doresc sa stati cel putin o zi internati in acea cocina!
10.   Imbecil trimis de
(14 mai 2008, 21:04:00
ma imbecilule, tu ai fost vreodata la spitalul asta

sa vezi cum arata?

se darama la primul vant mai puternic, e mai murdar si mai decrepit decat strazile din ungaria. cum dracu esti ma asa de prost sa crezi ca 3 sectii nu se pot muta 2 ani? cine naiba crede ca acolo nu se "poate" face un spital nou ca vezi-doamne n-au unii undse se muta? meriti sa infunzi puscaria, sau in cel mai bun caz spitalul de nebuni.
11.   Prudenta. trimis de
(14 mai 2008, 22:16:45
Nu mai puneti carul inaintea boilor,nu darimati un lucru --cum ati facut de zeci de ori-- pina nu aveti altceva in loc.Locatia conteaza mai putin,conditiile sunt:liniste,aer curat,ma gindesc si la mult spatiu verde ,eventual linga o padure.Un km ,doi in plus dezavantajeaza pe unii si avantajeaza pe altii.P.S. - pentru cei ce nu pierd nici o ocazie sa critice o idee inteleapta:apreciati ceea ce este bun la un prefect si criticati ce ese imperfect.Pina una alta trebuie sa ne multumim cu ce ne-a lasat Ceausescu,poate ne ajuta Dumnezeu si ne mai trimite un supermarket.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei