Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă PNL

PD-L, partidul care te învaţă să furi

La Pojorâta, duminică, 11 mai, a avut loc ediţia din acest an a tradiţionalei manifestări populare „Comori de suflet românesc”. Finanţată de la bugetul local, manifestarea doreşte să unească, în Duminica Tomei, artişti populari şi să ofere oamenilor din comună momente de relaxare în zi de sărbătoare.

În goana sa disperată după voturi, PD-L istul Gheorghe Flutur calcă în picioare orice regulă a bunului simţ şi crezându-se deja voievodul judeţului şi-a permis să urce pe scenă în încercarea de a confisca evenimentul şi a-l transforma într-un eveniment de interes propriu, electoral. Pe Flutur nu l-a interesat că festivalul a fost finanţat din bani publici şi că oamenii agasaţi de promisiunile electorale au venit să asculte folclor de calitate. El şi-a dat încă o dată arama pe faţă. Singurul lucru de care e interesat Flutur în judeţul Suceava este să câştige Puterea pentru el, lucru simţit şi de gospodarii din Pojorita care au sancţionat ferm apariţia electorală, au fluierat până când l-au obligat să plece.

Gheorghe Flutur este un model perimat de a face politică. Om al conflictelor, îşi trage seva din situaţii de criză. “Sucevenii au obosit să privească la teatrul ieftin, populist pe care Flutur îl promovează zi de zi. Suceava are nevoie de oameni cu proiecte realiste, cu viziune şi cu putere de dialog”- a declarat Tiberiu Prodan, candidatul PNL la Preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

 

Biroul de presă PNL Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L, partidul care te învaţă să furi.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
PD-L, partidul care te învaţă să furi3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRODAN SA TACA trimis de
(14 mai 2008, 11:22:47
PRODAN NU AR TREBUI SA MUSTE MANA CARE L-A HRANIT , CA DATORITA LUI FLUTUR O AJUNS SI EL LA CIOLAN.
2.   Flutur=PCR=PD-Laturi=hotie trimis de
(14 mai 2008, 11:43:13
Pai nu ****r este tata hotilor din Suceava? De la cine sa ia exemplu ceilalti membri ai tribului? Au mentori pe Vantu, Baselu, stafia Stolo, exemple demne de urmat, nu gluma.
3.   Ptr.stan tampitu trimis de
(14 mai 2008, 11:59:26
marza=frunza= iliescu =lenin,cine a condus tara ? PSD ,a intrat frica in voi comunistilor.Am avut posibilitatea la revolutie sa scapam de voi ,locul vostu este in belarus .
3.1  RE: Ptr.stan tampitu trimis de
(14 mai 2008, 12:55:45
Scapam noi de javrele PD-Latrailor, adevaratii urmasi ai PCR, ASTEPTATI NUMAI DATA DE 1 iunie si o sa vedeti ce suturi in fund luati. Va bagati singuri in seama si credeti ca lumea moare dupa niste lichele ca voi. Incercati in Afganistan, aia nu va stiu inca ce pramatii sunteti.
3.2  RE: Ptr.stan tampitu trimis de
(14 mai 2008, 13:38:21
Ba Stane,mic dictator ce esti,ai vrea tu sa poti da suturi,ca asa ai fost educat,cu bata si asa crezi ca-ti vei impune punctul de vedere!Stai flexat,intr-adevar,doar prin Belarus mai ai sanse.Sa incasezi!
3.3  RE: Ptr.stan tampitu trimis de
(14 mai 2008, 14:03:29
Afara cu gunoaiele din pdl, un partid de oportunisti si sclavi fripturisti si dezertori din alte partide. Am mai spus eu ca in pdl sunt 3 categorii de oameni: tarfe, curve si prostituate politice. Si nu stiu in care sa-l incadrez pe lungu.

Frate STAN, tine-te tare ca nu mai e mult si ii punem cu botul pe labe pe acesti sclavi fara creier!!!
4.   Ooooo da!!! trimis de
(14 mai 2008, 12:56:02
Sunteti voi mai imbecili asa, de felul vostru, ca nu l-a obligat sa plece... Nici macar nu a vb de politica... Si nici macar nu s-a fluierat! (l-au aplaudat pentru curiozitatea voastra:))))) Da' tu, Prodane, de unde sa stii???
5.   Om de nimic trimis de
(14 mai 2008, 13:39:43
mare nerusinare la acest prodan,gunoaie politica,om de nimic,caracter de 2 (doi ) bani,2 % pt.consiliul judetean.
6.   Rusine trimis de
(14 mai 2008, 13:47:39
prodane faci partidul de ras ,cu ce gunoaie am ramas in partid .
7.   Ca fata mare trimis de
(14 mai 2008, 13:50:06
Vad ca nu sunteti hotarati, l-au fluierat sau l-au apludat? Unii zic ca da, altii zic ca nu, un pic gravida, dar era fata mare!
7.1  RE: Ca fata mare trimis de
(14 mai 2008, 13:59:12
Si ROM(una m)ICA Andreica zicea ceva de Dolhasca??? Cred ca era un pic, doar un pic "extenuat" ca i-a cantat IONICA(RAIA) ceva si..hac..sau TAAAR...la sunat "informatoarea" de serviciu.... CE, nu vazusi ca si la Pojorata e sarbautoare? Cat a stat la sedinta de "alegere" a candidatului de primar la Dolhasca nu si-a dezlipit telefonul de ureche, iar de numit tot el l-a numit, asa e in democratia PD-Laturilor, NU CONTEAZA CINE VOTEAZA, CI CINE DICTEAZA!
8.   M-am lamurit trimis de
(14 mai 2008, 14:17:41
M-am lamurit ce tipologie de om are Marza langa el.Sa stii STAN PATIULE ca si pe vremea lui Ceausescu erau oamenii mai destupati decat tine.Nu dovedesti altceva,decat ca esti un om fara educatie.Cat despre cunostintele tale profesionale sunt concvinsa ca sunt 0!!!Din aceasta cauza esti atat de disperat.Mai sunt si altii de teapa ta,care simt ca le fuge scaunul si fac acum ce stiu ei cel mai bine.RUSINE!!!!Nu asa se face o campanie electorala PSD-istilor!!!!!
9.   PNL-anexa PSD trimis de
(14 mai 2008, 14:18:07
Rusine PNL-ului! Ce a mai ramas din el... Adevaratii liberali au parasit cloaca pocheristului Artene si a mafiotului Stan.

Cum ramane cu produsele expirate? Sau sunteti deja obisnuiti cu microbii si virusii PSD...

10.   Pentru stan patitul trimis de
(14 mai 2008, 14:53:27
stane vinzi aceleasi gogosi la toate articolele.fapte concrete te rugam nu mizeriile pe care le debitezi.
10.1  RE: Pentru stan patitul trimis de
(14 mai 2008, 16:31:18
Cum sa vorbesc civilizat cu niste gunoaie politice ca voi cei din PD-Laturi? Voi ati inceput cu sloganul comunist:

"hai la lupta cea mare,

nebun cu nebun sa ne unim,

si intr-o veselie

casa de nebuni PD-Laturi s-o faurim"

Multe "succesuri" in lupta, hitalu sa va ia. Bombalailor.
11.   Scapati-ne de mirza si de psd! trimis de
(14 mai 2008, 14:57:42
Iesiti falticeneni la vot si dati-i cu tifla in gusha lui mirza. Ne-a distrus orasul cu atitudinea si ignoranta lui fata de aceasta urbe binecuvantata de Dumnezeu, numita candva Florenta nordului, datorita oamenilor de cultura pe care i-a dat acest targ. Tovarase mirza, ce ti-au facut falticenenii de i-ai tratat cu atata dispret? Dintr-un oras cultural a devenit sub obladuirea lu' matale un oras trist, cunoscut prin cateva crasme - muzeul de arta Wyky, Institutul Cultural Taverna, galeriile de arta La taifas... Sau aveti, sti(g)mati(zati) PSD-isti, prin oferta electorala si turismul bachic?
11.1  RE: Scapati-ne de mirza si de psd! trimis de
(14 mai 2008, 23:54:41
vorbiti de orasul condus de un primar pdl ????!!! voi lingai ai lui flutur,ucigasul de gaini si spaima padurilor ati distrus orasul ! FALTCENENI, AJUTATI ORASUL SA RENASCA !!!! VOTATI PSD, VOTATI SABIN GHILEA !!
11.2  RE: Scapati-ne de mirza si de psd! trimis de
(15 mai 2008, 10:53:49
Bai, tu, cel cu adevarat falticenean... Cu unul ca Ghilea nu va renaste vreodata... Cu unul care nu deosebeste "Pasarea maiastra" a lui Brancusi de "Japita maiastra" a lui Buzdugan? Cu unul care va fi doar o marioneta a profesorilor de sport PSD-isti de la Colegiul Agricol Falticeni? Sau a "marelui parlamentar" Vitcu, cel ce a jefuit Inspectoratul Scolar Suceava si a promovat spaga la rang de lege interna? Cu un Stan care nu a facut nimic in parlament pentru Falticeni de atatia ani de cand e parlamentar, in afara de bodega Iristar? Cu un prim-secretar PCR-KGB ca Mirza in spate, care nu a calcat prin Falticeni de ani de zile si care ne-a mai taiat de la buget vreo 10 miliarde, ca sa ne arate el noua, celor din Falticeni? Sa mai votam secera si ciocanul dupa 18 ani de teroare pesedisto-bolsevica? Tu esti adevaratul falticenean? Eu cred ca esti doar un psd-ist inrait, care isi baga gheara in gat vazand cum pierdeti teren si ca lumea s-a desteptat si nu va mai vrea...
12.   FLUTURI...FLUTURI... trimis de
(14 mai 2008, 15:19:30
Domnule Flutur setea de putere va omoara, va fortati din toata fiinta, sa castigati puterea, se vede de la distanta mare, trageti cu urechea sa auziti prin ce satuc mai este cate o serbare campeneasca si hopa ati zburat acolo pentru a zapaci oamenii cu bun simt. Cu cat va fortati mai tare cu atat veti pierde mai mult, oamenii chiar si cei mai simpli s-au prins, nu mai pot fi pacaliti asa usor. Noi stim bine ca nu necazurile bucovinenilor va apasa ci,dorul de putere.Dulce este puterea domnule Flutur si inca nu ati gustat din ea, penru asta va bateti asa tare,ca si ceilalti dealtfel.
12.1  RE: FLUTURI...FLUTURI... trimis de
(14 mai 2008, 16:07:54
In afara de mistouri ieftine ce ne mai transmiteti domnule?
12.2  RE: FLUTURI...FLUTURI... trimis de
(14 mai 2008, 16:45:32
Flutur emanatia lui Basescu si al bolnavului Stolo care nu le place decit numai scandalul si circul ieftin.Toti acesti PD-laturi si zoi politice le fuge pamintul de sub picioare.Nu uitati ca si Basescu a primit huidueli iar Flutur la Pojorita a fost elegant trimis la plimbare,niste ipocriti.Da-ti vina pe PSD dar la Suceava a-ti avut un primar taran din Prelipca care acum este numit tradator la fel si Tofan la Falticeni.Fratilor apune dominatia lui Basescu ca ati mintit precum gazetele americane ca o sa TRAIM BINE si unde ne-ati adus la sapa de lemn in ultimii ani voi a-ti condus tara si acum incepeti iar cu minciuni gogonate pentru un nou ciolan sa inventeze iar g ripa aviara sa vina bani pe apa chioara cum a facut Flutur fiind Ministru. Lasatio balta voi sinteti pentru o mina de bogati nu pentru noi multimea saraca care incercati sa ne mai mintiti odata ,dar nu mai tine figura.
13.   Atentie trimis de
(14 mai 2008, 16:23:02
H�c!! Parerea mea!!

Toate partidele aflate �n campanie �si �ndreapta atacurile �mpotriva lui Flutur si Lungu. Ma mir �n ceea ce priveste PNL ca �n loc sa-si �ndrepte atacurile spre candidatii PSD fata de care are o doctrina mult diferita, ataca pe cei ai PD-L fata de care are o doctrina apropiata. �n acest fel PNL nu face dec�t sa le deschida calea lui M�rza si Dontu spre turul 2, care nu sunt atacati dec�t de PD-L. Toti se tem de PD-L si acesta trebuie sa lupte �mpotriva tuturor. Sunt curios sa va ce aliante vor aparea prin turul 2, dar nu m-ar mira sa vad o alianta PSD-PNL. Sau sa se spuna pentru populatie "Membrii PNL au libertatea de a alege cu cine sa voteze", �n interiorul partidului sa se spuna "Votati PSD sau ati dat de dracu..."

Din aceasta lupta electorala nu vom pierde dec�t noi, sucevenii, risc�nd sa avem un primar rosu si un presedente al CJ asemenea.

Parerea mea!! H�c!!
13.1  RE: Atentie trimis de
(14 mai 2008, 16:52:44
Ai o parere foarte buna de asta a iesit Basescu la circ ca vede ca le fuge puterea printre degete.Acesti PD lei sint niste mincinosi si populatia trebuie sa aleaga niste oameni priceputi nu niste circari cum a invatat Flutur dela Basescu,care indeamna la razbunare.Totul se va hotari la urne nu la cei ce numara voturile.
13.2  RE: Atentie trimis de
(14 mai 2008, 18:32:48
Aburitule esti un mare prost. O sa fii trist sa vezi ca portocalii tai iubiti vor pierde alegerile in mare parte!
13.3  RE: Atentie trimis de
(14 mai 2008, 18:50:28
Apoi nu te supara, da' oricat de pesimist ai fi tot se observa de la o posta cine va castiga CJ... si alegerile in mare parte... PD-L rules...
14.   Succes ptr.d-l LUNGU+ d-l FLUTUR trimis de
(14 mai 2008, 17:51:07
Sa le ajute Bunul Dumnezeu ,celor care au ganduri curate si cinstite ,care se gandesc la binele populatiei si nu la prosperitatea lor,iar tuturor celor care se vor prezenta la vot le doresc minte luminata fara pic de ura si sa voteze pe cel mai bun, ca ne-am saturat de activistii de partid carora le-au crescut gusile si burtile si le-au scazut omenia.
15.   Pentru EU FALTICENEANUL trimis de
(14 mai 2008, 18:21:27
L-ati avut primar pe Marza? El nu a accesat proiecte/fonduri europene sau investitori ptr Falticeni? El a rupt legatura cu oamenii de cultura locali? El nu a facut si nu face nimic pentru noi locuri de munca? Daca Marza e vinovat de toate, atunci Andreica, Tofan, Sandu-Capra(ca erau un tot si o vointa in DA) Stan sau alti Deputati si Senatori, din zona si chiar "mult iubitul" Flutur unde au fost? De ce nu au facut nimic? Ba, unii au facut, au stat pe listele PNL sa nu piarda indemnizatiile. CE, voi nu aveti Primar si Consiliu Local? Astia chiar sunt "asistati sociali" ca si tine? (a se citi persoane cu dizabilitati).
16.   Prodan? trimis de
(14 mai 2008, 20:32:11
Ratatul asta de Prodan este cel care a votat ieri in Senat IMPOTRIVA unei initiative PDL de a scoate taxa de prima inmatriculare. DOAR PRODAN SI MELESCANU AU VOTAT IMPOTRIVA! Doi penelisti imputiti care ne vor raul! Adica nu vor sa-l lase pe omul care acum circula cu o Dacie non-euro din '84 sa isi ia si el una euro 1 sau euro 2, MULT mai buna si mai putin poluanta, fara sa plateasca taxe aberante.

Legea a trecut de senat, cu toata impotrivirea scarbei peneliste prodan, si aproape sigur va fi aprobata si de Camera Deputatilor!

Astia vor puterea, astia vor sa ne conduca? Penelisti imputiti si flamanzi care isi vad doar de buzunarul si de interesul lor? LA GUNOI CU VOI, IMPUTITILOR SI SCARBELOR!
17.   Fac apel trimis de
(14 mai 2008, 22:03:59
Fac apel la respect si intelepciune.Este atat de greu sa nu va mai jigniti si injurati?
18.   Prodane, esti un gunoi trimis de
(15 mai 2008, 10:29:32
Prodane, esti un nimic... As vrea sa te vad dupa alegeri, cand vei cersi la usa lui Flutur. Am fost PNL-ist si am vazut ce politica de salon a facut Tariceanu si cu voi, cei aserviti lui Patriciu... Oricum, de la niste tarani ca cei din Pojorata, la ce te poti astepta?
19.   Pt. Stan tampitul trimis de
(15 mai 2008, 10:33:36
Erori au fost, erori sunt inca... Dar eroare ca tine inca nu am intalnit... Maica-ta te-a procreat dintr-o eroare... Era tac'tu beat! Si maica-ta in calduri...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei