Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ion Iliescu: Cu caracterul său necioplit, Băsescu este vinovat de destrămarea Alianţei D.A.

Miercuri, 14 Mai 2008 (14:59:26)

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a apreciat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Braşov, că Alianţa D.A. a plecat de la premise bune în 2004, iar şeful statului, cu "caracterul său necioplit", este principalul vinovat pentru destrămarea acesteia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
 
  Referindu-se la Alianţa D.A., Iliescu a spus că "această coaliţie a fost una nefericită, care nu a reuşit să îşi menţină nici propria coagulare".

"Vinovat este omul care a ajuns în fruntea ţării, cu caracterul lui necioplit, cu incitările lui. Alegerile locale trebuie să reprezinte un prilej ca lumea să reflecteze dacă societatea românească mai poate suporta lipsa de respect a unora faţă de ţară, dacă nu cumva este timpul să schimbăm ceva la oamenii care ne conduc", a spus Ion Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD a mai spus că Alianţa D.A. a plecat de la premise bune în 2004, dar nu a reuşit să se menţină pe linia iniţială. "Elemente ale disfuncţionalităţii de la nivelul statului nu pot rămâne fără urmări. Şeful statului nu este un element de dialog, nu coordonează forţele politice, atitudinea lui faţă de parlamentari nu este cea corectă. «Cei 322» l-au suspendat pentru bădărăniile lui. Iar el, în loc să respecte Parlamentul, format din aleşii poporului, îi subminează autoritatea", a declarat Ion Iliescu.

Ion Iliescu a declarat că niciuna dintre coaliţiile care au guvernat România nu a avut rezultate bune. "Coaliţiile de la noi nu au fost fericite. Au alimentat clientele. Când este un singur partid, este o singură clientelă, dar când sunt 4-5, atunci sunt şi 4-5 clientele", a spus Iliescu.

Ion Iliescu a apreciat că niciuna dintre coaliţiile care au condus România nu a fost benefică pentru dezvoltarea ţării.

"Guvernarea CDR din 1996-2000 a însemnat o cădere din toate punctele de vedere", a declarat Ion Iliescu, referindu-se la alternanţa grupurilor politice la guvernare.

Preşedintele de onaoare al PSD se află miercuri la Braşov într-un turneu electoral, pentru a susţine candidaturile social-democraţilor braşoveni, la alegerile locale. După vizite la Zărneşti, Prejmer şi Hărman, Ion Iliescu se va afla, miercuri seară, la Sala Sporturilor "D. P Colibaşi", unde va paricipa la un spectacol folcloric oferit de organizaţia judeţeană a PSD pensionarilor din Braşov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Iliescu: Cu caracterul său necioplit, Băsescu este vinovat de destrămarea Alianţei D.A..
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Iliescu: Cu caracterul său necioplit, Băsescu este vinovat de destrămarea Alianţei D.A.0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei