Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dacia va lansa anul viitor Logan MCV restilizat

Miercuri, 14 Mai 2008 (16:54:12)


Dacia va face un facelift modelului Logan MCV (break), disponibil pe piaţă din 2009, când va fi lansată şi maşina de tip Sport Utility Vehicle (SUV), până atunci gama constructorului urmând să fie completată cu Sandero şi Logan Sedan restilizat.
  "Dacia va face un facelift la Logan MCV, lansarea fiind prevăzută în aceeaşi perioadă în care va fi lansat şi SUV-ul, nu mai devreme", au declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, surse din industria auto.

Directorul comercial al Dacia, Renault şi Nissan în România, Jacques Daniel, declara la sfârşitul lunii februarie că Automobile Dacia va lansa un model SUV (Sport Utility Vehicule) anul viitor, construit pe platforma Logan sau pe una uşor modificată.

Pe mai mai multe site-uri au fost deja postate fotografii din interiorul uzinei, care ar prezenta varianta restilizată a Logan MCV (break).

Potrivit unor surse din piaţa auto, care nu au confirmat sau infirmat existenţa vreunui automobil Dacia MCV restilizat, constructorii auto realizează modele şi versiuni restilizate cu mai mult timp înainte de lansarea oficială pe piaţă.

Directorul general al grupului Renault în România, Francois Fourmont, a declarat marţi că următorul model pe care îl va lansa Dacia va fi Sandero, în iunie, urmat de varianta restilizată a Logan Sedan, şi că în săptămânile următoare se va decide dacă vor fi produse în serie versiuni restilizate pentru celelalte modele din gama Dacia, respectiv Logan MCV (break), Logan VAN (furgon) şi Logan Pick-Up (camionetă).

Capacitatea de producţie instalată a Dacia ar trebui să crească în acest an la 350.000 de unităţi pe an, urmând să ajungă la 400.000 de unităţi pe an în 2009, după investiţii de peste 300 de milioane de euro făcute de Renault. Producţia efectivă din acest an ar trebui să depăşească 310.000 unităţi.

Cu 230.000 de vehicule comercializate anul trecut, Dacia a înregistrat o creştere a vânzărilor cu 17,4% faţă de 2006. În România au fost vândute anul trecut 102.062 de unităţi, în scădere cu 5,2% faţă de 2006, cel mai bine vândut model fiind Logan Sedan.

Dacia a raportat pentru 2007 un profit net de 442,34 milioane lei (132,54 milioane euro), în urcare cu 17,2% faţă de exerciţiul financiar anterior, la o cifră de afaceri de 6,93 miliarde lei (2,07 miliarde euro), mai mare cu 24,8%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacia va lansa anul viitor Logan MCV restilizat.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dacia va lansa anul viitor Logan MCV restilizat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei