Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În această vară vor fi palmieri şi la Eforie

Miercuri, 14 Mai 2008 (15:41:19)

Turiştii care vor merge vara aceasta în staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud vor putea admira 140 de palmieri, proaspăt achiziţionaţi de primărie, după modelul edilului Constanţei, Radu Mazăre, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Urmând exemplul primarului Constanţei, care a adus palmieri în staţiunea Mamaia de acum şase ani, primarul din Eforie, Ovidiu Brăiloiu, a hotărât achiziţionarea a 140 de palmieri pentru creşterea gradului de atractivitate al celor două staţiunii.

Plantele exotice vor fi aşezate în zonele de interes turistic din Eforie Nord şi Eforie Sud, iar operaţiunea a început de miercuri, cu amplasarea lor în parcul Ion Movilă din Eforie Sud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Cecilia Creţu, palmierii au fost cumpăraţi de la sere din România şi sunt adaptaţi la condiţiile meteorologice din ţara noastră. Deşi ei pot suporta temperaturi chiar sub 0 grade Celsius, iarna vor fi duşi în serele din localitate, unde vor fi ţinuţi până primăvara viitoare.

Pentru atragerea turiştilor, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a adus peste 150 de palmieri care sunt amplasaţi în fiecare vară în piaţetele şi pe lângă hotelurile din staţiunea Mamaia. Palmierii au fost aduşi în 2002, din Grecia, şi au reuşit să se acomodeze destul de bine condiţiilor de pe litoralul românesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În această vară vor fi palmieri şi la Eforie.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În această vară vor fi palmieri şi la Eforie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei