Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 apr 2008 - Anul XIII, nr. 90 (3771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mircea Sandu: Comisiile vor face anchete în cazurile lui Chivorchian şi Gigi Becali

Miercuri, 16 Aprilie 2008 (13:37:12)

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că membrii Comisiei de Disciplină vor face anchete în cazurile preşedintelui Poli Ştiinţa Timişoara, Gheorghe Chivorchian, şi finanţatorului stelist Gigi Becali, care au intrat la cabinele echipelor lor deşi erau suspendaţi.
 
  "Asta este o problemă a comisiilor. Au fost sesizate comisiile şi cu siguranţă vor analiza această situaţie. Cazurile vor ajunge din nou la Comisia de Disciplină. Se va face o anchetă şi dacă se găsesc probe astfel încât comisia să poată judeca aceste cazuri, se vor lua măsuri. Sunt două cazuri, Gheorghe Chivorchian şi Gigi Becali. Nu ştiu exact ce prevede regulamentul din punctul de vedere al sancţiunilor", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Mircea Sandu crede însă că finanţatorul stelist Gigi Becali va declara în faţa comisiei că a glumit atunci când a spus că a fost la vestiare în pauza meciului cu Universitatea Cluj, din cadrul etapei a XXIX-a a Ligii I. "Una este ce declară al televizor şi alta ce declară în faţa comisiilor, dar noi suntem obligaţi să-i convocăm. Poate veni domnul Becali şi să spună «Da, domnule am glumit, am spus ca să creadă lumea că eu fac echipa», sau nu ştiu ce. Ştiţi că are d'astea dânsul. Şi atunci comisia poate să-i zică «Domnule termină cu glumele astea» şi să-i mai dea o amendă. Dar nu vreau să mă pronunţ înaintea comisiei. Sau în cazul domnului Chivorchian, la fel, dacă observatorii nu au scris în raport, pentru că ei sunt persoanele oficiale care se pot pronunţa concret ştiind că persoanele respective sunt suspendate. Aşa oricine poate să declare că l-a văzut pe ăla, dar am şi eu o poză, o imagine video care să certifice acest lucru? Se va face o anchetă din toate aceste lucruri pentru că la comisii sunt jurişti care se pricep mai bine decât mine", a mai spus Sandu.

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că preşedintele grupării timişorene, Gheorghe Chivorchian a participat la şedinţa tehnică a echipei înaintea partidei din etapa a XXIX-a a Ligii I. "Ştiu că dacă ai permisul suspendat, eşti pedepsit şi dacă te duci să conduci pe o stradă lăturalnică. Nu este normal ca o persoană aflată sub suspendare să se ducă la vestiare, să participe la şedinţa tehnică şi apoi să meargă cu echipele pînă la intrarea pe gazon", a spus Badea.

La finalul meciului Steaua-Universitatea Cluj, finanţatorul grupării din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali a recunoscut că la pauză a fost la vestiarul echipei sale: "Eu, de exemplu, am fost la pauză la echipă. Prima dată în viaţa mea când mă duc la echipă".

Referindu-se la antrenorii Marian Rada şi Ionuţ Popa care au stat în tribune la meciul Rapid-Poli Iaşi, disputat cu porţile închise, deşi erau suspendaţi de Comisia de Dispciplină, Sandu consideră că aceştia aveau acest drept: "În mod cert, în cazul antrenorilor în tribune nu este nicio problemă. Chiar dacă ei sunt suspendaţi, nu este nicio problemă să stea în tribună. Chiar dacă e cu porţile închise, nu contează. Dacă se juca cu spectatori tot în tribună stătea. Asta este op sancţiune aplicată clubului pentru că nu au luat măsurile de organizare care se impuneau pentru a preîntâmpina orice act de huliganism".

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost suspendat două luni şi a primit o penalitate financiară de 12.000 de lei, la finalul lunii martie pentru declaraţii jignitoare.

Preşedintele Consiliului Director al grupării Poli Ştinţa Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a fost suspendat patru etape de către Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost eliminat la partida cu Oţelul Galaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Sandu: Comisiile vor face anchete în cazurile lui Chivorchian şi Gigi Becali.
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Sandu: Comisiile vor face anchete în cazurile lui Chivorchian şi Gigi Becali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei