Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 apr 2008 - Anul XIII, nr. 90 (3771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Florin Anghel a contestat în instanţă alegerea Danielei Popa în funcţia de preşedinte al PC

Miercuri, 16 Aprilie 2008 (19:32:06)

Fostul preşedinte al PC Prahova, Florin Anghel, exclus din partid în luna februarie, a contestat în instanţă rezultatele Congresului extraordinar al PC din 20 ianuarie, în care Daniela Popa a fost aleasă preşedinte al acestei formaţiuni politice, procesul judecându-se la Tribunalul Bucureşti.
 
  Fostul lider al PC Prahova, Florin Anghel, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, că a contestat în instanţă rezultatele Congresului extraordinar al PC din luna ianuarie a acestui an, în care deputatul Daniela Popa a fost ales preşedinte al acestei formaţiuni politice.

Anghel a explicat că a recurs la acest gest pentru "imaginea sa" şi "pentru imaginea sau ne-imaginea Partidului Conservator".

"Doresc să le arăt în instanţă că am avut dreptate şi că decizia care s-a luat la Congres de a se hotărî preşedintele dintr-un singur tur de scrutin a fost ilegală. Asta este singura problemă. Nu am alta", a declarat Florin Anghel, care a mai spus că nu doreşte să se întoarcă în PC întrucât obiectivul său este ca Partidul Naţional Democrat Creştin, pe care l-a relansat în urmă cu şase săptămâni, să intre în Parlament la alegerile de anul acesta.

Fostul lider conservator, exclus din partid în luna februarie, a adăugat că procesul pe care l-a intentat împotriva PC se judecă la Secţia a V-a a Tribunalului Bucureşti, că primul termen a fost în data de 4 aprilie, când a fost acceptată cererea sa de intervenţie, iar vineri, 18 aprilie, a fost stabilit al doilea termen de judecată.

Aceasta nu este prima contestaţie depusă de Florin Anghel împotriva rezultatului Congresului extraordinar al PC, în care el a candidat la preşedinţia partidului pierzând în favoarea Danielei Popa. În primă fază, Anghel a contestat rezultatele Congresului în cadrul partidului, înainte de excluderea sa, ulterior renunţând la contestaţie.

În luna februarie, Florin Anghel a fost exclus din PC fiind acuzat că a refuzat să colaboreze pentru elaborarea strategiei partidului pentru alegerile locale şi că a lansat o nouă formaţiune politică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Florin Anghel a contestat în instanţă alegerea Danielei Popa în funcţia de preşedinte al PC.
 Vizualizări articol: 568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Florin Anghel a contestat în instanţă alegerea Danielei Popa în funcţia de preşedinte al PC0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei