Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 apr 2008 - Anul XIII, nr. 90 (3771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şapte zile la mare, cu 322 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autoritatea Naţională pentru Tineret (ANT) pune la dispoziţia elevilor, studenţilor şi tuturor tinerilor până la 35 de ani aproape 6.000 de locuri în taberele şcolare din ţară. Oferta Autorităţii Naţionale pentru Tineret este valabilă pe toată perioada verii, iar costul unei tabere de şapte zile nu depăşeşte 400 de lei.

ANT organizează tabere în toate judeţele dotate cu centre de agrement pentru elevi, fiind vorba despre 34 de judeţe. Preţul unei zile de cazare, cu trei mese incluse, porneşte de la 38 de lei şi nu depăşeşte 50 de lei, variind în funcţie de destinaţia aleasă. Există o singură excepţie, în tabăra Valea Budului din judeţul Bacău, unde costurile ajung la 72 de lei pe zi, fiind vorba despre o tabără de limba engleză.

Tabăra Bucşoaia din judeţul Suceava nu mai figurează în acest an în oferta naţională a taberelor şcolare a Autorităţii Naţionale pentru Tineret. Pentru că nu deţine autorizaţie sanitară de funcţionare, tabăra Bucşoaia nu poate primi elevi în acest an.

Zona de litoral este acoperită de staţiunile 2 Mai cu 192 de locuri, la 46 de lei pe zi, şi Eforie, cu 380 de locuri, la acelaşi preţ. Delta poate constitui o variantă plăcută, la tarife similare, pentru un număr de 140 de locuri.

Întreaga ofertă de tabere pentru vara anului 2008 poate fi consultată de cei interesaţi la adresa de Internet www.e-tineret.ro.

Elevii şi studenţii interesaţi să meargă într-o tabără prin intermediul ANT se pot înscrie la Direcţia Judeţeană pentru Tineret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte zile la mare, cu 322 de lei.
 Vizualizări articol: 2039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şapte zile la mare, cu 322 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rahat de tabere trimis de
(16 apr 2008, 17:30:32
decat sa achit "costul unei tabere de sapte zile care nu depaseste 400 de lei" , prefer sa iau un bilet pt 2 pers !! in extrasezon ( dupa 15 august ) la un hotel de 3 stele de prin Mangalia sau Neptun. E mult mai frumos decat sa stai in jegul din taberele astea nemodernizate !!!! Anul trecut pt un sejur de 2 pers am platit 340 lei la hotel de 3 stele cu aer conditionat , TV si toate conditiile si s-a meritat pe cinstehappy
1.1  RE: Rahat de tabere trimis de
(16 apr 2008, 18:40:56
ai fost in tabara la bucsoaia?
1.2  RE: Rahat de tabere trimis de
(16 apr 2008, 19:58:26
la ce hotel ai fost cazat?poate ai dat pe singura noapte 340lei.eu am dat pe 5 zile 700 lei in iunie pt 2 persoane,fara masa si nu era hotel de 3 stele era de 2.si tot in mamaia am stat.

spune si numele hotelului sa merg si eu anul asta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei