Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 apr 2008 - Anul XIII, nr. 90 (3771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Guvernul permite acordarea tichetelor cadou în limita bugetelor aprobate

Miercuri, 16 Aprilie 2008 (13:47:39)

Guvernul a modificat, miercuri, ordonanţa de urgenţă care interzice acordarea tichetelor cadou, permiţând atribuirea unor astfel de tichete în limita bugetelor aprobate, a declarat agenţiei MEDIAFAX ministrul Muncii, Paul Păcuraru.

El a precizat că actul normativ care modifică ordonanţa de urgenţă, inclus pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei Guvernului, introduce două modificări la articolul 24 al OU 37/2008 care, în forma actuală, prevede că autorităţile şi instituţiile publice nu vor acorda tichete cadou personalului din cadrul acestora.

Potrivit ministrului Muncii, în noua formă ordonanţa de urgenţă stabileşte că ordonatorii de credite ai autorităţilor şi instituţiilor publice din administraţia centrală, indiferent de modul de finanţare, acordă tichete cadou în cadrul limitei fondului bugetului propriu.

Ordonatorii de credite ale bugetelor locale pentru instituţiile şi serviciile publice din subordine pot acorda tichete cadou din bugetele acestora, în limita veniturilor aprobate, a mai spus Păcuraru.

Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, a declarat, luni, că tichetele cadou vor putea fi acordate în limitele prevăzute de Legea bugetului de stat sau în limitele veniturilor proprii ale administraţiilor locale, precizând că ordonanţa de urgenţă care interzice acordarea acestor tichete nu va fi abrogată, ci modificată.

Anunţul său a survenit criticilor lansate de sindicate şi partide după ce Guvernul a decis, prin ordonanţă de urgenţă, că autorităţile şi instituţiile publice nu mai au voie să acorde angajaţilor tichete cadou.

Tichetele cadou urmau să fie acordate de patru ori pe an la evenimente importante, precum Sărbătorile de Paşte şi de Crăciun, Ziua Copilului, aniversări şi onomastici. Valoarea unui tichet cadou este de 10 lei sau multiplu de 10, dar nu mai mult de 50 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul permite acordarea tichetelor cadou în limita bugetelor aprobate.
 Vizualizări articol: 876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul permite acordarea tichetelor cadou în limita bugetelor aprobate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei