Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 apr 2008 - Anul XIII, nr. 90 (3771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Emil Săndoi: Vreau să văd de la jucătorii mei dăruire dusă până la sacrificiu

Miercuri, 16 Aprilie 2008 (15:33:56)

Antrenorul echipei FC Vaslui, Emil Săndoi, este nemulţumit de lejeritatea cu care jucătorii au tratat ultimele meciuri şi speră să vadă mai multă determinare la partida de sâmbătă cu Poli Iaşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Sunt îngrijorat de evoluţiile slabe pe care echipa mea le-a avut în ultimele meciuri. Trebuie să uităm ce-a fost şi să fim mai responsabili. Am jucat cu prea mare lejeritate şi acest lucru ne-a costat puncte în economia clasamentului", a declarat într-o conferinţă de presă tehnicianul echipei vasluiene.

Adus pentru a-l înlocui pe Dorinel Munteanu, demis după înfrângerea suferită în faţa echipei Steaua, Emil Săndoi nu a reuşit să obţină nicio victorie cu FC Vaslui, din cele trei partide disputate până acum. Antrenorul moldovenilor speră însă ca acest lucru să se schimbe după întâlnirea de sâmbătă cu echipa Poli Iaşi. "Meciul acesta o să-l considerăm ca pe un moment zero. Jucătorii trebuie să uite pe ce loc suntem acum şi să trateze fiecare partidă ca pe una decisivă, fie pentru cupele europene, fie pentru retrogradare," a anunţat Săndoi.Cu 41 de puncte, FC Vaslui ocupă în acest moment poziţia a şaptea în clasamentului Ligii 1, la 9 puncte distanţă de Dinamo şi Poli Timişoara, echipe ce se luptă pentru ocuparea ultimului loc care duce în Cupa UEFA şi la 11 de formaţia de pe poziţia a 15-a, Dacia Mioveni.

FC Vaslui nu a mai câştigat de 5 etape, de la victoria cu 3-0 în faţa echipei Poli Timişoara, iar Emil Săndoi ştie că declinul a fost cauzat şi de frământările din cadrul clubului. Tehnicianul vasluienilor ştie cum pot trece jucătorii de blocajul psihic din acest moment. "Doresc să dea dovadă de mai mult realism dar şi de altruism în ultimele meciuri care au mai rămas de jucat. Vreau să văd la ei o determinare iesită din comun, o dăruire dusă până la sacrificiu", a încheiat Săndoi.

Partida FC Vaslui - Poli Iaşi, din etapa a 30-a a Ligii 1, se va disputa sâmbătă, de la ora 16.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emil Săndoi: Vreau să văd de la jucătorii mei dăruire dusă până la sacrificiu.
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emil Săndoi: Vreau să văd de la jucătorii mei dăruire dusă până la sacrificiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei