Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lăcătuş: Putem spune că la Reghin a fost cel mai bun joc al Stelei

Joi, 10 Aprilie 2008 (20:47:47)

 Antrenorul stelist Marius Lăcătuş a declarat, joi, după victoria obţinută la Reghin împotriva echipei Gloria Bistriţa, scor 3-1, că, judecând după numărul ocaziilor şi al golurilor înscrise în deplasare, acesta a fost cel mai bun joc al "roş-albaştrilor" de până acum.
  "Sunt bucuros că am obţinut vcitoria, am făcut un joc bun, suntem pe drumul cel bun, această victorie a venit după un joc de calitate, în care ne-am creat multe ocazii. Îmi felicit jucătorii pentru atitudinea de care au dat dovadă şi pentru seriozitatea cu care au tratat jocul. Sunt îmbucurătoare aceste lucruri în perspectiva meciurilor viitoare. Da, putem spune că a fost cel mai bun joc al Stelei, dupa numărul ocaziilor şi după faptul ca am reuşit să marcăm trei goluri în deplasare. Sunt foarte mulţumit de toţi jucătorii", a spus Lăcătuş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul stelist a afirmat că pe Steaua nu o vor aştepta meciuri uşoare în continuare. "Dacă le vom trata la fel şi vom fi constanţi, vom avea o prestaţie bună şi foarte bună, victoriile vor veni până la sfârşitul campionatului. Depinde numai şi numai de noi dacă la sfârşit vom fi campioni sau nu. Fotbalul e imprevizibil, pot apărea surprize, dar să sperăm că nu vom avea parte de ele. Avem un lot valoros, iar când jucătorii tratează serios meciurile, pot aduce chiar şi spectacolul pe care şi-l doresc suporterii. Sper să-i mulţumim în continuare pe fanii noştri. Importante sunt victoriile, iar dacă le obţinem în urma unor jocuri bune, e şi mai bine", a comentat el.

Lăcătuş a menţionat că Steaua va trata serios toţi adversarii. "Îi respectăm, dar încercăm să obţinem maximum din fiecare joc. La Reghin practic am jucat ca şi acasă, mă refer la atitudinea suporterilor vizavi de echipă, oricum, nu este singurul oraş unde Steaua e primită foarte bine. Sunt suporteri foarte mulţi în toată ţara. Urmează alte meciuri importante, chiar dacă nu vom reuşi poate să facem un joc la fel de bun, importante sunt punctele. Meciurile noastre, mai ales cele din deplasare sunt mult mai grele decât ale CFR-ului, dar asta ne motivează să fim dornici de victorii, când e greu, e mai frumos când obţii ce doreşti", a adăugat Lăcătuş.

Marius Lăcătuş s-a referit şi la situaţia căpitanului Mirel Rădoi, care s-a accidentat la încălzirea dinaintea meciului şi nu a mai putut evolua. "Să sperăm că nu e nimic grav, ar fi păcat să se întâmple asta dupa revenirea sa şi prestatiile bune pe care le-a avut. Avem nevoie de toţi jucătorii valizi, iar Mirel, prin felul de a fi, e căpitanul, e un jucător foarte important, ştie să-şi motiveze colegii. Sper să nu fie ruptură musculară, ar însemna să stea deoparte o perioadă mai lungă", a spus antrenorul FC Steaua, care nu ia în seamă atacurile celor de la CFR Cluj: "Suntem obişnuiţi cu aceste atacuri, dar suntem un grup unit, ne vedem de drumul nostru".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăcătuş: Putem spune că la Reghin a fost cel mai bun joc al Stelei.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăcătuş: Putem spune că la Reghin a fost cel mai bun joc al Stelei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei