Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lista

Lungu, primul pe lista PD-L la Consiliul Local Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală Suceava a PD-L a făcut, ieri, publică lista de candidaţi la Consiliul Local al municipiului reşedinţă de judeţ.

Lista este deschisă de primarul în funcţie Ion Lungu, candidat din partea PD-L pentru un nou mandat. Următoarele 19 locuri sunt ocupate, în ordine, de ginecologul Cristian Irimie, dermatologul Cristina Iordăchel, universitarul Neculai Barbă, oamenii de afaceri Viorel Seredenciuc, Monica Săndulescu şi Daniel Drăgoi, Lucian Harşovschi, Gheorghe Onofrei, Silviu Cristinel Creţu, Costel Tătăranu, Cornel Mihai Mîndrilă, reprezentantul comercianţilor din bazar, Liviana Enea, Aurelia Petcu, Vasile Tcaciuc, Vasile Barabaş, Cristin Ursu, Daniel Ungureanu, Constantin Tabarcea şi Viorel Focşa. Ion Lungu a apreciat lista drept una „echilibrată şi reprezentativă” pentru aproape toate categoriile sociale şi profesionale şi pentru toate cartierele din municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu, primul pe lista PD-L la Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu, primul pe lista PD-L la Consiliul Local Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare e gradina TA Doamne trimis de
(10 apr 2008, 11:43:06
Gheorghe Onofrei este acelasi personaj cu Gelu Onofrei?!?!? daca da atunci aveti o lista care cuprinde un betiv notoriu, un om care nu are prea multe in comun cu limba romana si cu scrisul. Va fi un adevarat circ in sedintele CL. Cred ca v-ati gandit sa nu o lasati singura pe Jeni mandache, alt fenomen de o prostie monumentala. daca astfel de oamnei sunt desemnati sa ne reprezinte in CL atunci e ffffffff grav. degeaba mai faci o scoala. imoprtant e sa fii un taran cu patru clase dar sa ai banii necesari sa-ti cumperi acest loc. Domnule Lungu, daca vreti sa contati pe votul acestui spanchi incult, trebuie sa deschideti o crasma in sala de consiuliu sau sa facti sedintele intr-un astfel de local; pt. ca mare maestru al prostiei domnul GEEEEEEEEEEEELLUUUUUUUUUUU ONOFREI nu poate vorbi decat daca este sub influenta bauturilor spirtoase.
1.1  RE: Mare e gradina TA Doamne trimis de
(10 apr 2008, 13:51:58
Interesant....vad ca nici nu a aparut lista si deja va mancati intre voi! Asta e dif. intre un partid care isi rezolva treburile in interior si cei ca voi care le spala in public. Daca voi nu ati inteles ca pana la vot e democratie si pe urma disciplina..praful se alege de voi....Cat despre Onofrei..cand o sa fie consilier si daca e asa cum se afirma mai sus..daca o sa fie sub influenat bauturilor alcoolice o sa fie dat afara....

p.s. mai bine sub inf. bauturilor alcoolice decat sub influenta MA-FIEI
1.2  RE: Mare e gradina TA Doamne trimis de
(10 apr 2008, 19:07:19
Domnule Coco cate clase ai dumneata? Dupa cum scrii nici patru. In primul rand ai lipsit de la lectiile referitoare la majuscula de la inceputul propozitiei ( vezi clasa I), apoi abrevierile se delimiteaza de restul propozitiei prin punct, numele proprii se scriu cu majuscula (vezi Mandache) , se scrie corect consiliu nicidecum consiuliu, faceti nu facti (atentie deci la forma cuvantului -notiune de clasa I) ,iar forma gramaticala a expresiei- pentru ca mare maestru al...- corecta este -pentru ca marele maestru al...-.Domnule Coco lasa-te de scris daca nu depui minimum de efort sa scrii corect. Nu ne ameti cu insulte gratuite si alea agramate. Presupun ca il cunosti personal pe d-nul Onofrei daca iti permiti sa scrii aberatii cu atac la persoana. Meritele d-lui Onofrei si fidelitatea lui fata de P.D. si doctrina acestui partid nu poate fi egalata decat de putini oameni politici. De ce-l ataci ? Nu esti agreat de dumnealui, sau poate te-a ajutat prea mult si acum ii musti mana. Rusine!
1.3  RE: Mare e gradina TA Doamne trimis de
(10 apr 2008, 23:47:54
s-a pus primul ca ii e frica ca nu iese primar.macar o bucata de ciolan sa prinda !
1.4  RE: Mare e gradina TA Doamne trimis de
(11 apr 2008, 07:28:13
La urmatorul mandat oare pe a cui lista o sa apara TRADATORI CA lungu?.
1.5  RE: Mare e gradina TA Doamne trimis de
(11 apr 2008, 13:00:01
bai MIRELA fraza asta e scisa corect gramatical : SA-MI ****POOLA? ("OO" - A SE CITI "U")
1.6  RE: Mare e gradina TA Doamne trimis de
(11 apr 2008, 15:36:34
Cata cultura!!!!!!!!!!!!!!! Ai ce da la supt??????? Sau te lauzi cu un cocosel?????? Barbatii adevarati se razboiesc cu inteligenta nu cu cocoselul. Asa ca n-ai decat sa-ti tii carnaciorul pentru tine si nu-l mai flutura pe nicaieri ca nu e nimeni interesat de el.
2.   Imi pare rau trimis de
(10 apr 2008, 12:15:07
imi pare rau ca oameni valorosi si fara pata care fac parte din Partidul Democrat-Liberal nu si-au gasit locul pe aceste listre.Un exemplu ar fi Catalin Popescu,un tanar care a muncit din greu pt acest partd si care a reusit alaturi de o echipa la fel de tanara sa obtina la ultimele alegeri un rezultat foarte bun in cartierul Burdujeni.
2.1  RE: Imi pare rau trimis de
(10 apr 2008, 13:54:17
Numele cu care semnez spune multe...Popescu si ceilalti au primit ce a trebuit. iMPERTINENTA IN VIATA SE PLATESTE. Radu e la CJ ..merita ca e singurul care are ceva munca in spate...
3.   O echipa sau o partida? trimis de
(10 apr 2008, 13:09:16
Intrebare: care este costul unui loc pe aceasta lista? Sunt curioasa!!!! Daca merg la produs, fiind sub supravegherea ginecologului si venerologului, in cat timp obtin banii necesari pentru ocuparea unui astfel de loc, pentru ca, la urma urmei, pot sa fac si eu ce face Lungu si poate am mai mult succes, ce ziceti, domnilor PDL-isti? Da, este tarziu, insa voi munci si voi lupta pentru ...ce ? mai bine cant la diverse instrumente ce apartin unor domni ???!!!, care? precum 'privighetoare Bucovinei' stiti voi bine cine e! si de indata fac euroi si nu putini. Ce spui privighetoare? Ma iei in echipa? sau esti egoista. Numai tu vrei sa canti la instrumentele inaltilor?
3.1  RE: O echipa sau o partida? trimis de
(10 apr 2008, 14:25:41
Te rog sa ne dai mai multe indicii despre aceasta privighetoare,cum arata,ce varsta are,cate kile,e blonda sau satena,cam ce stie sa faca,e pe lista de candidati cumva?
3.2  RE: O echipa sau o partida? trimis de
(10 apr 2008, 14:28:19
Ciociolina draga,nu vrei sa incepem munca?

3.3  RE: O echipa sau o partida? trimis de
(10 apr 2008, 23:23:03
pentru A : Daca poti face numai A inseamna ca esti constipata si fizik si mental
4.   PT CIOCIOLINA trimis de
(10 apr 2008, 13:15:13
Esti o proasta

5.   Candidatii trimis de
(10 apr 2008, 13:26:03
Indiferent cine ar fi pe lista (orice lista, oriunde, nu numai la Suceava) - nu este bun - pentru "unii". Desigur sunt si oameni fara merite dar sunt si cu merite. Pentru cei cu merite INVIDIA se manifesta cu exprimari vulgare. Lasa sa vina strainii sa cumpere tot, sa conduca ei si atunci o sa fie mai bine. Oricum , oamenii cu merite, se vor descurca foarte bine iar ceilalti vor ram�ne cu limba sloboda , alcoolul �n cap si la produs....cum se exprima comentatoarea de mai sus. Numai ca productia este prea mare si fara calitate.
6.   Uuuhhhh! trimis de
(10 apr 2008, 13:56:00
Citind cu stupoare "comentariile inteligente" de mai sus, scrise de catre mai experimentatii colegi, cunoscatori in ale politicii, pot afirma urmatoarele :

1. GELU ONOFREI este unul dintre cei mai verticali oameni pe care il cunosc, care alaturi de NECULAI BARBA a facut/ realizat/ gandit / muncit cu sufletul pentru un partid asa cum era PD si cum este PD-L la ora actuala.

Cine nu cunoaste sa nu vorbeasca, mai ales tanarul "promitator" Catalin POPESCU (varza)!!!!
7.   Lista puternica trimis de
(10 apr 2008, 13:58:11
Sunt o persoana care urmaresc cu atent viata politica!~ Lista este echilibrata...Pana la 8 inclusiv cred ca nu se putea mai bine. Poate alta ordine dar nu conteaza ca o sa fie 10 consilieri PDL. Pe 8 e un tanar iar din pacate urmatorul pe 18. Cred ca se putea mai cu mai mult tineret.

Mult succes si suntem alaturi de PDL
7.1  RE: Lista puternica trimis de
(10 apr 2008, 14:19:27
oare sa fie adevarat ca doctorasul care latra in ziare de mult timp e imediat dupa lungu,pai bine dar lungu sa opus numirii lui irimie ca director,deci ceva nu e clar....draga cristi tot lingau ai ramas....daca au ramas aceleasi nume ca in 2004,e clar partidul e ceva ce apare si dispare...dragi doritori de consilieri pa pa pa .....voturile care erau pentru pd vor fi dirijate spre alt partid
8.   Nde-i Corneliu Vornicu trimis de
(10 apr 2008, 14:16:27
Cel mai tare barbat din Suceava,municipiu si judet,nu-l vad pe lista!Doamne sfinte,unde-i talibanul,oameni buni?Unde-i protectorul tuturor hotiilor cu terenuri,al furaciosilor din primaria Suceava(Bogdan Dumitras) si al hotilor de la asociatiile de prop din Obcini?
8.1  RE: Nde-i Corneliu Vornicu trimis de
(10 apr 2008, 16:06:12
BINE CA STII TUM TU PROBABIL NU STII NICI CATE LITERE ARE ALFABETU... LASA-NE...
8.2  RE: Nde-i Corneliu Vornicu trimis de
(10 apr 2008, 16:40:21
CUM UNDE-I VORNICU? NU-I LA PENALII DE LA PNL?

NUMA' TERENURILE DE LA METRO STIU ELE DE CATE ORI LE-A INVARTIT VORNICU SI CUM LE-A CRESCUT LOR PRETUL PESTE NOAPTE...
9.   Primar trimis de
(10 apr 2008, 14:23:59
Don primar . cata limba romana stii erai bun de presedinte la CAP. TARANOIULE
10.   Slaba reprezentare trimis de
(10 apr 2008, 14:58:58
pacat ca un partid cu pretentii si putere arunca in consiliul LOCALo persoana de talia lui BARBA 'un papagal politic " care latra ca un caine infometat

10.1  RE: Slaba reprezentare trimis de
(10 apr 2008, 16:33:54
Ma ce stii tu de Barba? 'un papagal politic' asta crezi tu... daca vine omu cu niste dovezi contra canditadilor si le spune in fata celor care nu am nimic cu ce sa ii raspunda ii papagal sincer sa fiu cred ca as putea sa iti spun si eu tie...
11.   Vina de barbat trimis de
(10 apr 2008, 16:23:45
Cine are vina si sange prin artere candideaza ca independent la primarie. Asa cum face d-ul Oprescu la Bucuresti si asa cum ar fi trebuit sa faca si Lungu. Dar de ce sa candidezi independent cand poti sa te-n haiti cu alti lupi flamanzi ca sa fii mai eficient ?>
11.1  RE: Vina de barbat trimis de
(10 apr 2008, 16:41:36
DECI NICI DONTU, NICI ZAROJANU NU AU SANGE-N INSTALATIE? ASA SE INTELEGE...
12.   Doi trimis de
(10 apr 2008, 16:52:49
dupa cum vad aici sunt PSD-isti, PNL-isti, etc, eu nu sunt nici PD-ist, nimic, dar vad ceva nu faceti decit sa vorbiti discutii, mie greata ca cei care sunt in opozitia lui luingu au iesit la latrat. Ii miros prin monitor nu sunteti decit niste oameni care discutati discutii numai sa scrieti ceva contra PDL, LUNGU, etc. Voi votati ce vreti ca oamenii care inteleg diferenta intre Ciinii care latra si au muscat prin primarul Ionescu(PSD) nu musc (nu fac nimic) cel putin Lungu a facut si el ce a putut. Voi ati iesit la pescuit prea tirziu, trebuia sa iesiti asa ca acum , in momentul de fata, de acum 4 ani si sa dati pe fata ce ziceti voi ca nu a facut Lungu sau ce a furat Lungu etc, acum e prea tirziu eu ca un simplu om LATRATUL asta il consider doar o vrajeala in campania politica nimic concret. LUNGU PRIMAR nu pt ca este PDL-ist sau alta culoare politica ci pentru ca cel putin el a terminat citeceva in SV. SUCCES LUNGU
13.   Lista echilibrata... trimis de
(10 apr 2008, 18:23:15
Intr-adevar ,nu dai peste un om de valoare sau cu verticalitate,nici daca ai trece cu seceratoarea(combina) pe ulita si-ar fi toti candidatii strinsi in mijlocul ei. Halal adunatura,echilibrata de la cap la coada :cum e Tanda ,asa-i si Manda ! Nu va asteptati la mai mult , nici din partea celorlalte partide,sa vedeti si alea cu ce material fecal defileaza ! Nu stiu cum se face ca daca vrei sa afli cam care sunt cei mai de nimic oameni dintr-o colectivitate,ajungi,oricum ai lua-o,tot la politicieni ! Asa ca daca va place meniul acesta de rahat poftim la vot si la ospat !
14.   DREPT LA REPLICA trimis de
(10 apr 2008, 18:57:48
D in ce-am citit mai sus am tras concluzia ca majoritatea sustinatorilor lui don'primar stau cam ...foarte prost cu gramatica.As zice sa aiba grija ca... se interpreteaza.E o chestie tare sa poti mirosi prin monitor pe cineva si sa nu-ti poti mirosi propria prostie.A fi de partea cuiva sau in opozitie este dreptul fiecaruia din noi, iar pe Lungu nu l-a luat nimeni in colimator ptr. ca nu l-a vazut nimeni si n-a facut nimic demn de luat in seama pina acum.A iesit la rampa ptr. ca se apropie alegerile. Eu personal l-am remarcat in 3 situatii si toate 3 mai mult decit compromitatoare ptr. el : situatia la Termica, afacerea cu apa din Burdujeni si .....pavelele provenite din afacerea familiala (pentru aceeasi situatie primarul capitalei trece printr-un scandal foarte mediatizat). Ca sa nu mai vorbim de moll-urile care apar ca ciupercile in loc sa se construiasca o intreprindere de ....componente electronice, de exemplu !!!!!!
15.   Doi trimis de
(10 apr 2008, 19:09:10
Ai dreptate alinutza si iti multumesc ca te-ai legat doar de un comentariu , eu ramin in prostia mea dar ma bucur ca tu ai obs doar 3 lucruri si acelea compromitatoare sa nu uitam ca ca sa te dai despteapta e una si sa fii doar gramatical vb e alta. Eu am tras o concluzie pe care tu nu ai reusit sa o citesti printre rinduri, daca esti blonda te inteleg daca nu oricum te inteleg. imi cer scuze ca nu am scris gramatical daca doar la acest fapt se reduce toata inteligenta ta. succes sa alegi pe cine vrei , intradevar io mi-am spus opinia"LUNGU PRIMAR nu pt ca este PDL-ist sau alta culoare politica ci pentru ca cel putin el a terminat citeceva in SV. SUCCES LUNGU"
15.1  RE: Doi trimis de
(11 apr 2008, 00:05:06
intr-adevar a terminat drumurile din suceava- lea transformat in gropi

a terminat spatiile verzi ( a taiat copacii si a rasadit chioscuri)

a terminat circulatia in suceava- este blocata total

16.   Doi trimis de
(10 apr 2008, 19:14:57
apropo vezi ca politica nu ai inteleso intoarcete la gramatica, copii si bucatarie, etc. lucruri mai simple. Pe intelesul tau am vrut sa zic ca toata aceasta palavrageala intre cei ce candideaza este doar pentru a impresiona pentru ca de furat fura toti , de mintit la fel, dar cind vine vb de campanie politica se leaga cind de unu cind de altu dar nu de el
17.   Pt. primar trimis de
(10 apr 2008, 19:19:27
D-le Lungu iti cam tataie fundul ca vei pierde vaca de muls. Ce te-ai gandit ? daca nu poti ramane in marele scaun macar unul mai mititel sa ai. Pana acum trambitai ca numai dumitale esti potrivit pentru tron, dar dupa cum se vede treaba te multumesti si cu mai putin( o vaca mai mica sau cum ii spune la Prelipca?). Chiar nu intelagi ca locuitorii acestui oras sunt scarbiti de activitatea dumitale preferentiala facuta numai si numai in interesul si cu firmele dumitale ( desi apari numai ca actionar esti de fapt prima vioara). Vrei cu orice pret sa ne mai chinui inca patru ani cu prezenta si gandirea dumitale infantila. Repeta clasele elementare poate vei invata sa vorbesti clar, sa te exprimi corect si sa faci calcule (poate apar cateva si in folosul comunitatii, ca de cele private ne-am saturat)
18.   Ptr coco trimis de
(10 apr 2008, 20:11:51
bai labus tu tre sa fii unu din sugatorii lui max.apropo unde e d-nul avocat?s-a evaporat asa repede? cat despre d-nul onofrei toata stima si consideratia.stii tu mai lache ca acest partid prin 2000 avea la suceava putini membri.pe atunci inima acestui partid era formata din duetul barba-onofrei.cat au facut oamenii astia pentru pd tu nu ai sa faci in viata ta.apropo de cand esti membru?ai venit odata cu fripturistii.acu esti frustrat ca ai luat-o la cioc.dobitocule.
19.   Nr.1 trimis de
(10 apr 2008, 20:18:22
sa dea d-zeu sa iesi consilier d-le gelu.cu atat s-ar mai face ceva si prin g.enescu.asa n-am mai fi uitati de lume.cat despre mancatorii de caca nu-i baga in seama.atata stiu atata fac.multa bafta.g.enescu te sustine.
19.1  RE: Nr.1 trimis de
(10 apr 2008, 22:06:09
Domnule Popa, dar George Enescu este mort de muuult !
20.   Pt ADNANA trimis de
(10 apr 2008, 21:27:28
La Prelipca la vaca se spune BOULE bai adnana maminci c...t cu kg
21.   Adnana trimis de
(10 apr 2008, 21:35:30
se vede ca ai ramas ancorata in clasele primare si nu poti sa treci mai departe cum ar fi : liceu facultate doctorat nu stii tu ce inseamna aste ca esti in clasa 4 stai naibi acolo ce noua ne trebuie prof de romana sau un om competent care sa faca ceva bun in orasul nostru ADIO ADNANA sper sa nu te mai gasesc .
21.1  RE: Adnana trimis de
(10 apr 2008, 22:18:25
Mai Eu de atata inteligenta vezi sa nu dai pe laturi. In afara de insulte si limbaj de cartier nu esti in stare sa articulezi doua fraze. N-am citit nici un mesaj inteligent scris de tine si pana sa ne tragem de sireturi mai invata. Studiile mele nu te intereseaza, dar in mod sigur mai ai mult sa ma ajungi. Pana la urma cu cine votezi???Esti din clica lui Lungu? La mesajele abjecte pe care le scrii nici nu poti face parte din alt anturaj decat al lui Lungu. Luati-va de mana si mergeti amandoi in clasa I. Chiar si un profesor de romana daca ar fi capabil si bun administrator ar face mai multa cinste orasului decat unul ca Lungu.
21.2  RE: Adnana trimis de
(11 apr 2008, 10:44:01
Mai EU cu carte multa cate scoli inalte ai -2 clase plus scoala de soferi ? Pana dictezi cuiva sa dispara mai bine dispari tu. De asa zisi smecheri si baieti de baieti de cartier ne-am plictisit sunt neinteresanti, nu au nimic de spus in afara de ce-i doare- prizele si amfetamina. Cu certitudine faci parte din lumea lor marunta fara viitor.
22.   Lista trimis de
(11 apr 2008, 11:02:14
Cine-i tanarul Lucian Harsovschi, care e pe locul 8 al listei PD-L?.....Ala despre care toata presa spune pe la colturi ca e prost gramada?...Foarte tare!
22.1  RE: Lista trimis de
(11 apr 2008, 14:24:33
Esti tare.....daca tu semnezi cu xyz...nu esti mai destept

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei