Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Steaua a învins în deplasare pe Gloria Bistriţa după trei ani, scor 3-1

Joi, 10 Aprilie 2008 (19:05:54)

Echipa Steaua Bucureşti a învins, după trei ani, în deplasare, formaţia Gloria Bistriţa, scor 3-1 (2-1), într-un meci disputat joi, la Reghin, în cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I şi a trecut pe primul loc, cel puţin până la meciul Unirea Urziceni-CFR Cluj, care se dispută de la ora 20.30.
  Pentru Steaua au marcat N. Dică '19, '24 şi Hadzibulici '62 (autogol), în timp ce pentru Gloria Bistriţa a înscris D. Toma '44.

Steaua a deschis scorul în minutul 19, prin Nicolae Dică, acesta trimiţând în plasă din câţiva metri după un şut deviat al lui Nicoliţă din interiorul careului şi după ce portarul Tătăruşanu nu a reuşit să oprească balonul.

Dică a reuşit dubla în minutul 24, trimiţând în vinclu dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri, lateral stânga.

Gloria a redus din handicap în minutul 44 prin Toma, care a reluat cu capul în plasă, din 6 metri, după o lovitură liberă bătută înalt, profitând şi de ieşirea eronată a portarului Zapata.

În minutul 62 Steaua a refăcut avantajul de două goluri. După un corner executat de pe partea dreaptă de Mendoza, noul intrat Hadzibulici a trimis de la câţiva metri în propria poartă, presat de Dorin Goian.

Gloria Bistriţa: 12. Tătăruşanu - 24. D. Matei, 25. D. Toma, 18. Frăsinescu, 30. Turcu - 29. Negrean (8. Arhire '46), 21. Nalaţi, 17. A. Mureşan (11. Hadzibulici '60), 16. R. Dobre - 7. Coroian, 9. Tilincă (4. Codoban '70). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 4. Golanski (17. E. Baciu '87), 3. D. Goian, 24. Ghionea, 18. P. Marin - 8. Ov. Petre, 23. Pleşan - 16. Nicoliţă (25. Neaga '85), 10. N. Dică, 29. Andres Mendoza (27. Dayro Moreno '73) - 22. Jose Moreno. Antrenor: Marius Lăcătuş

Cartonaşe galbene: D. Toma '22, Negrean '23, Frăsinescu '28, A. Mureşan '35, Coroian '77 / D. Goian '45

Steaua a obţinut la Reghin a opta victorie consecutivă din acest an, incluzând-o şi pe cea obţinută la masa verde, scor 3-0, cu Rapid.

Nicolae Dică a marcat primele sale goluri din acest an într-un meci oficial, precedenta partidă în care a înscris fiind în luna decembrie 2007. El a ajuns la cota de nouă goluri în acest sezon.

Precedenta victorie a Stelei pe terenul echipei Gloria data din 6 aprilie 2005, de atunci înregistrându-se două succese ale bistriţenilor pe teren propriu.

Căpitanul stelist Mirel Rădoi a resimţit dureri în timp ce efectua mişcările de încălzire, cu câteva zeci de minute înainte de meci, fiind nevoie de intervenţia medicului. Deşi era anunţat titular, Rădoi nu a putut juca, fiind înlocuit în 11-le de start cu Sorin Ghionea, iniţial rezervă. Banderola de căpitan a fost preluată de Nicolae Dică.

Columbianul Dayro Moreno nu mai jucase pentru Steaua de la derbiul întrerupt cu Rapid, din 20 martie, ulterior având probleme medicale.

După ce au coborât din autocar, ca să ajungă la stadion, jucătorii şi stafful Stelei au fost nevoiţi să traverseze Mureşul Mic pe un pod îngust de lemn, la capătul căruia îi aştepta vicepreşedintele bistriţean Ioan Horoba.

La meciul de pe stadionul Avântul din Reghin au asistat peste 5.000 de spectatori, mulţi dintre ei în picioare, neavând loc, iar alţii în afara arenei, stadionul nefiind prevăzut cu garduri. Unii dintre suporteri s-au căţărat în copacii din jurul arenei. La meci au fost prezenţi aproximativ 300 de suporteri stelişti veniţi din Capitală. Galeria echipei Gloria a intrat în stadion după minutul 20 al partidei, însă, neamaifiind loc în stadion, fanii au stat într-o zonă aflată în spatele porţii lui Tătăruşanu. Înainte de meci, la intrare s-a creat îmbulzeală, forţele de ordine folosind şi gaze lacrimogene pentru a calma spiritele.

Înainte de partidă, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, aflat în sectorul presei, s-a urcat pe una din mese, salutându-i pe suporteri şi dând autografe, încrezător că "diseară Steaua va fi cu trei puncte peste CFR". Conform ProSport, Becali a declarat că în vară îl va transfera de la Gloria Buzău pe Claudiu Ionescu, acesta fiind, în opinia sa, mijlocaşul de care Steaua are nevoie şi care se aseamană într-o oarecare măsură cu Gheorghe Hagi. La meci a venit şi fostul impresar Ioan Becali, vărul finanţatorului stelist, cei doi stând unul lângă altul în tribună.

La începutul meciului s-a ţinut un minut de reculegere în memoria preşedintelui Federaţiei Olandeze de Fotbal (KNVB), Jeu Sprengers, fost trezorier al UEFA, decedat la sfârşitul săptămânii trecute.

Partida Gloria Bistriţa - Steaua a fost condusă la centru de Tiberiu Lajos, asistenţi fiind Cristian Nica şi Ionel Popa, iar rezervă Robert Dumitru. Observatori au fost delegaţi Mircea Călin şi Rodion Cămătaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steaua a învins în deplasare pe Gloria Bistriţa după trei ani, scor 3-1 .
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steaua a învins în deplasare pe Gloria Bistriţa după trei ani, scor 3-10.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei