Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iordache: Am ajuns din cenuşăreasă, revelaţia campionatului

Joi, 10 Aprilie 2008 (15:21:21)

Mijlocaşul echipei Pandurii Târgu Jiu, Ilie Iordache, a declarat, joi, că formaţia gorjeană poate fi numită reveleţia campionatului după seria de şase victorii consecutive în Liga I, depăşind statutul de "cenuşereasă", transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Am sperat că puteam să obţinem victoria cu Dinamo, mai ales că am simţit că sunt şi ei obosiţi, probabil ritmul de joc şi-a spus şi la ei cuvântul. Dinamo nu prea făcea faţă fizic pe final de meci şi noi ne-am dat seama de asta. Noi şi în tur am avut jocuri foarte bune, dar ne-a lipsit şansa. Am ajuns din cenuşăreasa campionatului, revelaţia campionatului", a spus Ilie Iordache.

Mijlocaşul gorjean crede că jucătorii de la Pandurii au demonstrat că au valoare şi după seria de patru victorii consecutive în meciurile din deplasare. "Se poate spune că suntem o echipă nebună, pentru că n-am reuşit să câştigăm 17 meciuri la rând şi acum reuşim şase victorii. Suntem aceiaşi care am jucat şi în tur dar cred că e vorba de valoare aici, pentru că dacă nu am avea valoare nu am fi reuşit să câştigăm şase meciuri la rând. Câte echipe se pot lăuda cu o serie de şase victorii consecutive? Nu multe, pentru că ne uităm la cele care au jucat prin UEFA, cum e Rapid, care nu pot să câştige nicăieri afară. E destul de greu să mai baţi şi pe terenul altor echipe care joacă în prima ligă. Dar noi avem, iată, şi patru victorii consecutive în deplasare, dintre care una pe terenul liderului campionatului şi una pe terenul campioanei. Eu zic că e vorba de valoare, avem o echipă bună", a explicat Iordache.

Fotbalistul crede că s-a făcut o greşeală atunci când antrenorul Eugen Neagoe a plecat de la echipă, dar îl felicită pe preşedintele Marin Condescu pentru că l-a convins să revină. "Cu domnul Neagoe s-a făcut o greşeală, pentru că eu cred că are un mare merit în ceea ce înseamnă evoluţia noastră de acum. Ne simţim foarte bine cu el. Practic a construit o formaţie din nimic, a luat numai jucători care au evoluat prin ligile secunde şi a reuşit să facă o echipă. Dar cred că domnul preşedinte are un merit mai mare pentru că şi-a reparat greşeala şi l-a chemat din nou la echipă. Chiar dacă nu l-a dat afară atunci eu zic că putea să-l sprijine mai mult pentru că ştia că echipa nu juca rău nici în acel moment. Era păcat să strice o echipă care abia se formase. De aceea spun că are meritul că a avut puterea să revină după ce şi-a dat seama că greşise că l-a lăsat să plece", a menţionat Iordache.

Devenit golgheter al echipei Pandurii după jocul cu CFR Cluj, când a "semnat" cea de-a şasea sa reuşită, Ilie Iordache spune că nu şi-a propus acest lucru şi nici nu a crezut că va reuşi să înscrie la Cluj, deşi se aştepta la un joc bun al echipei. "Nu mi-am propus neapărat să fiu golgheter al echipei Pandurii şi nici nu mă gândesc la asta pentru că obiectivul nostru era să ieşim din zona retrogradării şi să ne salvăm. Ne interesează mai puţin cine dă mai multe goluri şi oricum nu sunt foarte multe goluri ca să mă pot bucura foarte mult, sunt doar şase. Eu mi-am propus la începutul sezonului să dau zece goluri, dar trebuie să şi pot şi nu depinde doar de mine. Dar nu asta e important, contează acum că am câştigat şi că avem o serie de meciuri pe care le-am câştigat", a mai spus Iordache.

Ilie Iordache crede că formaţia Pandurii nu a scăpat încă de retrogradare în ciuda seriei de victorii consecutive. "Dacă reuşim să rămânem aici aceeaşi jucători, eu cred că la anul vom fi periculoşi. Dar asta nu înseamnă că deja suntem salvaţi de la retrogradare şi nu mai avem probleme. Vom juca în continuare serios pentru că mai avem de făcut puncte pentru a ne salva. Sperăm ca ultimele etape să nu mai jucăm cu sabia deasupra capului", a precizat Iordache.

Pandurii Târgu Jiu a reuşit în ultimele şase etape ale Ligii I să învingă formaţiile Gloria Buzău, Ceahlăul Piatra Neamţ, Farul Constanţa, Poli Iaşi, CFR Cluj ş Dinamo. Seria de şase meciuri consecutiv câştigate de gorjeni a fost precedată de 17 partide fără victorie pentru aceştia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache: Am ajuns din cenuşăreasă, revelaţia campionatului.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iordache: Am ajuns din cenuşăreasă, revelaţia campionatului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei