Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Donţu constată că Lungu a lovit în Ionescu de faţă cu soţia acestuia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava, Ovidiu Donţu, a ţinut să lămurească lucrurile în privinţa acuzaţiilor pe care contracandidatul său de la PD-L, Ion Lungu, le-a adus administraţiei locale social-democrate din perioada 2000-2004, acuzaţii referitoare la corupţie şi cheltuirea nechibzuită a banului public.

Donţu a remarcat faptul că Lungu a vorbit despre aşa-zisa corupţie de pe vremea administraţiei conduse de fostul primar Marian Ionescu având la dreapta sa chiar pe soţia acestuia, Cristina Iordăchel, candidat PD-L la funcţia de consilier local. El a catalogat gestul lui Lungu drept „o mare ipocrizie şi un tupeu fantastic”.

În al doilea rând, Ovidiu Donţu consideră neavenită incriminarea incorpore a PSD în legătură cu nerealizările administraţiei PSD din perioada 2000-2004.

„Să nu uităm că Marian Ionescu este viceprimar în funcţie, nu mai este membru PSD de câţiva ani şi a solicitat public să răspundă singur realizărilor şi nerealizărilor pe care le-a avut. Îi aduc aminte domnului Lungu că alegerile la primar în municipiul Suceava au fost tot timpul uninominale şi nu pe liste. Iată de ce o referire incorpore la PSD este neavenită. Rog pe Ion Lungu să precizeze care sunt sarcinile repartizate de domnia sa viceprimarului Marian Ionescu şi cum şi le-a îndeplinit acesta în actualul mandat. Să vorbeşti despre interese în mandatul trecut în condiţiile în care, în calitate de consilier local, ai impus ca primul lucru făcut de fostul primar să fie angajarea unei rude de gradul întâi a consilierului local Ion Lungu mi se pare strigător la cer”, a declarat Donţu. El este convins că aşa cum un părinte nu-şi pedepseşte copilul de două ori pentru aceeaşi faptă, tot aşa cetăţenii nu vor pedepsi PSD-ul de două ori pentru acelaşi lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu constată că Lungu a lovit în Ionescu de faţă cu soţia acestuia.
 Vizualizări articol: 2291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Donţu constată că Lungu a lovit în Ionescu de faţă cu soţia acestuia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dontu preocupat acum si de imaginea lui Ionescu trimis de
(10 apr 2008, 11:27:31
La urma urmei ne doare fix in chelia ta ca Lungu a lovit in Ionescu de fata cu distinsa doamna de o moralitate la fel de indoielnica ca a ta. Crez ca sufera alticineva in afara de tine din aceasta cauza? Ma du-te si i-ati diploma si pe urma cauta-ti un loc serios de munca, pentru ca cel de latrator si pupincurist a fost scos din organigrama CCI. Aud ca tu si altii depuneti CV-uri ca disperatii. La fel va lovi si in tine si in toti cei care latra degeaba. Inainteaza cu realizari, initiative si proiecte si lasa rahatul pe care il arunci asupra altora, la locul lui. Eventual daca ai prea mult si n-ai ce face cu el, cheama vidanja sa-ti curete barlogul de PSD-ist disperat. In nici una din campanii PSD-ul nu a fost fairplay, tot timpul a trebui sa manjeasca pe altii. Apropos, pensionarii de care ti-e atat de mila, s-au cam dat de gol ieri la miting si au recunoscut ca daca le promiteti marea cu sarea, va voteaza. Deci tot ce faci este MANIPU-LARE.
1.1  RE: Dontu preocupat acum si de imaginea lui Ionescu trimis de
(10 apr 2008, 11:28:16
*ia-ti
1.2  RE: Dontu preocupat acum si de imaginea lui Ionescu trimis de
(10 apr 2008, 22:46:12
este clar- prezenta lui iordachel linga lungu atunci cind este atacat sotul ei prezinta clar caracterul duplicitar atat al personajului lungu cat si a tandemului ionescu-iordachel. este absolut clar ce a vrut dontu sa comunice prin aceasta si, dupa mine are dreptate.

cat despre lungu - ti-ai ales niste sustinatori pe masura ta- cu un limbaj limitat si vulgar - va potriviti perfect.

apropos lungu cand ai de gand sa faci curetenie in suceava, cand ai de gand sa repari spatiile verzi si locurile stricate pe alexandru cel bun .

cand ai de gand sa acoperi gropile din suceava.

daca nici acum, cand ar trebui sa ne arati un oras frumos nu esti in stare nu vei reusi nici o data ( explicatia este simpla-ramine intre noi- esti INCOMPETENT!!)(hot, mincinos, duplicitar, traseist nu te pot face)
2.   .. trimis de
(10 apr 2008, 11:32:37
eu m-am saturat de asta
2.1  RE: .. trimis de
(10 apr 2008, 22:36:35
bea apa de berchsesti
3.   Oare trimis de
(10 apr 2008, 11:40:42
Oare cine naiba o sa il voteze pe Dontu? Nu ca ar fi Lungu primarul de vis al sucevei, dar nici chelbosul asta nu are veleitati, dimpotriva. Oare chiar oamenii din partidul comunist PSD chiar nu pricep ca nu prea mai tin figuri din astea cu apa de berchisesti, cu trotuare, borduri, hartie de xerox si alte cele? Chiar nu il cred pe uratul asta...e mai prost ca Marian Ionescu...
3.1  RE: Oare trimis de
(10 apr 2008, 11:51:04
POATE NICI LUNGU NU E USA DE BISERICA, DAR ORICUM E MULT MAI SUS DECAT ACUZATORII ASTIA DE DOI BANI.

PENTRU TOATE ACUZATIILE DE ACUM, DONTU NU A ADUS NICI O DOVADA SCRISA. TOATE SUNT VORBE GOALE, NESUSTINUTE DE FAPTE, DE DOVEZI.

CAT DESPRE "ATACUL" LUI LUNGU ASUPRA LUI IONESCU DE FATA CU DR. IORDACHEL, NU STIU DE CE TE INTERESEAZA PE TINE DONTULE. AI UN CUVANT DE SPUS IN ACEA FAMILIE? DOAMNA IORDACHEL AR FI TREBUIT SA FIE CEA CARE SA SARA IN SUS, NU DONTU - VORBA GOALA.
3.2  RE: Oare trimis de
(10 apr 2008, 11:55:00
Dandane esti dus rau de tot. Comunist esti tu si nemaul tau. Voi cei de dreapta, cand nu aveti argumente nu stiti decat sa-i faceti pe pesedisti comunisti. Te iei de cum arata Dontu? Ti se pare cumva ca taranoiul este fat frumos?
3.3  RE: Oare trimis de
(10 apr 2008, 12:00:57
COMUNISTI SUNT IN TOATE PARTIDELE. INSA IN PSD E RAIUL LOR, AL COMUNISTILOR CU FUNCTII INALTE INAINTE DE '89, AL GENERALILOR SI COLONEILOR DE SECURITATE SUB ACOPERIRE. SI MITREA SI NASTASE SUNT FOSTI COLONEI SUB ACOPERIRE AI SECURITATII.
3.4  RE: Oare trimis de
(10 apr 2008, 12:04:35
Vreti dovezi scrise? Tocmai asemenea dovezi a adus Dontu. Unele le puteti obtine singuri, cum ar fi de exemplu raportarile financiare ale firmei lu costicuta (geamanul), PRO-TEHNICA. Intrati pe site-ul www.mfinante.ro, la contribuabli si o sa vedeti cum o firma care in primii doi ani de functionare nici nu a depus bilantul, in anii 2005 si 2006 a prosperat, in anul 2006 avand chiar un profit de peste un miliard. Chiar si primarul a recunoscut ca aceasta firma a subcontractat lucrari de la firme care au castigat licitatii la centre bugetare ale primariei si societati de utilitati publice din subordinea primariei. PUTE FRATILOR!! CHIAR NU VEDETI?!
3.5  RE: Oare trimis de
(10 apr 2008, 12:07:53
RICA, DECI IN OPINIA TA ORICE FIRMA CARE ARE O CIFRA DE AFACERI MARE E SUSPECTA.

NU VAD UNDE E PROBLEMA CU SUBCONTRACTAREA, TOATE FIRMELE DE CONSTRUCTII FAC ASA. SI NU NUMAI LA NOI, SI AFARA SE FACE LA FEL.
3.6  RE: Oare trimis de
(10 apr 2008, 15:26:06
Aici nu-i vorba despre "orice firma"!! Te faci ca nu-intelegi???? Neica, este firma fratelui geaman al primarului, care incepand cu anul 2005 prospera in voie buna, probabil la limita legii. Consider ca daca se vor verifica atent procedurile de achizitie aplicate de centrele bugetare / societatile de utilitati, s-ar putea sa se gaseasca si incalcari ale legislatiei.

Prin comparatie, in perioada 2000 - 2004, presa de dreapta si partidele de dreapta tipau din toti bojocii in legatura cu incompatibilitatile sau ilegalitatile pe care le-ar fi comis Marza, prin firma fiului. HAIDETI SA FIM OBIECTIVI!!! De ce cei de acum de la putere sunt mai breji decat psd?

Nu am nici un dubiu ca firma aceasta este folosita pentru a-l "sponzoriza" pe primar si, probabil, si pdl-ul (struto-camila).
3.7  RE: Oare trimis de
(10 apr 2008, 16:13:19
DA CE AR TREBUI SA FACA FRATELE GEAMAN A LUI LUNGU SA FUGA DIN TARA SA SE DUCA IN SPANIA LA CULES DE CAPUSUNI SAU IN ITALIA LA MUNCA IN CONSTRUCTII NUMIA PENTRU CA FRATESU A IESIT PRIMAR SUNTETI BOLNAVI... NU AM MAI VAZUT ASA CEVA MAI IESITI SI VOI IN AFARA SA VEDETI CA IN STRAINATATE NU SA PUS NICI O DATA PROBLEMA ASTA SUNT MULTI CARE FRATELE, TATA, MAMA, CATELU SUNT FUNCTIONARI PUBLICI SI EI AU FIRME CARE FAC LUCRARI MULT MAI MARI CA IN ROMANIA SAU SUCEAVA... NU MAI AM CE SPUNE DESPRE ASTFEL DE OAMENI...
3.8  RE: Oare trimis de
(10 apr 2008, 16:22:34
DACA ERA PSD-UL LA PUTERE SI FIRMELE PESEDISTILOR AVEAU CIFRE DE AFACERI MARI, TOTUL ERA BINE SI FRUMOS. NU AVEAU NIMIC DE COMENTAT. DAR ACUM SUNT PE DINAFARA, DE ASTA ATATA URA.

CONSTRUCTIILE SUNT CEL MAI DINAMIC SI CEL MAI BINE PLATIT DOMENIU DIN ROMANIA ULTIMILOR 4-5 ANI. DECI ESTE NORMAL CA APROAPE ORICE FIRMA SA INREGISTREZE PROFITURI TOT MAI MARI. STIU FIRME CARE AU TREBUIT SA REFUZE UNELE CONTRACTE, CA NU AVEAU OAMENI. SI VOI VA MIRATI CA DE CE ARE PROFIT FIRMA LUI LUNGU COSTICA? PAI IN ZIUA DE AZI, CU O FIRMA DE CONSTRUCTII SI AMENAJARI, TREBUIE SA FII TARE PROST PATRON SI ADMINISTRATOR CA SA NU FACI PROFIT. STITI CAT FACE UN ZILIER IN CONSTRUCTII? UN HAMAL DE ALA, VAI DE EL? FARA 15.000.000 IN MANA PE LUNA NU PLEACA ACASA. INGINERII AU SI 50-60.000.000, IAR MUNCITORII CALIFICATI APROAPE 30 DE MILIOANE. ASTA IN CONSTRUCTIILE DE CARE VA MIRATI VOI.
3.9  RE: Oare trimis de
(10 apr 2008, 22:31:33
da inadevar constructiile reprezinta un domeniu economi dinamic insa exista niste reguli morale si economice minimale: libera concurenta, calitatea buna a lucrarilor si costurilele scazute. . in lauda disperata a lui lungu se uita faptul ca orice firma ar fi avut voie sa participe la licitatii si sa castige, putea face lucrari de calitate si poate mai ieftine. de acuzat este faptul ca firma s-a dezvoltat pe bani publici, sub obladuirea lui lungu, facand lucrari de prosta calitate lucrari pe care eu le platesc din buzunarul meu si voi mai plati inca o data pentru a fi facute mai bine. oricum : RUSINE LUNGU, cel putin, pentru mine esti un mincinos si un ho t.
3.10  RE: Oare trimis de
(11 apr 2008, 09:02:49
MOSHULE, DACA AI DOVEZI CA S-A INCALCAT LEGEA, DU-LE LA DONTU. SAU LA DNA. SAU LA PROCURORI... ORIUNDE. DAR NU AVETI, SI ASTA DOARE.
4.   Pt DANDAN si alti ca el trimis de
(10 apr 2008, 12:05:22
Oare de ce DANDAN, Justitiarul si altii ca ei se fac ca nu pricep ca banii sau facut din "apa de Berchisesti", din trotuare (care deja exfoliaza), din borduri , din hartie de xerox si alte cele?
4.1  RE: Pt DANDAN si alti ca el trimis de
(10 apr 2008, 12:26:31
AGRAMATULE. "SAU FACUT" ?

AI DOVEZI? CA ASA POT SA SPUN SI EU DESPRE DONTU CA A VIOLAT O BABA IN ITCANI.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT. STII CE INSEAMNA ASTA, MAI MIHAITA?
4.2  RE: Pt DANDAN si alti ca el trimis de
(10 apr 2008, 14:15:44
Hehe...uite si aripa tanara a PSD-ului. Ce e bre? V-au pus astia sa intrati pe forumuri sa ii dati pupici dulci pe obrajorii din pantaloni?
4.3  RE: Pt DANDAN si alti ca el trimis de
(10 apr 2008, 16:15:26
HAI SA FIM SERIOSI TOTI PSD-STII IMPUTITI SI COMUNISTI SCRIU PE FORUMM LA ORDINELE LUI DONTU CA LE-A DAT O EUGENIE... PROBABIL SRIU SI AIA DE LA PDL DAR NU ASA MURDAR SI CU ATATEA MINCIUNI CA PSD-UL
5.   Sunt intoxicat trimis de
(10 apr 2008, 12:07:15
... de prezenta permanenta a acestui personaj in Monitorul de Suceava. Dau cu copy/paste de pe prima pagina, la "Sumarul editiei"

> Dontu constata ca Lungu a lovit �n Ionescu de fata cu sotia acestuia

> Dontu �i multumeste lui Lungu ca-i scoate �n evidenta activitatea sa �n slujba cetatenilor

>Dontu sustine ca seful de cabinet al prefectului este implicat ,,fatis" �n campania lui Lungu

M-AM SATURAT DEJA DE DONTU!!! SA-L MAI VOTEZE DRACU'!
5.1  RE: Sunt intoxicat trimis de
(10 apr 2008, 12:10:06
ASA ESTE. NU SUNTEM INCA IN CAMPANIE ELECTORALA, DAR DONTU E PESTE TOT. ACUZA, SE SPALA PE PICIOARE, SE DA MARE APARATOR AL BAZARISTILOR.

DONTULE, DAR TREBURILE PENTRU CARE ESTI PLATIT LA CCI SI IN CONSILIUL LOCAL CAND LE MAI FACI? CA VAD CA ESTI IN CAMPANIE ELECTORALA NON-STOP.
5.2  RE: Sunt intoxicat trimis de
(10 apr 2008, 12:10:40
Unde a fost acest personaj at�ta timp_ Dupa ce a stat in carapace ani de zile, apare pe toate canalele media si pretinde ca-i un Fat-Frumos pe cal alb...

Hai sictir, bat de curatat urechile!
5.3  RE: Sunt intoxicat trimis de
(10 apr 2008, 12:15:27
ASA ESTE. BRAVO PENTRU OBSERVATIE.

MI-AS DORI SA ISI VADA TOTI DE TREABA, SI SA LUCREZE IN INTERESUL CETATENILOR CARE I-AU PUS ACOLO IN FUNCTII. DAR SA LUCREZE, NU DOAR SA DEA DIN GURA.
6.   Disperatule! trimis de
(10 apr 2008, 12:17:37
HUUU DONTULE! NE-AM CAM SATURAT DE TINE ESTI UN OM DISPERAT RAU,MERGI SI CONSULTA UN MEDIC SA NU TE INBOLNAVESTI PINA LA ALEGERI CA NU DE ALTA DAR NU O SA MAI POTI CANDIDA...
7.   Ref.prim. trimis de
(10 apr 2008, 14:13:03
aveti grija dragi suceveni.nu va jucati dea votatul.Daca ajunge decoloratul asta de Dontu ne-am dus pe copca.O sa stam �n gonoaie p�na ne duce popa pe deal.
8.   Ax. trimis de
(10 apr 2008, 14:15:08
Ionescu ; sotie, care s-o tie
9.   Tanara si agitata generatie trimis de
(10 apr 2008, 15:00:29
bah copii , ati avut ceva activitate , azi, p'aici..bravo ! treceti pe la caserie sa va dea cate'o portocala ! hahaha..se vede treaba ca ori nu sunteti casatoriti (si nu puteti aprecia gravitatea unui asemenea gest) ori sunteti inculti, deci..sotiile vostre nu va merita...daca Dontu se bate asa incrancenat oare nu pentru voi (SUCEVENILOR) o face ? credeti ca moare de foame si are nevoie sa'si faca avere (CUM A FACUT LUNGU) din/prin primarie ? hai ce dreq ! se dedica campaniei pentru a arata oamenilor ce'i cu primarelu' ,,care este'' (pe deoparte) si valoarea pe care ar avea'o Suceava dac'ar administra el orasul...daca va fac fraeri va suparati ?
9.1  RE: Tanara si agitata generatie trimis de
(10 apr 2008, 15:19:09
"credeti ca moare de foame si are nevoie sa'si faca avere din/prin primarie ?"

DA! EXACT. DA' DE UNDE STII?

DUPA CUM SCRII ESTI UN MUCOS DE 17-18 ANI. E BINE, MAI AI TIMP SA TE TREZESTI.

CE ZICI ? "se dediCA CAmpaniei" ? ASA ESTE, SE DEDICA UNEI CAMPANII CARE NICI N-A INCEPUT INCA. DIN PACATE PENTRU EL SI PENTRU VOI, VAJNICI PURTATORI DE TRANDAFIR LA FES, DOAR CU DEDICATIA VETI RAMANE. SI CU SPERANTA CA DONTU VA MAI PRINDE UN MANDAT DE CONSILIER LOCAL.

DONTULE, CAND MAI FACI TREABA? ESTI IN CAMPANIE NON-STOP... SI DOAR DAI DIN GURA, VREI SA FACI VALURI. NU TU DOVEZI, NU TU FAPTE, NUMAI VORBE GOALE.

CAND ZICI DE VALOAREA PE CARE AR AVEA-O SUCEAVA DACA DOAMNE FERESTE MAI AJUNGE PSD LA PUTERE, LA CE TE REFERI? MAI AVETI CEVA MANARII DE FACUT CU TERENURILE LA METRO? NISTE STATII PECO DE RIDICAT? VALOAREA MEA, VALOAREA MEA. A PSD-ULUI E PE MASURA CAMPANIEI MURDARE DE PANA ACUM, ADICA ZERO REZULTATE.
9.2  RE: Tanara si agitata generatie trimis de
(10 apr 2008, 16:19:12
VOTATI LUNGU! E CEL MAI BUN PENTRU SUCEAVA IN MOMENTUL DE FATA, NU UN HOT CA DONTU SAU O RARAITA CA ZARUJANU... ABIA ASTEPT SA VINA 1 IUNIE SI SA IASA LUNGU DIN NOU PRIMAR DIN PRIMUL TUR CU VREO 80% SI SA CRAPE DONTU SI CU AI LUI... HAI LUNGU!!!
9.3  RE: Tanara si agitata generatie trimis de
(10 apr 2008, 16:27:59
LASA, CA INCA NU SUNTEM IN CAMPANIE.

PSD-UL AR FI AVUT POATE MAI MULTE SANSE CU UN CANDIDAT BUN. DAR ASTA E ACUM, TOTI SE FERESC DE CANDIDATURI, NIMENI NU VREA SA FIE RESPONSABIL SI TAP ISPASITOR PENTRU PIERDEREA ALEGERILOR...

NASOL DE ZAROJANU DACA TOT CE STIE LUMEA DESPRE EA SE REDUCE LA FAPTUL CA E RARAITA. TREABA EI. INSA DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE E DOAR UN ALT PERSONAJ CARE A STAT BINE MERSI 4 ANI, BIROUL A FOST CALDUT, IAR ACUM A IESIT IN CAMPANIE SI DUMNEAEI, POATE-POATE PRINDE UN 5-6% DIN VOTURI.

DONTU SI ZAROJANU LA UN LOC VOR OBTINE MAI PUTINE VOTURI DECAT VA PBTINE LUNGU. NU E PERFECT NICI LUNGU, DAR ORICUM E MAI BUN DECAT ACESTI CANDIDATI FARA SANSE AI FSN-ULUI. ABIA ASTEPT SA II VAD CUM VOR COLABORA IN TERITORIU. OBSERVATI CA NICI DONTU NU ZICE NIMIC DE ZAROJANU, NICI INVERS... E ORDIN DE SUS, INTRE PNL SI PSD IUBIREA E MARE. PSD-UL CONDUCE TARA, PRIN PAPUSICA NUMITA PNL. NU VA MAI LASATI PACALITI.
9.4  RE: Tanara si agitata generatie trimis de
(10 apr 2008, 16:29:07
Nu stii despre ce vorbesti, mestere. Scoate`ti buzele dintre obrajii proeminenti ai lu` Dontu, ca noi stim de hram poarta, nu incerca sa ne duci cu zaharelul, ca nu avem minte cat el...!
9.5  RE: Tanara si agitata generatie trimis de
(10 apr 2008, 17:25:46
Ovidiu ..esti penibil! populatzia vede ...iar tu inca faci pe chioru'!
10.   :p trimis de
(10 apr 2008, 16:17:52
Dontu este un inganfat si jumatate. DIn tot PSD_ul asta din Suceava numa asta s-a gasit sa candideze. D-le Marza scoate-ti un om adevarat la inaintare !
11.   Definitie trimis de
(10 apr 2008, 16:25:43
Dontu = cea mai mare curva din politca judetului. Treci inapoi la sapa, necioplitule!
11.1  RE: Definitie trimis de
(10 apr 2008, 16:29:39
SA PASTRAM TOTUSI UN TON MAI CIVILIZAT DECAT AL PESEDISTILOR. E POLITICA DESTUL DE CURVA SI ASA...
12.   Doi trimis de
(10 apr 2008, 16:27:40
Domnu Dontu cred ca e posibil sa aiba dreptate, ii dau dreptate 100 % atita timp cit nici contrariul nici ce zice el nu se deovedeste. Cert este ca Acesti mari viitori "edili" ai sucevei daca ar vrea sa cistige imaginea publicului (nu conteaza culoarea politica) ar trebui sa iasa la latrat un picut mai repejor, adica macar acum 2-3 ani si sa inceapa sa scoata la iveala ce a facut lungu ce na facut, etc, NENE acu e prea tirziu. Nu votez PSD doar din principiu pt ca nu demonstrati si nu ati demonstrat decit ca sunteti niste ciini care fug dupa OASE MARI. LA fel si pt ceilalti. Domle demonstrati ceva, veniti cu 2-3 ani innainte de campanie si scoateti mizeria la suprafata , nu acum in prag de campanie. Acu nu ma incinti cu nimic pt ca nu te cred nici pe tine nici pe altu. Vrei mandat? OK stai de 6 matale si restu care vor osu urmariti ce fac cei din conducere datii in git la presa aratati greselile si atunci cind ajungeti in campanie o sa cistigati.PAAA. Sincer votez LUNGU nu partide
12.1  RE: Doi trimis de
(10 apr 2008, 16:32:43
AR FI O TREABA. ASTA AM SPUS SI EU, LOCURILE AU FOST CALDUTE 4 ANI, ACUM S-AU TREZIT TOTI CA IN SUCEAVA NU S-A FACUT AIA, CA NU S-A ASFALTAT, CA NU STIU CE E CU BAZARUL, CA DE CE S-AU LUAT AUTOBUZE CUM A VRUT LUNGU SI NU CUM A VRUT DONTU ETC ETC.

SA DEMONSTREZE CEVA, SA DEMONSTREZE CA STIU SA CONDUCA O URBE, CA SUNT DEMNI DE ACEASTA ONOARE, SI II VOTEZ. NU CONTEAZA CA II CHEAMA DONTU, ZAROJANU SAU BIG DICK!

DAR DEOCAMDATA TOT CE SE AUDE SUNT DOAR LATRATURI, DOAR ACUZE FARA DOVEZI. RADIO SANT A REINVIAT IN SUCEAVA, IAR DJ PRINCIPAL ESTE DONTU.
13.   Se la vie toujour parsiva trimis de
(10 apr 2008, 17:40:22
astazi am avut ocazia sa ma plimb mai mult pe strazile Sucevei e adevarat poligon auto proba cu jaloane(datorita gropilor). Apoi mi-am amintit ca tot in acest ziar un mare ziarist ridica elogii actualului primar care a adus o masina de asfaltat la rece si care a spus ca in Suceava problema gropilor e rezolvata. Intamplator am trecut si pe strada in care a testa instalatia( starada din fata Magazin Mobila spre Liceul de informatica) cred ca in Bagdad dupa 4 ani de bombardament strazile arata mai bine.

Apoi sa o luam pe serpentine e la fel.... pavele in gropi. Apoi sa nu mai vorbim de praful care e adunat pe banda unde se parcheaza masinile, e lutul de o palma cand ploua se scurge in canalizare si uite asa la o ploaie torentiala sare rahatul afara in centrul orasului. Nu mai spun cand bate vantul, nori grei de praf se ridica si-l tragem toti in piept.
14.   Dezgustator si penibil... trimis de
(10 apr 2008, 17:56:20
...ce-si toarna astia in cap,desi inca n-a inceput campania(si nimeni nu-i amendeaza)! Stau toti in aceesi cloaca,cel putin 4 ani,fura-n tr-o veselie,isi rotunjesc,cu nerusinare conturile,acoperindu-se unii pe altii,rizindu-si in barba(fara aluzie) ca prostii (viitorii alegatori) nu se prind si acum cind se apropie decontul ies ca tatele cu poalele-n briu si incep a-si da la gioale,fara amenaja nimic in jurul lor,stropind si murdarind totul in jur. Si noi trebuie sa-i suportam,chit ca ne-ntorc matele pe dos cu dezgroparea dejectiilor pina acum cu grija ascunse! Da-le la romani legi clare si nu le respecta,d-apoi legi ambigui si neclare,sa vezi ce carambol penal iese(dar nimeni nu vrea sa-l vada),iar noi platim ca prostii facturi umflate si taxe nerusinate.Castigarea licitatiei(si aia trucata) de catre o firma si darea in subantrepriza a lucrarilor la alte firme este gaselnita cea mai paguboasa pentru noi.De aici pleaca marile tunuri..De tot risul sa-ti aperi un coleg penal-venetic.
15.   Afara cu lungu! trimis de
(10 apr 2008, 19:37:49
Toti cei cu lungu sa o suga! Sunt niste lachiosi ordinari, sclavi care isi vand votul ieftin, asa cum se vine o prostituata primului client venit!!!Afara cu taranoiul de lungu!!!!!!!HAHAHAHAHAAAAAAAAA SE PARE CA VOR FI SURPRIZE LA 1 iunie, si lungu nu va scoate chiar asa de mult pe cat cred unii!!!HAHAHAHAA
15.1  RE: Afara cu lungu! trimis de
(10 apr 2008, 19:48:34
SA IL PUPI IN C.U.R. PE BRICEAG
16.   SURPRIZA trimis de
(10 apr 2008, 19:45:59
DA WA TARANE SI TU AI SA O S.... CIND ALT TARAN O SA VINA LA CONDUCERE SA ISI INGRASE VACA PERSONALA. MACAR LUNGU A INGRASAT VACA ZIC IO
17.   SURPRIZA trimis de
(10 apr 2008, 19:47:37
ia ziceti voi ce au facut primarii psd, si altii innainte de asta de acum? ceva memorabil
18.   DE CE NAIBA TREBUIE SA VEDEM TOATE TYAMPENIILE LUI trimis de
(10 apr 2008, 19:53:54
ROG MONITORUL SA NU MAI PUBLICE TOATE TAMPENIILE LUI ASTA.
19.   Dute-n congo trimis de
(10 apr 2008, 20:02:44
bai bostan

ce mai vrei tu, ciolan?????

DUTE-N CONGO !!!!!!!

de taran!!

20.   Mai bine du-te la scoala Dontu ! trimis de
(10 apr 2008, 21:28:40
Dontule esti penibil. Habar n-ai sa legi subiectul de predicat, furi cu nerusinare de atata timp, taiati Suceava ca pe un tort, tu cu MARZA si IACOB si vii sa promiti cu nerusinare niste iluzii sucevenilor ca lupul intre mioare ?

Ai sa dai tu sucevenilor apa mai buna ? Cretinule, hot ordinar !

Va pasa voua de Suceava ?

Sau poate ai simtit miros de fonduri europene nerambursabile la Primaria Suceava ca sa-i mutati voi in Elvetia, TU cu IACOB si cu MARZA ?!

Voi si pe picioare va spalati cu apa plata MARLANILOR !, bineinteles din BANI FURATI !

STERGE-TE BA LA GURA CA ESTI PLIN DE MUCI SI SPAGA !!!!!!!!!

21.   Nedumerire trimis de
(10 apr 2008, 21:28:57
Cine o fi ruda de gradul 1 despre care afirma dl. jurist Dontu ca i-a fost angajata d-lui Lungu la primarie de catre dl. Ionescu? Unul din copii? Dar erau prea mici. Unul din parinti? Cred ca erau pensionari. Fratii sunt rude gradul 2. Daca se refera la sotie, atunci ma intreb ce facultate cu bani a facut juristul care nu stie cum se stabileste gradul de rudenie?! Si ca sotii nu pot fi rude de gradul 1 !!!! Cu un astfel de primar, sintagma "semnand ca primaru'" va fi bomboana de pe coliva primariei.
22.   FELICITRI PT EXCAL trimis de
(10 apr 2008, 21:47:46
felicitari esti tare merci
22.1  RE: FELICITRI PT EXCAL trimis de
(11 apr 2008, 09:01:14
MULTUMESC.

ADEVARUL* II DOARE, NU AU NICI O DOVADA SI ATUNCI SE APUCA SA LATRE CA DISPERATII, SA RIDICE CEVA GUNOI, POATE NU SE VEDE SI MOCIRLA DIN CARE CUVANTEAZA EI.

*ADEVARUL FIIND CA LUNGU VA CASTIGA SUCEAVA DIN PRIMUL TUR. ACUMA SINCER, CU CINE IL PUTETI VEDEA IN TURUL 2? CU ZARO? CU DONTU? SA FIM SERIOSI...
23.   Dontule, ai putin jena si renunta ! trimis de
(10 apr 2008, 21:55:31
Singura explicatie e ca Dontu s-a gandit la propriul exemplu, el fiind FINUL lui MARZA. Nu mai merge cu furaciunea Dontulica - Donkey (Vai, sa nu-ti cada parul de de pe chelia ta, ca nu e jignire Dontule, dupa cum cataloghezi tu toate intrebarile incomode, sunt 2 cuvinte care incep la fel - din aceeasi familie lexicala).

STOP FURATUL DONTU !!!!!!!!

Nu sunt din nici un partid politic, dar sa-i fereasca Dumnezeu pe Suceveni daca aleg PSD-ul. Vor manca paine inmuiata in apa. PSD-istii sunt mai flamanzi ca oricand. Sunt foste cadre ale securitatii.

Agentii economici din Suceava sunt ingroziti de-a dreptul de acesti lachei hoti.

Camera de Comert pe care Dontu o calareste nu a facut NIMIC pentru agentii economici. Stiu numai sa CERSEASCA BANI si sa ameninte !
24.   ALTII NU-S ? trimis de
(11 apr 2008, 10:38:46
M-ar interesa daca �nafara de Lungu si Dontu mai candideaza vreo persoana la Primaria Sv. , ca sincer as vota cu altul numai cu ei nu ...Unul a facut afaceri cu bruderul , celalalt cu M�rza si baroneii ...Poate va candida totusi cineva care pune mai presus de interesele personale interesele urbei , ca de fapt asta conteaza cel mai mult �ntr-un mandat si nu vorbele goale si spagile grasecrying

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei