Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marian Iancu: Când CCA făcea delegările, arbitrajele nu erau aşa scandaloase şi oribile

Joi, 20 Martie 2008 (13:50:28)

Preşedintele grupării Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că în perioada în care Comisia Centrală a Arbitrilor, condusă de Gheorghe Constantin, se ocupa de delegările la Liga I, arbitrajele nu erau "scandaloase şi oribile" ca în ultimele etape de campionat.
  "Din analiza făcută de mine de-a lungul timpului, delegările au fost mult mai bune făcute în perioda în care CCA şi-a îndeplinit activitatea. Se luau în calcul toate problemele care apăreau la o delegare, plusurile, minusurile, posibilitatea de a fi interesat, dezinteresat, influenţat sau nu un arbitru. Delegările erau mult mai echilibrate. Nu erau atâtea scandaluri şi, de ce să nu recunoaştem, delegările nu erau nici atât de scandaloase, oribile. Nu există etapă fără ca primele 3-4 echipe să fie ajutate de prestaţia arbitrilor. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată", a declarat Iancu.

Întrebat dacă se va găsi un înlocuitor pentru Gheorghe Constantin, având în vedere faptul că delegările arbitrilor la Liga I nu le face preşedintele CCA, ci directorul general al FRF, Ionu Lupescu, Iancu a spus: "Se vor arăta mulţi voluntari care să îşi arate ataşamentul faţă de partidul lor mult-iubit".

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că se gândeşte serios să renunţe la această funcţie după încheierea acestei ediţii de campionat. "E posibil să renunţ la finalul campionatului, e o posibilitate pe care o iau în calcul. Nu vreau să comentez motivele, dar toate au o limită. Nu ştiu cine ar putea veni în loc, nu e problema mea. Deocamdată încă sunt eu, şi atât cât mai sunt, vreau să-mi duc treaba până la capăt", a spus Constantin. Gheorghe Constantin a fost numit preşedinte al CCA în decembrie 2005, înaintea sa funcţia fiind ocupată de Ion Crăciunescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Iancu: Când CCA făcea delegările, arbitrajele nu erau aşa scandaloase şi oribile.
 Vizualizări articol: 446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marian Iancu: Când CCA făcea delegările, arbitrajele nu erau aşa scandaloase şi oribile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte