Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Program naţional în valoare de 600.000 de lei pentru finanţarea iniţiativelor comunitare de tineret

Joi, 20 Martie 2008 (19:25:27)

Iniţiativele comunitarede stimulare a participării civice, educative, culturale şi economice ale tinerilor pot fi finaţate printr-un nou program naţional derulat de Agenţia Naţională pentru Sprijinirea Iniţiativelor Tinerilor (ANSIT) - "Iniţiative comunitare pentru tineret - 2008".
  Prin acest program, ANSIT îşi propune facilitarea accesului tinerilor şi ONG-urilor acestora la programele şi fondurile special destinate susţinerii activităţilor de tineret, suma totală disponibilă pentru finanţarea proiectelor fiind de 600.000 de lei.

Pentru a putea obţine finanţare, solicitanţii trebuie să fie persoane juridice române nonprofit, să fie organizaţii nonguvernamentale de tineret şi să fie direct răspunzători pentru elaborarea şi managementul proiectului, nu intermediari.

Solicitanţii pot obţine pentru un proiect între 5.000 şi 30.000 de lei, nicio finanţare neputând depăşi 90 la sută din totalul costurilor eligibile ale proiectului, diferenţa urmând să fie acoperită din resursele proprii ale solicitantului.

Totodată, un solicitant poate primi finanţare nerambursabilă pentru cel mult două proiecte în anul 2008, acestea urmând să se aprobe doar dacă vizează activităţi diferite. Durata unui proiect nu poate depăşi patru luni şi nu poate fi mai mică de două luni.

Potrivit ANSIT, activităţile eligibile acestei linii de finanţare sunt: training-uri sau stagii de formare pentru tineri, campanii de informare sau de advocacy, servicii comunitare directe pentru tineri sau care să implice tinerii, târguri de joburi sau de ONG-uri, evenimente cu impact local, expoziţii, activităţi cultural-artistice, întâlniri cu personalităţi publice, evenimente sportive, tabere de creaţie/artă, acţiuni de ecologizare, precum şi studii-suport pentru derularea proiectului propriu-zis.

Cererile de finanţare pot fi depuse la orice sediu ANSIT, termenul limită fiind 17 aprilie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Program naţional în valoare de 600.000 de lei pentru finanţarea iniţiativelor comunitare de tineret.
 Vizualizări articol: 557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program naţional în valoare de 600.000 de lei pentru finanţarea iniţiativelor comunitare de tineret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte