Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lenjeria, seducţie şi rafinament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Voaluri şi tuluri transparente, dantele seducătoare, imprimeuri florale şi animaliere - acestea sunt cuvintele de ordine când vine vorba despre lenjeria sezonului primăvară-vară 2008.

Sutiene, maiouri şi corsete cu paiete şi cristale Swarovski care sunt lăsate să se vadă de sub geci sunt elementele scoase în evidenţă în cadrul prezentărilor celor mai renumite mărci de lenjerie intimă. Creatorii au mizat pe articole ce trebuie purtate fără a se exagera, semn că pentru a seduce este necesară un pic de maliţiozitate, promovându-se ideea că este mult mai provocator şi mai intrigant să acoperi decât să descoperi. Piesele de lenjerie ce au fost declarate protagoniste ale acestui sezon prezintă o femeie senzuală şi romantică în acelaşi timp, radioasă şi plină de vrajă, o femeie aflată într-un echilibru perfect cu ceea ce poartă, cu ceea ce se vede, dar şi cu ceea ce se află pe sub haine

 

Efecte retro

Efecte retro combinate cu tendinţele rebele ale unei modernităţi sofisticate, romantism şi materiale în culori ce merg de la roz până la gri, argintiu, auriu şi întreaga gamă de tonuri de maro, dantele şi motive florale sunt elementele pe care a mizat firma Intimissimi pentru noua colecţie.

Din mirajul anilor ’60 şi din imaginea unor nume celebre precum Jacqueline Kennedy, Betty Page şi Mary Quant, s-au inspirat creatorii casei Verdissima, care s-au folosit de materiale cu imprimeuri florale şi animaliere pentru a scoate la lumină adevărate capodopere în materie de lenjerie.

Femeia promovată de reprezentanţii mărcii Argentovivo nu pierde din vedere propriul stil, iar în această primăvară va alege piese de lenjerie extrem de preţioase, romantice, seducătoare şi foarte rafinate, realizate în combinaţii bicolore (negru şi culoarea fildeşului) şi decorate cu broderii aplicate.


Materiale transparente şi broderii preţioase

Colecţia Perla Black Label primăvară 2008 uimeşte prin încărcătura erotică şi senzuală pe care o degajă fiecare obiect de lenjerie propus. Se pot evidenţia aici linia „Total Black”, realizată din microfibre, şi „Perla Glamour”, în care au fost folosite materiale transparente şi nuanţe sofisticate.

Creaţiile Lovable sunt un adevărat imn închinat feminităţii în toate aspectele sale: de la stilul romantic al anilor 1700 la vitalitatea elementelor naturale. Se evidenţiază trei arii conceptuale: „Versailles” - pentru o femeie rafinată, adeptă a lenjeriei clasice, „Soleil” - pentru o femeie modernă şi mereu în acţiune, şi „Fleur“, dedicată celor mai tinere dintre reprezentantele sexului frumos.

Sexy şi discretă este lenjeria propusă de marca Parah, în timp ce piesele propuse de Yamamay au fost apreciate de specialişti drept un „autentic preludiu al anotimpului cald”. În concordanţă cu tendinţele actuale, lenjeria semnată Yamamay este realizată din mătase neagră, albastră sau bleu, având pe ea imprimeuri reprezentând flori şi fluturi.

Concepută pentru a seduce este şi lenjeria prezentată de marca engleză Agent Provocateur. Colecţia pentru acest sezon a fost realizată sub semnul unei feminităţi provocatoare, în care croiala şi culorile se îmbină într-o armonie perfectă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lenjeria, seducţie şi rafinament.
 Vizualizări articol: 1525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lenjeria, seducţie şi rafinament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte