Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere

Mîrza îl invită pe Flutur la plimbări prin comunele judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, l-a invitat pe liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, la o „plimbare” prin toate comunele judeţului, pentru a discuta împreună cu locuitorii acestora, despre problemele cu care se confruntă şi pentru a le explica proiectele pe care le-au susţinut şi realizat pentru dezvoltarea judeţului. Mîrza a spus că în cadrul discuţiilor pe care le-a avut cu populaţia din mai multe comune ale judeţului, oamenii şi-au exprimat nemulţumirea faţă de situaţia din agricultura românească, şi de faptul că nu îşi mai pot valorifica produsele agricole.

„Îl invit pe domnul Flutur să meargă de mână cu mine prin comunele din Suceava şi cred că îi va pieri cheful de a mai candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Oamenii sunt nemulţumiţi şi îl acuză de decăderea agriculturii româneşti”, a spus liderul PSD Suceava.

În opinia lui Gavril Mîrza, liderul PD-L Suceava nu va putea ocupa funcţia de preşedinte al CJ Suceava, considerând că acesta este specializat doar în a fi în opoziţie şi în a critica realizările altora.

„Gheorghe Flutur nu poate fi preşedinte de Consiliu Judeţean pentru că aici este muncă reală şi concretă. Aici nu este vorbărie şi critică. Iar el a demonstrat că nu este în stare să facă nimic. Nici când a fost şef la Direcţia Silvică nu a reuşit să finalizeze problema podului de la Vîrvata”, este de părere Mîrza.

El i-a solicitat lui Gheorghe Flutur să prezinte în faţa electoratului cel puţin trei realizări concrete pentru locuitorii judeţului Suceava pe care le-a avut în timpul celor două mandate de senator şi în timpul perioadei în care a fost ministru al agriculturii.

„Dacă nu are trei, măcar o sigură realizare. Dar nu are nici una. Iar acest popor sucevean nu cred că îşi mai dă votul pentru promisiuni deşarte”, a încheiat preşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îl invită pe Flutur la plimbări prin comunele judeţului.
 Vizualizări articol: 1496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 6 voturi
Mîrza îl invită pe Flutur la plimbări prin comunele judeţului2.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Anti umflatul de marza trimis de
(20 mar 2008, 11:09:30
Cine vorbeste! De ce mARZA cu are curajul sa maerga prin comune si sa vada dezastrul administratiei sale timp de 18 ani! Oare directorul asta de CAP nu isi da seama ca ne-am saturat de el si de hotiile lui! Sa vina la mine la tara si sa ii arat ce a facut si sa ii dau rasplata!

Marza=nesimtit si porc comunist!
1.1  RE: Anti umflatul de marza trimis de
(20 mar 2008, 11:41:44
ti'ai facut o idee cam proasta privind parerea ta despre faptul ca administratia a fost condusa timp de 18 ani de ceea ce numesti tu ROSU. Incearca sa vezi ca si Zarojanu care e viceprimar nu reuseste sa faca nimic, doar cateva vorbe aruncate in ziar si cateva pareri. Lungu nu a facut nimic in meseria sa de primar si nu va face nici pe viitor. Numai minciuni ies din spusele lui Lungu. Si odata ce am facut o afirmatie, sa o sustin. S'a facut mare tamtam in presa cu planurile lui Lungu ... ce viseaza domnul Lungu ... viseaza Hotel de 5 stele in locul stadionului, viseaza stadion nou + complex sportiv + bazin de innot, viseaza telecondola. Lungu este un visator, daca el crede ca poate sa castige un nou mandat cu vise ...se inseala. Lumea e satula de minciuni !
1.2  RE: Anti umflatul de marza trimis de
(20 mar 2008, 13:53:49
MARZA e cel mai mare hot din istoria Sucevei!!! de ce dracu nu va potoliti cu comentariile favorabile lui!!! chiar nu vedeti ca Suceava asta a fost furata la greu??? In ce orase sunt realizari??? Lungu ....Suceava atat restul judetului e vraiste ....nimic nu e modernizat .....Jos PSD si MARZA
1.3  RE: Anti umflatul de marza trimis de
(20 mar 2008, 23:58:45
Mirzoi a avut vreme 12 ani sa arate ce poate face! Comparati jud. Suceava cu judetele din vestul tarii! Nenicule, ne-ai lasat in urma cu 20 de ani!:( Si mai ai TUPEU sa vii cu asemenea abureli? Cine te mai crede?! Poate Nechifor si Dontu si ai lui... Parintii mei sunt tarani si au zis ca veci nu pun votul pe voi! Nu conteaza pe cine vor vota, dar pe voi NU!
2.   Hotul de ministru trimis de
(20 mar 2008, 11:29:27
Fluturas distrugatorul din agricultura, de gaini ( aviara ) , a Ortodoxiei din Bucovina (aliat al pocaitilor -le face CENTRUL NATIONAL AL SECTANTILOR IN BUCOVINA , SA UMBREASCA ORTODOXIA , MANASTIRILE RENUMITE IN TOATA LUMEA , FACULTATE LA RADAUTI SI PREFECT POCAIT LA UN JUDET CU MAJORITATE CRESTIN ORTODOXA ).

Asta este Fluturas, cel mai mare demagog la politicii de dupa revolutie incoace.

Ce a facut bun pentru judetul Suceava, cat a fost la guvernare, doar a blocat proiecte si dosare penale. Este om om plin de venin, uitati-va la aparitiile sale de la tv. ce rautate poate avea un crestin cum se declara Fluturas.Se face frate si cu cel rau numai sa puna mana pe putere, sa mai fure el si acolitii sai ,ca doar banii de la campaniile electorale si cumpararile de primari tot noi contibuabilii trebuie sa-i suportam.

Pd-l + pocaitii =PIERZATORI IN JUDETUL SUCEAVA
3.   Flutur+Marza= Cancer politic trimis de
(20 mar 2008, 11:39:08
Pacat ca politica de dupa revolutie din jud suceava nu a reusit sa scoata pe piata voturilor decat 2 relicve socialiste, 2 comunisti care au trait bine si pe timpul raposatului Ceasca si traiesc si acum cand suntem in Uniunea Europeana. Acum la 18 ani de la revolutie, cand ne spunem toti cu fala europeni, constat cu disgratie si amaraciune in suflet ca trebuie sa merg la vot(un drept primordial al democratiei si al liberei exprimari) si am de ales intre 2 epave comuniste(Flutur si Marza).crying E trist si efortul de a merge la vot nu isi mai are justificare pentru romanul de rand.

Nu merg la vot!!!!
3.1  RE: Flutur+Marza= Cancer politic trimis de
(20 mar 2008, 11:44:14
citez "si am de ales intre 2 epave comuniste(Flutur si Marza) " .... ce intelegi tu prin comunist? care e diferenta intre comunism si realitatea de azi? ... iar pe lista pentru CJ vor fi mai multe nume .... Stela Acatrinei, boss'ul clubului 60 ..... as vrea sa imi raspunzi la intrebarile de mai sus, multumesc
3.2  RE: Flutur+Marza= Cancer politic trimis de
(20 mar 2008, 11:53:08
Pai tocmai asta e realitatea, comunist=candidat la CJ Suceava, si mam referit doar la astia 2 deoarece astia se vor lupta pentru fotoliul care va conduce suceava la inca 4 ani de comunism.....Si ceea ce e mai trist este ca aceasta situatie nu o sa se schimbe nici peste 8 nici peste 12 ani, deoarece ce vine din spate(generatiea tanara, crescuta de comunistii de mai sus) sunt niste sobolani rosii mai periculosi decat mentorii lor, doar au invatat de la "cei mai buni".
3.3  RE: Flutur+Marza= Cancer politic trimis de
(20 mar 2008, 21:29:43
daca pentru tine comunist= candidat la CJ Suceava, logic, pentru tine fiecare candidat pentru CJ Suceava este comunist. vezi pe cine votezi, taure
4.   MIZERII A LA MIRZA - LASANEEEE.. trimis de
(20 mar 2008, 12:09:56
ACEST OM INCULT SI SMECHER CIT INCAPE IN EL VREA SA IASA DIN C.J. CU PICIOARELE INAINTE, GEN COLEG DE PARTID ,ILIESCU. DIN POLITICA. ACESTI BARONI LOCALI SI-AU REABILITAT TOATA CAMARILA VECHE> NASTASE, HREBENCIUC, COSMINCA, MITREA, PRIBOI, ETC.. AR FI IN STARE SA-L REABILITEZE SI SA-L INVIE SI PE ,CEAUSESTIIIIIIII.. LASATINEEEEEE.....
5.   Mirza lasa-ne trimis de
(20 mar 2008, 13:16:25
Cum sa mearga bunicul Mirza prin judet? Sa-si vada de nepoti si de cumatria PSD-PNL.
5.1  RE: Mirza lasa-ne trimis de
(20 mar 2008, 15:49:25
toate ca toate dar tot mai bine era pe vreamea psd
6.   VALEA trimis de
(20 mar 2008, 13:46:44
toti acum se dau cu schimbarea ..dar trecutul lor tot este patat cu negru ..asa ca mai bine sa stai voi cei de la PSD in banca voastra si pe poteca voastra..
7.   Tupeu trimis de
(20 mar 2008, 13:47:33
Cine dracu nu are curaj sa mearga prin comune ca sa vada ce se intampla?? flutur in fiecare saptamana e plecat prin comune, sate etc. Domnul marza sa isi pastreze comentariile pentru el, nu are ce comenta de altii care mai merg prin comune sa se uite mai intai la fostii ani de guvernare a PSD in care nici unul de-al lor nu au mers pe nicaieri. Sa nu mai acuze lumea de lucruri care nici macar nu sunt adevarate si sa se uite mai intai la ce au facut ei.
8.   Cu pocaitii la brat trimis de
(20 mar 2008, 14:57:24
Da, merge la brat cu pocaitii sa le sustina cauza, sa mai avem inca 4 ani prefect pocait la suceava. Ne vindem credinta de mii de ani pentru cateva voturi . Rusine!

Crestinii ortodocsi nu te vor vota ERETICULE!!!!!!
9.   Comunisti trimis de
(20 mar 2008, 15:52:10
de ce vedeti in toti comunisti?

ganditi-va la cate a incercat sa faca domnul Gheorghe Flutur cat a fost in fruntea ministerului agriculturii...cate fonduri venite de la UE si blocate de incopetentii ce i-au urmat...sprijiniti cateva fete co****e si credeti ca orbii in ele...si inca ceva...suntem cumva rasisti?Ce relevanta daca un okm este ortodox,catolic,reformat? Nu cred ca tine de religie,ci de competenta...mai ganditi-va!!
10.   Marza a fost in judet? trimis de
(20 mar 2008, 16:00:57
domnul Marza ar trebiu sa se mai gandeasca inainte sa mai faca astfel de declaratii...am asistat la unele discutii ale domnului Flutur cu locuitori ai comunelor Baia,Malini...Dar se pare ca acest "mircea radu" al "inimilor frante" ale agricultorilor din suceava ar trebui sa mai paraseasca putin si scaunul confortabil pe care sta..cred ca daca ar merge 24 din 24 de ore timp de vreo 3 ani,ar reusi sa-l ajunga pe domnul senator Flutur din urma
11.   Nu mai vrem pe mirza sa manance branza trimis de
(20 mar 2008, 18:08:46
PSD/PCR, in fiecare zi, baga euroi in tonomat sa iasa articole cu reclama. Mirza nu este prea departe de Iliescu si Ceausescu, numai ei sustineau contunuu ca "clasa muncitoare ia decizii".

Daca Mirza mai crede ca lozincile lui mai sunt compatibile cu viata moderana de azi, se inseala. Lucuru pe care o sa-l vada la vot. Lumea s-a saturat de acesti manipulatori care timp de 50 de ani au cotropit tara, si au subjugat poporul.

Ultima incercare de compromis si santaj. Mirza ii va face o oferta extraoridinar de mare lui Flutur ca el sa iasa din cursa pt. CJ. Asta este miza plimbarii, nicidecum viata taranului, care a fost ignoarata totdeauna de PSD si PCR.

Isi aminteste tov. Mirza cand era contabil la Cajvana si secretar PCR cu cat platea taranii de la CAP?....10 lei(suma echivalenta cu banii de azi) si un pumn de boabe la zi munca.

Dle Flutur, nu face nici un compromis cu acest talhar comunist de Mirza. Hai sa-l trimtem acolo unde ii este locul,
12.   Flutur lasa ne trimis de
(20 mar 2008, 18:23:58
Fluture lasa-ne, lasa-ne cu gainile noastre, mai vrem sa mincam un ou cum mincau batrinii nostrii care mureau de batrinete, nu in spitale, sa mincam o leguma romineasca cu gust, nu cauciuc, sa bem un murfatlar un cotnar nu zoile occidentului.Lasa-ne ca am vazut ce poti.Te-am vazut la agricultura nu mai vrem, eu unul nu vai vreauuuuuuuuuuuu sa iti suport profesionalismul. Lasa neeeeeeeeeeeeeeee.
13.   Mars acasa briceag trimis de
(20 mar 2008, 18:24:18
Gura Briceag, nu o mai molfai atata!!Parca ti-am zis sa nu mai scrii pe forum! Am o sabie cu luneta pregatita pentru tine!
14.   Lui gigioc trimis de
(20 mar 2008, 20:05:06
partzz, partzz

scuzati, am emotii de sabia cu luneta
15.   La Partestii de Sus Marza a luat terenuri trimis de
(20 mar 2008, 20:21:09
sunt oameni care se plang acolo ca Marzoaia le a luat terenul mostenit de la parinti,faceti ancheta acolo daca sunteti ziaristi adevarati si nu altceva,
16.   Bine zici gheorghe trimis de
(20 mar 2008, 22:31:58
si unul si celalalt sunt hoti! nu va lasati prostiti!cat despre sectanti,poate va veni un antonescu.de unde au rasarit acesti netrebnici? unde erau acum trei secole?dar acum 55 ani?dupa cum decurg lucrurile in 25-30 ani vom fi cecenia sau kosovo!
17.   Ciu Ciu trimis de
(21 mar 2008, 00:07:09
Stii ce e aia CIU CIU? Mirza draga, asta vezi tu de la populatia pe care nu ai "cautat-o" 12 ani! Ai facut varza in judet cu comisioanele luate pe proiecte dubioase si ti-ai crescut gusha de pesedist! Pe langa multe magareli pastrate acolo intre zidurile CJ. Ti-e teama ca vine alticneva si scormoneste si va imputi cu mizeria facuta de tine? Plus cati vor zbura din CJ... Pacat ca vom vota contra ta cu cine s-a inscris pana acum, iar dam voturi negative ca sa scapam de relicvele pesediste:(
18.   Domnule marza trimis de
(21 mar 2008, 09:00:30
domnule marza este timpul ca dumneavoastra sa iesiti la pensie si sa mergeti cu copii in parculet sau sa stai in casa la televizor si mai lasati pe alti in pace ca dumneavoastra sunteti bun la sc rosal srl acolo trebuiie sa stati dumneavoastrea ca sef de gunoaie ca de politica ce sa spun ca naveti fata de asa ceva si sa mai punem problema cad intrati in politica doat trebuie sa fiti unpic mai atent cu traspiratia ca daca nu trebuie sa fim nevoiti sa chemam pe cei de la rebu bucuresti sa va spele unpic ca poate dumneavoastra uitat sa va spalati din cand in cad . si casa nu mai lungim vorba cautatio si pe elodia sa va faa o ceva de bada proste si casa nu mai punem problema mai merge si din cand in cand la un preot poate iti vine si mintea la cap
19.   Marza e corupt trimis de
(21 mar 2008, 09:39:15
marza e un orupt cu 4 picioare!!!!!! si tot psd e plin de gay si corupti!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte