Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La şedinţa de la Guvern pentru summit s-a urmărit live montarea unui sistem de iluminat la Parlament

Joi, 20 Martie 2008 (17:46:17)

Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a declarat, joi, că, în timpul reuniunii desfăşurate la Guvern pe tema summit-ului, participanţii au putut urmări live de la Palatul Parlamentului lucrările de montare a unui nou sistem de iluminare într-una dintre încăperi.
  Ministrul a menţionat că există încă aspecte care mai trebuie rezolvate în ceea ce priveşte summit-ul, din punct de vedere tehnic, menţionând în acest sens lucrările din Palatul Parlamentului, dar şi aspecte politice.

"Chiar în momentul în care vorbim, se lucrează", a spus Cioroianu, precizând că, în timpul şedinţei care s-a desfăşurat joi la Guvern pe tema summit-ului, a existat o transmisiune live astfel încât cei prezenţi au putut vedea lucrările dintr-una dintre săli unde se instala un sistem de iluminare nou.

"Este o legătură live care pe parcursul summit-ului va fi menţinută pe site-ul summit-ului", a spus el, adăugând că se lucrează de asemenea la aspecte de ordin "horticol", în curtea Palatului Parlamentului.

Ministrul a spus, însă, că cele mai delicate probleme încă nerezolvate figurează în agenda summit-ului, la capitolul extindere. El a menţionat în acest sens disputa dintre Grecia şi Macedonia, care în pofida negocierilor desfăşurate până în prezent nu au putut fi rezolvate.

Cioroianu a precizat că, din perspectiva României, există speranţe că ambele părţi - cea elenă şi cea macedoneană - vor folosi timpul rămas pentru a trece de impas.

Întrebat ce ar putea afecta buna desfăşurare a summit-ului, Adrian Cioroianu a răspuns: "Cele de care mă tem cel mai mult sunt lucruri la care nu ne gândim în acest moment".

El a adăugat că şi în România se pot întâmpla "evenimente-surpriză", în pofida numărului mare de instituţii implicate în organizarea summit-ului. Ministrul a menţionat, ca posibil obstacol, "o reflectare a summit-ului umbrită de nemulţumirile foarte fireşti, foarte normale şi de înţeles ale cetăţenilor Bucureştiului". El a salutat în acest context gestul de miercuri al premierului Tăriceanu care şi-a cerut scuze în avans pentru deranjul care va fi provocat pe timpul summit-ului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La şedinţa de la Guvern pentru summit s-a urmărit live montarea unui sistem de iluminat la Parlament.
 Vizualizări articol: 416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La şedinţa de la Guvern pentru summit s-a urmărit live montarea unui sistem de iluminat la Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte