Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Aş dori să îmi exprim pe această cale nemulţumirea şi dezamăgirea cu privire la informaţiile eronate, neadevărate, expresiile denigratoare şi calomnioase folosite în cuprinsul articolului publicat în ediţia din data de 17.03.2008. din cotidianul d-voastră la adresa mea (absolvent a trei facultăţi, un master şi a numeroase specializări în ţară şi în străinătate, cu care mă mandresc, făcându-i cinste inclusiv tatălului meu, deputatul Mircea GROSARU) dar nu în ultimul rând a societăţii pe care am preluat-o de la tatăl meu, devenit incompatibil şi pe care consider că o conduc cu profesionalism.

Doresc să răspund la acuzele ce mi-au fost aduse şi am să relatez o parte din istoricul acesui dosar pe perioada madatului meu ca administrator judiciar având la bază documente ce atestă cele susţinute.

În Dosarul cauzei Nr. 5562/86/2007 aflat pe rolul Tribunalului Suceava, la deschiderea procedurii insolvenţei a stat la bază o declaraţie de creanţă formulată de către S.C. ADELAINE STAR S.R.L., una dintre societăţile care nu şi-au primit banii urmare a relaţiilor comerciale cu debitoarea. Judecătorul sindic a pronunţat sentinţa de deschidere a procedurii în baza prevederilor legale iar rolul identificării celorlalţi creditori îi aparţine administratorului judiciar în urma informaţiilor obşinute din contabilitatea debitoarei, lucru ce nu a fost posibil datorită atitudinii ostile şi agresive a administratorului S.C. MONLIV PROD COM S.R.L. Creditorii identifica şi pâna în prezent a fost rodul efortului depus de către administratorul judiciar în lipsa documentelor contabile şi a tuturor informaţiilor pe care Anton Liviu Nicolae avea obligaţia să le depună în termen de 10 zile de la primirea notificării noastre, conform legii.

Legea prevede clar „Orice furnizor de servicii – electricitate, gaze naturale, apă, servicii telefonice sau altele asemenea – nu are dreptul, în perioada de observaţie şi în perioada de reorganizare, să schimbe, să refuze ori să întrerupă temporar un astfel de serviciu către debitor sau către averea debitorului, în cazul în care acesta are calitatea de consumator captiv, potrivit legii” – Art. 38 din Legea 85/2006

ADMINISTRATORUL JUDICIAR NU ESTE UN FURNIZOR DE SERVICII. POTRIVIT ART. 5 DIN LEGE, ESTE UN ORGAN CARE APLICĂ PROCEDURĂ. Această masură a fost luată pentru a stopa acumularea de datorii care faţă de anul 2003 au crescut în anul 2006 aproximativ de 20 de ori, ajungând la suma de 1.483.324 RON. Despre datoriile societăţii pot spune cert că se ridică la ordinul sutelor de mii de euro şi în prezent. S-a întocmit un Tabel Preliminar al creanţelor, conform dispoziţiilor judecătorului sindic care nu a fost contestat, iar ulterior a fost afişat şi un Tabel Definitiv al creanţelor debitoarei având în vedere faptul că s-au înscris un număr de cinci creditori iar incă unul şi-a depus declaraţie de creanţă însă nu a fost inclus în tabel având în vedere că se admisese recursul debitoarei. Creditorii înscrişi în tabelul defintiv sunt creditori care şi-au formulat declaraţii de creanţe conform legii, în termen legal, plătind şi taxele de timbru aferente.

Dealtfel debitoarea este un rău platnic. Am aflat că principalele conturi ale debitoarei de la BCR Agenţia C-lung Moldovenesc şi BRD Société Generale Agenţia C-lung Moldovenesc au sold zero. Situaţia a devenit foarte dificilă în momentul în care BCR C-lung Moldovenesc ne-a comunicat faptul că debitoarea prin administratorul acesteia Anton Liviu Niculai a emis un CEC fără acoperire în favoarea S.C. ROMSTAL IMEX S.R.L. la data de 23.11.2006. pentru suma de 20.514,94 lei ce a fost pus ulterior în executare de către Executorul Judecătoresc Ioneac din C-lung Moldovenesc, acest lucru intrând sub incidenţa prevederilor legii penale, întărindu-mi suspiciunile cu privire la starea în care se află debitoarea dar şi reaua credinţă ce a fost sesizată chiar şi de judecătorul sindic. «reaua credinţă de care a dat dovadă societatea debitoare este evidentă» aşa cum se preciza în sentinţa de deschidere a procedurii insolvenţei.

În anul 2007 nu am informaţii despre cum s-a terminat exerciţiul financiar dar cert este că din cele constatate de către mine personal, administratorul societăţii, Anton Liviu Nicolae a sustras sume importante de bani din casă, conform facturierelor şi situaţiilor de cazări în posesia cărora am intrat. Acele sume de bani s-au topit fără nicio justificare cu atât mai mult cu cât orice fel de încasări sau plăţi trebuiesc făcute sub supravegherea administratorului judiciar şi autorizate de către acesta sau de judecătorul sindic. Lucrarile dosarului au impus angajarea unor persoane de specialitate ce au fost platite de catre administratorul judiciar. La dosarul cauzei există factura cu seria ECSPRL00010 în valoare de 115.966 RON reprezentând onorariu avocat.

Cu privire la existenta unor sume de bani in conturile debitoarei, ţin să precizez că nu au existat niciodată in contul de lichidare deschis pentru debitoare acea suma de bani. Din extrasele contului de lichidare deschis conform dispoziţiilor judecătorului sindic suma era alta. Cheltuielile de procedură se efectuează din averea debitoarei din contul deschis conform art. 4 (2) prin dispoziţia judecătorului sindic.

Sunt obişnuit cu astfel de acuze din partea lui Anton Liviu Nicolae întrucât acesta niciodată nu a demonstrat contrariul actelor şi constatărilor administratorului judiciar şi chiar de la început a încercat să se eschiveze şi să ascundă starea precară în care se afla societatea debitoare. Aceste afirmaţii şi acuze au la bază o sentinţă ce nu a ramas definitivă şi irevocabilă.

Se mai afirmă faptul ca nu s-a întrunit adunarea creditorilor. Adunarea generală a creditorilor a fost întrunită a doua oară în data de 27.02.2007 şi a hotărât intrarea în faliment a debitoarei datorită lipsei disponibilităţilor în conturi dar şi pe motivul că debitoarea nu a dorit să se reorganizeze, nu a depus documentele contabile în zece zile de la notificarea deschiderii procedurii insolvenţei, a contestat creanţa creditoarei S.C. ADELAINE STAR S.R.L. pe care nu o recunoştea iniţial ca fiind datorată, iar ulterior a confirmat existenţa ei. Procesul-verbal al adunării creditorilor fiind depus la dosarul cauzei.

Prima adunare a creditorilor a fost amânată şi pe motiv că dl. Anton Liviu Nicolae a contactat marea majoritate a creditorilor printre care şi E-On Moldova Sucursala Suceava, unde, după cum susţinea şi D-na Director Elena Niţă cât şi consiliera juridică a acestei unităţi, (redau ad-literam cele susţinute de către dumnealor) “erau hărţuite sistematic şi se săturaseră de acest domn – Anton Liviu Nicolae”, după ce iniţial creditoarea E-On Moldova Sucursala Suceava îşi formulase o declaraţie de creanţă pentru suma de 20.003,89 RON reprezentând facturi restante. Deasemenea şi ceilalţi creditori au fost contactaţi de către dl. Anton Liviu Nicolae propunându-le să îşi retragă declaraţiile de creanţă plătind datoriile direct către ei, în afara procedurii, fără acordul judecătorului sindic şi al administratorului judiciar din bani pe care acesta îi încasa “la negru” continuând activitatea economică în cadrul acestei societăţi

Cu privire la lucrările dosarului, menţionez că sunt diverse căi de atac şi sesizare a organelor competente pentru control în aceste situaţii. Mă limitez în a nu face alte afirmaţii având în vedere faptul că decizia Curţii de Apel Suceava a fost atacată cu contestaţie în anulare iar Sentinţa Tribunalului Suceava prin care s-a dispus închiderea procedurii nu a fost comunicată, nefiind definitivă şi irevocabilă.

Doar timpul este cel care ne poate confirma cele aratate anterior şi sunt sigur că ulterior ne vor da dreptate, inclusiv creditorii.

Se vorbeste în cuprinsul articolului cu vădite semne de publicitate ieftină de «atitudinea infracţională a administratorului judiciar şi reaua credinţă a acestuia». Precizez că administratorul judiciar este cel care aplică legea sub controlul instanţei de judecată, iar toţi creditorii şi persoanele cu care a intrat în contact cu fostul administrator, Anton Liviu Niculai şi-au exprimat nemulţumirile la adresa lui, catalogându-l drept «ţepar». Am să mă limitez aici cu cele afirmate de către ei întrucât am roşit pentru ruşinea lui cu privire la ce a urmat, având în vedere faptul că soţia lui este în Câmpulung Moldovenesc un medic respectat. Este de ajuns să accesaţi site-urile de specialitate unde să inseraţi numele debitoarei, sau puteţi da şi un « search » pe Google. Este de ajuns că am primit numeroase declaraţii de creanţă a celor care au livrat diverse materiale de construcţii către debitoare şi nu şi-au primit banii nici până în prezent, pe care din păcate în clipa de faţă nu mai avem cum să îi înserăm în tabelul creanţelor debitoarei, dar nu în ultimul rând este de ajuns să citiţi dispozitivul sentinţei comerciale prin care s-a deschis procedura insolvenţei, unde chiar şi judecatorul sindic a observat fără greutate, «reaua credinţă de care a dat dovadă societatea debitoare, aceasta fiind evidentă» prin neplata îndelungată a unor facturi.

NU DORESC PE ACEASTĂ CALE SĂ ÎMI FAC «PUBLICITATE IEFTINĂ», ACEST DREPT LA REPLICĂ SĂ FIE LUAT CA ATARE, INTENŢIA MEA FIIND STRICT LIMITATĂ LA PREZENTAREA ADEVĂRULUI AŞA CUM A FOST CONSTATAT ODATĂ CU LUCRĂRILE COORDONATE DE MINE PERSONAL ÎN ACEST DOSAR ŞI PENTRU CARE ÎMI ASUM TOATĂ RESPONSABILITATEA.

CU STIMĂ,
Av. Andi Gabriel GROSARU
Baroul BUCUREŞTI

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 4067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Drept la replică3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa se intampla de obicei trimis de
(20 mar 2008, 11:13:49
Toti teparii si toti neavenitii incearca a iesi in fata stiind ca au datorii, aruncand cu noroi in cei care descopera neregulile. Bravo domnule lichidator. Ala merita lichidat... HOTUL STRIGA HOTII!!!
1.1  RE: Asa se intampla de obicei trimis de
(20 mar 2008, 13:07:28
pai ala daca nu isi poate plati facturi de 20.000 de roni cum are sa le plateasca pe celelalte? ca din cate vad, are datorii de 1.400.000 ron la care se adauga si clelalte descoperite de lichidator. eu unu tind sa cred ca ala a vrut sa se scoata mai ales ca era si un deputat la mijloc. ca de, vorba aia CEA MAI BUNA APARAE E ATACUL.
1.2  RE: Asa se intampla de obicei trimis de
(20 mar 2008, 13:23:59
toti smenarii si borfasii ies la iveala cand un aparator al legii isi face treaba. eu unu cred ca avocatul Grosaru nu s-a lasat cumparat de ala si atunci teparul ala s-a dus la ziar, ocazie cu care i-a facut publicitate si lui Bomboaca ala, avocatul lui, ca astia normal, n-or sa-l sfatuiasca de bine, ii imping pe prosti sa faca pasi gresiti ca de unde or mai mulge dupa aia. unde vor merge moca la pensiune? un mic, o bere de unde vor mai lua? un weekend, o sarbatoare, un gratar, ca doar teparul trebuie pacalit, nu? Si acum mi-am adus bine aminte, pensiunea asta oricum mergea de ****, cu toate cu margaretele ei. Acum chiar ca nu cred ca are sa mai vina nimeni, cel putin eu nici nu am sa merg.
2.   Justice trimis de
(20 mar 2008, 11:17:15
meeei, da judecatorii aia che pelea mea au judecat? ca am inteles ca au inchis dosarele. daca aveam bani de luat de la careva si ma judecau aia, ramaneam cu buza umflata
3.   Cec trimis de
(20 mar 2008, 11:22:23
a girat cu un CEC fara acoperire??? pai e infractiune toata ziua. pe altii ii leaga.
4.   INTREBARE trimis de
(20 mar 2008, 11:41:50
Domnule Grosaru dar cand dumneata erai dator in anul 2007 pentru servicii comandate si efectuate de o firma, aceasta va solicita plata datoriei si atunci spuneai ca daca mai insista sa-i fie platita datoria , dumneata nu-i mai dai nici un ban. Acesta manifestare a dumitale cum s-o catalogam.
4.1  RE: INTREBARE trimis de
(20 mar 2008, 13:04:26
Paote serviciile prestate nu meritau platite hahahhahahha Poate nu au fost executate in termen , poate nu au respectat contractul.... etc. etc. etc. Si eu as sta pe ganduri daca sa platesc sau NU , ceva ce trebuia sa mi se ofere si nu am primitwinking Si apropo, Nitule, si-a paltit pana la urma datoria? Daca da , nu vad rostul comentariului tau!
5.   Invidiosii... mor repede! trimis de
(20 mar 2008, 12:57:57
Urmarind cele scrise si citind comentariile (si cele din numarul trecut), constat cu regret ce rea e lumea si cat e de invidioasa....deobicei se trezesc sa comenteze si sa judece un om chiar cei care nu sunt in masura sa o faca, adica niste ratati, frustrati si invidiosi. Acest domn Anton, in disperarea lui, a recurs la cel mai murdar si josnic mod de a se apara: presa! In loc sa apeleze la lege... Daca era asa corect si cinstit , ma intreb, cum de a ajuns sa acumuleze atatea datorii si ajuns in situatia-limita de fata???? Sa nu uitam ca acea pensiune a fost construite din Fonduri Europene...si cine stie prin ce mijloace le-a obtinut. La faliment nu l-a adus domnul av.Grosaru (care isi face datoria),ci capul lui de afacerist prost.Sau poate nu a dat spaga destula la cei care i-au obtinut fondurile si acum aia ii fac felul... Asa ca: opriti-i pe cei ca Anton si lasati lichidatorii sa-si faca treaba...Si stati linistiti, si lichidatorii raspund in fata legii!
6.   Publicitate ieftina trimis de
(20 mar 2008, 18:07:42
avocatul Boroboatza ar trebui sa il cheame pe ala... s-au dus in tandem ca doua cutre si l-au mancat de rachat pe av. Grosaru la televizor, pe postul local. Ce lipiti de onoare si de fair play sunt! Macar de era si avocatul Grosaru de fata sa vedem ce zicea si el, dar asa, au recurs la cel mai josnic mod de a-si duce "razboiul" si de a face justitie. Halal avocat Bumbitza ala. De tzeparul ala, ce sa zic. E un disperat care nu l-a dus capatzana de a ajuns in situatia asta. Bine zicea cine zicea ca de-a ajuns in raht e din vina lui, cap de guma. Despre persoana avocatului Grosaru eu unul personal il stiu de om ce-si vede de treaba lui si si-a castigat un loc prin munca lui, si nicidecum nu ca e o "beizadea", asa cum il catalogau unii. Ca are "simpatizanti" este normal ca doar astia te fac important.
7.   Mandria lu' taticu trimis de
(20 mar 2008, 19:13:46
noroc de ta-tu ca-i deputat, esti jalnic...de cand un lichidator poate fi si avocat?...
7.1  RE: Mandria lu' taticu trimis de
(22 mar 2008, 12:31:45
ar trebui sa se sesizeze toate organele ca un avocat o face si pe lichidatorul. E strigator la cer!
7.2  RE: Mandria lu' taticu trimis de
(22 mar 2008, 14:03:30
asta se ascunde in spatele avocatelii ca sa lichideze. da stiu ca nu se poate. de ce nu se ia nimeni de el sa il intrebe de ce e lichidator sau invers. un avocat el tre sa apere lumea nu sa faca treba de lichidator si sa ieie bani la oameni care munceste. eu dau cu el de pamint daca are trebi cu mine. oamenii aia care au datorii sa plateasca, da. dar nu sa il ajunga sa il lichideze un avocat care trebe sa il apere. si se ascunde si in spatele lui tata lui ca e deputat. de ce se ascunde? ar trebui sa nu se ascnuda si sa stea pe fata! daca ridica capu' sus e mai vrednic sa lucre cu mindrie. trebe sa fie lumea dreapta, curata si sa dispara neclarurile din viata multora. nu ne mai trebe misei ca poporu are nevoie de oameni vrednici ca conduca. is niste comunisti! huooo! JOS COMUNISMU!!!
8.   Cea mai josnica si murdara meserie trimis de
(20 mar 2008, 19:23:57
Nu cunosc natura acestui conflict dar inteleg ca exista o sentinta firma in acest sens si nu ar trebui sa mai polemizam in acest sens, doar vreau sa spun ca aceasta meserie e cea mai josnica mesrie si sper ca toti executorii din lumea asta sa ajunga pe mana altor executori ca sa vada un pic cum e ca cineva sa te ameninte si sa-ti ia tot ce ai muncit o viata. Aceasta meserie a dlui �� avocat�� Grosaru e mai josnica decat a unui soarec, sunteti niste lipitori, niste nerusinati care traiesc din mizeria celorlati.Traiti facand din a fi o persoana rea o arta. Sunteti mai rai decat lupii flamanzi care se bat pe un os. Pe unde veti merge toata viata veti merge cu capul jos ,viermilor, care traiti din adevarate drame a multor familii si nu ma refer la acest caz care e doar unul. Sunt adevaratii corbi ,adevaratii viermi ai capitalismului salbatic.Sper sa nu aveti somn noaptea, sper sa simtiti acelasi lucru care simt familiile axecutate .....
8.1  RE: Cea mai josnica si murdara meserie trimis de
(20 mar 2008, 19:30:14
....... acele familii care pt 2000 de euro au pierdut case de 40.000 euro facand ca numai din comisionul obtinut sa castige de 5 ori mai mult decat datoria fara sa tina in cont durerea provocata. Sunteti mai rai decat mafiotii care iti rup oasele dumneavoastra rupeti familii omorati visele si munca altor oameni. Daca ati fi un animal ati fi viermi, care traiesc din a manca resturile de pe cadavre. Andy andy intr-o zi sper sa iasa la suprafata mizeria care te inconjoara si atunci tu, taticul tau si bunii tai ��prieteni��( doar de conjunctura) veti ajunge intre gratii, iar un executor sper sa bata la usa ta si sa-ti ia tot....
8.2  RE: Cea mai josnica si murdara meserie trimis de
(21 mar 2008, 00:21:01
Imi vine sa rad cand citesc rautatile si invidile unora hahahahhahahahahahahahahahahah !

Mi-e mila de voi! Fierbeti in suc propriu si muriti de ciuda. Daca faceati si voi scoala poate ajungeati si lichidatori, si avocati, si judecatori etc. si atunci nu mai vorbea gura fara voi.

PS In timp ce scriu aceste randuri, ma prapadesc de ras .... de incultura unora. Nu v-a invatat mama in cei 7 ani de-acasa sa : nu urati, sa nu invidiati si sa puneti mana pe carte?
9.   :)) trimis de
(21 mar 2008, 01:18:12
Tata nu ai inteles nimic, nici macar nu ma cunosti. eu am studiat tata, si-ti spun sincer ca mie scarba de executori pentru princiile mele ,si nu din invidie. Imi castig bine viata si nu am avut probleme cu javre de executori,numai ca am cunoscut realitatea din apropiere, prieteni si familiari. Nu-ti fa probleme pt studiile mele, si nu am invidie fata de avocati ,sau judecatori.Dimpotriva consider ca fara ei am trai in o jungla. Doar ca nu pot sa suport javrele,executorii, si in special javrele precum acest infect, pe care am avut nenorocul sa il cunosc cand era doar un cacacel. Acum vad ca a ajuns executor si a crescut s-a transformat intr-un ****. Tata nu te preocupa pentru mine ca-s foarte bine si castig mai bine decat un avocat.winking.
9.1  RE: :)) trimis de
(22 mar 2008, 14:39:07
iubire, vreau sa te cunosc pentru ca imi dau seama ca esti un barbat cult si puternic. daca castigi mai bine ca un avocat este un lucru laudabil si demn de recunostinta. eu sunt o tipa dezghetata cu tot atat de multa carte ca si tine, am fost mai prin toata Europa si am o pozitie materiala care imi pemite sa-mi satisfac necesitatile si chiar as dori sa te cunosc, sunt sigura ca ti-ar placea de mine pentru ca sunt un fost model. Poate nu ai sa crezi sau nu ai sa iei in serios invitatia sau dorinta mea si sunt o multitudine de cai sa ne intalnim. Numele meu e Alina Deaconu.
10.   Castigul bine trimis de
(21 mar 2008, 01:31:57
vai de funduletul tau. imi dau seama cat de bine castigi de stai noaptea si comentezi despre munca altora. sunt ferm convins, fiule, ca tu esti un mititel ratat frustrat de orasel mic ce nu poate sa iasa din anonimat. lasa tu nesuportarea oamenilor legii si invata sa te suporti pe tine. dar cred ca nici cei care-ti stau aproape nu te prea suporta si ti-ai gasit refugiul si te refulezi pe altii. va veni vremea cand iti vei da tu seama cat de vierme esti tu, fiule. dar ce zic eu, vremea a venit de fapt!
11.   :)) trimis de
(21 mar 2008, 01:40:25
Sunt treaz pt ca sunt in concediu:)). Nu sunt un rata mititel de orasel de provincie, am vazut deja jumatete de lume asa ca stai cuminte. Nu sunt invidios si nici macar nu am nimic cu avocatii am prieteni buni avocati dar a fi avocat e un lucru si a fi javra e alta. tot articolul incepe aici: http://www.monitorulsv.ro/Loca

ca sa intelegi si tu. Si cumea e ca sunt de acord cu tine in parte : jumatate din romani sunt inculti si exista o necesitata crunta de a educa a aceste persoane,si e adevarat ca educatia e cheia succesului, dar succesul nu contra orice cost. Consider mai bine un hot care fura pt ca nu are ce baga in gura decat o javra care traieste din mizeria celorlalti si nu se satura niciodata
11.1  RE: :)) trimis de
(22 mar 2008, 15:12:04
raducule iubitzica, as dori sa fac amore contigo pentru ca ai un nume de voievod. am o predilectie pentru astia cu nume frumoase si predestinate. imi inchipuiesc faptul ca tu esti un puternic si un barbat falos ce se face simtit prin prezenta lui treaza. mi te inchipui cu ochii negri ca doua mure, parul des si negru ca abanosul, pielea si dintii la fel. ca si sufletul ti-e aievea. si asta me face sa fiu atrasa de tine, raducule, contigo amore persempre.
12.   Articolul original trimis de
(21 mar 2008, 01:58:18
cauta in arhiva si vezi articolele de luni ai sa vezi un articol unde o javra vrea sa fure 1,5 milioane de euro. Faptul cas treaz e din cauza diferentei de fus orar in parte.
13.   Andisor taticule !!! trimis de
(21 mar 2008, 05:53:50
Sigur nu a scris Andi dreptul la replica. Garantat. Pai ma rugam de el dupa revolutie sa termine liceul macar, iar acu cica e avocat. Mai tii minte Andi cind, beat fiind, ai maturat tarabele din piata mica cu masina lui taica-tau si ai lasat masina acolo si ai fugit repede acasa? Iar taica , inloc sa te pocneasca a dat telefon la militie si a raportat ca i-a fost furata masina. Sau cind circulai cu un Fiat neinmatriculabil si mergeai cu spaga la seful circulatiei sa-ti prelungeasca adeverinta de circulatie provizorie ? Sau cind faceai magarii cu duba lui taica-tau cu care aducea cauciucuri reesapate din Itala prin fundatia aia umanitara romano-italiana ? sau cind ai plecat cu covoarele la scuturat si te-ai intors dupa o saptamana ? Sau cind ai facut farza Lancia intr-un cap de pod ? Sau cind ai fost prins cu inmatricularile ilegale de masini prin firma aia de traduceri, de pe linga piata mica ? Crezi ca daca ai fugit prin Bucale, ti se sterge trecutul ? Astept un drept la replica.
13.1  RE: Andisor taticule !!! trimis de
(22 mar 2008, 12:45:16
dar multe mai stii... Mai spune-ne si noua dar concret. Cand se intamplau toate astea? Aveti dovezi sau aruncati snoave sa impresionati cititorii? Ca e plin forumul de astia ca voi...
13.2  RE: Andisor taticule !!! trimis de
(22 mar 2008, 16:51:56
maimutelor, hahaha! va tot omorati de invidie... andi a trecut demult de nivelul vostru si e in lumea buna unde e apreciat petntru ca e tocmai contrar celor ce le afirmati voi cu multa rautate si raca ce va macina. si a demonstrat-o. voi tot niste maimute sau primate veti ramane. orice ar face, bine sau rau, nu sunteti voi sa il judecati. oricum chiar daca ar fi scris de bine de el tot l-ati fi mancat, pentru ca sunteti niste mancai de... si asa veti muri. eventual si cu niste neveste urate pe care le veti bate periodic sau un statut social mizer plangandu-va de mila ca nu puteti mai mult. ca e normal. trebuie sa existati. este necesar. lumea chiar are nevoie de voi. pe bune!
14.   Vai de voi trimis de
(21 mar 2008, 10:05:50
am fost in clasa cu andi la generala 4 si tin minte ca revolutia ne-a prins in clasa a 7-a. oricum bunicule, ai putea scrie la Can-Can, iti dau numarul unei prietene care cuta de astia ca tine. am sa ii zic sa caute mai mult pe forumurile astea ca vad ca e plin de mamaligari care-si asteapta drepturile.
15.   Vorbe-n vant trimis de
(21 mar 2008, 10:45:52
d-le Gosaru ceea ce numiti d-voastra drept la replica nu mi se pare decat o incercare ieftina de a va disculpa!in primul rand acele facturi restante de la E-ON MOLDOVA reprezinta factura de regularizare,deci e o diferenta!

de ce nu spuneti d-le Grosaru cum ati ridicat acetele societatii?sa stie lumea ca le-ati luat cu circ si in mod abuziv in momemtul cand administratorul nu era prezent!din cunostitele mele acest lucru e un abuz.de ce nu explicati si modul in care ati luat legatura cu furnizorii firmei si i-ati presat sa nu mai livreze marfa??

ma surprinde ca nu v-ati justificat factura de 1 miliard lei ..(pt cei ce nu stiu despre ce este vorba:aceasta este suma pe care d-l o considera contravaloarea muncii depuse)!!!!!!!!pai,d-le Grosaru daca societatea este in lichidare si nu are capacitatea de a plati cum sperati sa va recuperati banii?sau intentionati sa deschideti si d-voastra ,dupa terminarea circului un proces de faliment?

16.   Vorbe-n vant trimis de
(21 mar 2008, 11:16:35
stiti f bine ca societatea nu mai are nici o datorie!!daca doriti va pot improspata memoria cu fraze dintr-o discutie"de ce ati achitat datoriile firmei?cine v-a permis acest lucru?"de ce erati asa deranjat d-le ca si-a achitat societatea debitele???interesul d-voastra,ca lichidator,nu era sa recuperati aceste debite?

spunea cineva mai sus ca "lichidatorii raspund in fata legii" pai d-voastra sigur veti raspunde!

ma indoiesc de multitudinea facultatilor,masteratelor si altor specializari!"profesionalismu care ati dat dovada in acest caz confirma acest lucru!cred ca ar fi cazul sa va reluati studiile si sa acoperiti marile lacunele pe care le aveti!
16.1  RE: Vorbe-n vant trimis de
(22 mar 2008, 16:40:50
TEPARI, SOCIETATE DE TEPARI. VOR SA ATRAGA ATENTIA LUMII ASUPRA LICHIDATORULUI SI SA-L DENIGREZE!!! HUOOO, TEPARILOR!!! DIN CATE ZICEA DL. LICHIDATOR CA AIA AU TRAS TEAPA LA MAI MULTI SI NU LE DADEAU BANII. PAI E NORMAL SA SE BURICE AIA SI SA TIPE TARE, CA DEH, CINE TIPA MAI TARE ARE DREPTATE... UN ****. SUNT NISTE TEPARI!!! INFRACTOR E ANTON ALA CA EMITE CEC-URI FARA ACOPERIRE. DAR NU E CERCETAT PENAL? DACA INTREBATI CE FAC ORGANELE DE URMARIRE PENALA, INTREBATI BINE. VA DORESC SA VA LUATI SI VOI MII DE TEPE DE LA UNII CA ASTIA SI SA VA VAD ATUNCI.
17.   Sfat trimis de
(21 mar 2008, 15:39:31
Mai Andi. Daca tot vrei sa apari ca om destept, cu studii, corect, incearca sa lasi trecutul deoparte, sa lasi magariile ieftine cu care ai fost invatat. Nu mai incerca sa-ti creezi un nume, ca deja il ai. Nu mai incerca sa-ti faci o aura ca deja o stim....respectiv, aura de puslama, lichea, jigodie. Io zic sa treci in anonimat , ca e mai bine.
17.1  RE: Sfat trimis de
(22 mar 2008, 13:08:39
imi pare bine ca vad atatea comentarii si atatea rautati aruncate impotriva omului asta. Ies la iveala frustrarile multora care sunt convins ca al lor cuvant sau parere nu prea conteaza si le arunca pe forum. Il cunosc intamplator pe Andi si tin minte ca au scris frumos cei de la Monitorul despre el cand facea cinste Sucevei fiind la studii in strainatate si castiga competitii sportive. Revenind la subiect, sunt convins ca nu ar fi luat masuri impotriva legii. Stiti si voi foarte bine ca unul ca patronul ala, nu ar fi ajuns in situatia asta daca ar fi fost corect. E un mod josnic de a se scoate. Lichidatorul a descoperit nereguli si astea-s repercursiunile.
18.   Bai descultilor trimis de
(22 mar 2008, 20:52:53
nici nu aveti idee despre avocatul Grosaru. Sunteti niste desculti... la minte. Vai de voi toti, saracilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte