Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: În cariera politică, Berceanu a vânat doar funcţii unde se gestionau mari sume de bani

Joi, 20 Martie 2008 (19:23:00)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Radu Berceanu "a vânat", în toată cariera sa politică, doar funcţiile unde se gestionau mari sume de bani, iar candidatura acestuia la CJ Dolj se datorează faptului că bugetul judeţului a crescut foarte mult.
  "Minciunile şi noroiul nu fac parte din metodele mele politice. Eu am spus despre domnul Berceanu doar adevărul: în toată cariera politică a vânat doar funcţii unde se gestionau mari sume de bani”, a spus Geoană.

"Aşa se explică şi faptul că, după ce bugetul judeţului a crescut foarte mult, pe domnul Berceanu l-a apucat brusc dorul de Doljul natal. Spre deosebire de domnul Berceanu, eu am ales să îmi slujesc cu demnitate ţara, fără să mă uit la bugetul instituţiilor", a precizat Geoană, reacţionând astfel la declaraţiile făcute joi de Radu Berceanu la adresa sa.

Preşedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, îl acuză pe preşedintele PSD, Mircea Geoană, că în declaraţia de avere pe care a depus-o la Senat nu a trecut o casă care i-ar aparţine şi de care liderul PDL Dolj a declarat că ştie întrucât a fost la "un chef" în respectivul imobil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Dacă el se uită la mine pe declaraţie şi vede că pe firma mea am o casă la Snagov, atunci mă uit şi eu pe declaraţia lui şi văd că nu are trecută o casă la care eu personal am fost la un chef. Ştiu şi cui îi e închiriată", a declarat Berceanu, refuzând să ofere mai multe detalii legate de locuinţa la care a făcut referire sau la persoana căreia i-a fost închiriată.

Liderul democrat-liberalilor doljeni susţine că pe timpul în care era ministru al Industriilor, Mircea Geoană îl suna des pentru a interveni pe lângă ministrul Afacerilor Externe de la acea vreme, Adrian Severin, să nu-l schimbe din funcţia de ambasador la Washington.

"Mă suna pe atunci, de cinci ori pe zi, un ambasador la Washington să-mi spună să vorbesc cu Severin să nu-l schimbe. Numele lui era Mircea Geoană", a explicat Berceanu.

El spune că la acea dată liderul PSD îi spunea că nu poate pleca de la Washington întrucât copiii săi studiază la şcoală şi asta ar fi însemnat întreruperea studiilor. "Atunci eu nu-l ştiam pe Geoană. L-am cunoscut şi am avut surpriza să constat că unul dintre copii avea doi ani, iar celălalt avea cred că vreo cinci ani. Eu îmi aduc aminte foarte multe lucruri, atunci când sunt stârnit", a spus Berceanu.

Berceanu a mai spus că ştie "cine plăteşte" elicopterul cu care Mircea Geoană se deplasează în teritoriu, însă a refuzat să facă mai multe precizări în acest sens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: În cariera politică, Berceanu a vânat doar funcţii unde se gestionau mari sume de bani.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: În cariera politică, Berceanu a vânat doar funcţii unde se gestionau mari sume de bani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte