Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mar 2008 - Anul XIII, nr. 67 (3748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nivelul de alertă teroristă în perspectiva summit-ului NATO va fi discutat în CSAT

Joi, 20 Martie 2008 (19:57:24)

Comandamentul Naţional pentru Securitatea Summit-ului NATO - Bucureşti 2008 (CNSS) s-a întrunit, joi, realizând evaluări ale mediului de securitate din perspectiva summit-ului care vor fi prezentate CSAT, care va analiza şi oportunitatea menţinerii sau ridicării nivelului de alertă teroristă.
  Conform unui comunicat al CNSS remis agenţiei MEDIAFAX, Comandamentul a evaluat, joi, stadiul de pregătire al măsurilor instituite în Bucureşti şi judeţul Constanţa pentru buna desfăşurare a reuniunii din aprilie.

"Au fost realizate evaluări ale mediului de securitate din perspectiva summit-ului NATO care vor fi prezentate Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), ocazie cu care se va analiza şi oportunitatea menţinerii sau ridicării nivelului de alertă teroristă", precizează sursa citată.

La întrunire s-au stabilit totodată modalităţi de gestionare a eventualelor manifestări publice neautorizate ce ar putea fi declanşate pe timpul summit-ului.

Membrii Comandamentului au analizat operaţionalitatea sistemului de comunicaţii şi securitate.

Cu acest prilej, s-a analizat şi aplicarea măsurilor speciale stabilite pentru frontiera de stat a României, în scopul prevenirii şi combaterii actelor ilegale care ar putea aduce atingere securităţii naţionale şi ordinii de drept.

Pentru realizarea măsurilor de siguranţă şi organizare a summit-ului NATO vor fi angrenate peste 35.000 de persoane din Ministerul Apărării, MIRA, SPP, SRI, SIE şi STS. Efectivele vor constitui dispozitivele de protecţie şi securitate a oficialilor prezenţi la summit, se mai arată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nivelul de alertă teroristă în perspectiva summit-ului NATO va fi discutat în CSAT.
 Vizualizări articol: 683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nivelul de alertă teroristă în perspectiva summit-ului NATO va fi discutat în CSAT0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu gutui 8 porţii - 70 minute 4 gutui 2 căni făină 2 ouă 1 cană zahăr 50g unt 1 cană lapte 1/2 cană ulei 2 plicuri zahăr vanilat 1 linguriţă praf de copt un vârf de cuţit sare Puneţi într-un castron făina împreună cu jumătate din... Citeşte