Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ziua de 1 septembrie ar putea deveni Ziua Deltei Dunării

Luni, 10 Martie 2008 (20:50:41)

Ziua de 1 septembrie ar putea fi declarată Ziua Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, dacă propunerea de hotărâre de Guvern iniţiată în acest sens de Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile (MMDD) va fi aprobată de Executiv.
  Potrivit fundamentării propunerii iniţiate de MMDD în acest sens, scopul iniţiativei este ca, prin manifestările prilejuite de viitoarea sărbătoare, românii să fie "sensibilizaţi" în legătură cu importanţa şi frumuseţea rezervaţiei, inclusă în patrimoniul UNESCO.

În plus, locuitorii aşezărilor din Delta Dunării vor afla, cu ocazia manifestărilor prilejuite de celebrarea anuală a Zilei Deltei, cum să se folosească de resursele din rezervaţie fără a dăuna ecosistemului şi, în acelaşi timp, să îşi îmbunătăţească nivelul de trai.

Potrivit proiectului de hotărâre, cu prilejul Zilei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării "vor fi organizate acţiuni de conştientizare a publicului asupra patrimoniului natural deosebit de valoros al Deltei Dunării, simpozioane, mese rotunde şi alte acţiuni cu tematică specifică".

Organizatorul evenimentelor prilejuite de noua sărbătoare va fi Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, care va fi sprijinită în acest sens de autorităţile administraţiei publice locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua de 1 septembrie ar putea deveni Ziua Deltei Dunării.
 Vizualizări articol: 860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua de 1 septembrie ar putea deveni Ziua Deltei Dunării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte