Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mititelu: Învingem Rapid fără drept de apel

Luni, 10 Martie 2008 (14:10:54)

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, este optimist în privinţa meciului cu Rapid, de duminică, apreciind că formaţia craioveană poate câştiga în faţa giuleştenilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Pe Rapid îi batem fără drept de apel. În ultimul timp am fost mai temperat în declaraţii, nu o fac acum pentru că am luat un punct la Urziceni, de fapt am pierdut două, ci am eu un feeling pentru meciul acesta cu Rapid", a spus Mititelu.

În ceea ce îl priveşte pe acţionarul majoritar al Rapidului, George Copos, Mititelu a afirmat: "O să îl invit lângă mine la lojă, nu cum a făcut el de ne-a trimis pe noi cei de la Craiova în tribună să ne înjure toată lumea".

Oficialul oltenilor crede că lupta pentru evitarea retrogradării se va decide în următoarele patru etape. "Acum nu ştim cine retrogradează, dar nu mai vorbiţi prostii că Universitatea se luptă să evite retrogradarea. Sunt alte şapte-opt formaţii care se află în acea zonă, iar cele patru se vor decide peste patru etape. Oricum, lupta se dă acolo ca şi la vârf pentru că ne aflăm într-o perioadă de însănătoşire a fotbalului, orice meci este la fel de greu indiferent cu cine joci. Să vedeţi ce greu îi va fi CFR-ului la Piatra Neamţ, s-a văzut ultima clasată Pandurii ce dureri i-a provocat Stelei. Acum câştigă cine are continuitate, determinarea face diferenţa, nu mai este loc de talente şi vedetisme", a precizat Mititelu.

Mititelu a vorbit şi despre tinerii din lotul Universităţii: "Copiii trebuie încă să se coacă, sunt pârguiţi deocamdată. Bărboianu a devenit o certitudine, iar dintre puştii de la satelit care trebuie să facă pasul acum sunt Mihai Costea, Gângioveanu şi Vali Gaman. Ei trebuie în acest retur să prindă măcar câte trei meciuri de caciulă ca titulari. Costea a jucat puţin, Găman la fel, iar în două etape vine şi rândul lui Gângioveanu. Doar ei pot erupe anul acesta".

Patronul Universitatii a coemntat şi injuriile care i le aduce un grup de 30 de suporteri la fiecare meci. "Domnilor, m-am liniştit de tot în privinţa celor care mă înjură. Sunt 30 de indivizi, din gruparea Antonie Solomon, care sunt puşi să mă înjure. Lumea i-a luat deja la ochi, au fost huiduiţi copios, dar nu mă deranjează că mă înjură pe mine, ci pe jucători. La Urziceni au venit şi le-au strigat şi jucătorilor să plece acasă. Aş putea să le fac rău pentru că i-am depistat cine sunt, dar nu are rost. Nu merită băgaţi în seamă", a spus Mititelu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mititelu: Învingem Rapid fără drept de apel.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mititelu: Învingem Rapid fără drept de apel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte