Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiuni

Sucevencele au primit mărţişoare de la membrii PNG

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii şi bărbaţii din PNG Suceava au oferit, în ziua de 8 Martie, mărţişoare şi flori sucevencelor din toate cartierele municipiului reşedinţă de judeţ.

Timp de câteva ore, tinerii PNG-işti, coordonaţi de preşedintele lor Ciprian Anton, dar şi de liderul organizaţiei municipale Suceava, Ghiţă Ignătescu, au împărţit peste 5.000 de mărţisoare doamnelor şi domnişoarelor cu care s-au întâlnit în cartierele Burdujeni, Centru, Mărăşeşti, Zamca, George Enescu şi Obcini.

„Am ţinut să fim alături de cele care sunt alături de noi în fiecare zi, şi să le aducem puţină bucurie în suflet”, a precizat preşedintele Organizaţiei Municipale a PNG Suceava, Ghiţă Ignătescu.

Trebuie spus că acţiunile PNG dedicate Zilei de 8 Martie au început vineri seara, când organizaţia de tineret, condusă de Ciprian Anton, a oferit o discotecă specială pentru toate reprezentantele sexului frumos. La acţiune au fost prezente peste 300 de persoane, tineri şi tinere care sunt membri sau susţin PNG.

Prezent alături de tineri, liderul PNG Suceava, Ghiţă Ignătescu, a subliniat faptul că acţiunea a fost organizată de Ciprian Anton, cel care va ocupa locul al treilea pe listele PNG pentru Consiliul Local Suceava.

Alături de acesta, la acţiunea tinerilor PNG a fost şi Mihaela Moroşanu, cea care va deschide lista de consilieri locali cu care acest partid va candida la alegerile locale din municipiul Suceava.

„Sunt doi tineri care vor candida din partea noastră şi care au puterea şi capacitatea şi puterea de a se implica pentru a rezolva problemele oraşului”, a declarat Ghiţă Ignătescu, care a mai adăugat că Mihaela Moroşanu este de profesie economist, iar Ciprian Anton este profesor antrenor la Liceul cu Program Sportiv Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevencele au primit mărţişoare de la membrii PNG.
 Vizualizări articol: 961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sucevencele au primit mărţişoare de la membrii PNG5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(10 mar 2008, 16:25:19
bravo ciprian .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte