Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD şi PC semnează un pact de colaborare parlamentară în opoziţie

Luni, 10 Martie 2008 (17:36:07)

PSD şi PC vor semna, luni, un pact de colaborare parlamentară în opoziţie, a anunţat, la sfârşitul Biroul Permanent Naţional al PSD, liderul social-democrat Mircea Geoană.
  Semnarea documentului va avea loc la Camera Deputaţilor, la sala de grup a PSD, a precizat Geoană, după şedinţa grupurilor parlamentare.

Întrebat dacă PSD intenţionează să refacă alianţa PSD+PUR, Geoană a spus că pactul cu conservatorii vizează colaborarea parlamentară în opoziţie, PSD fiind interesat, electoral, de coagularea unei platforme a stângii.

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, la finalul şedinţei Biroului Politic Central al formaţiunii liberale că Delegaţia Permanentă care va avea loc în 20 martie va decide asupra fuziunii cu Acţiunea Populară. Ludovic Orban a spus că pe lângă Acţiunea Populară mai sunt vizate PNŢCD şi PC, care şi-au manifestat orientarea de centru-dreapta, iar pe partea societăţii civile sunt vizate uniunile patronale şi asociaţiile profesionale care ţin de profesiile liberale.

În replică, purtătorul de cuvânt al PC, Bogdan Ciucă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că PC este interesat deocamdată de o colaborare în plan parlamentar cu partidele care urmăresc obiectivele de luptă împotriva destabilizării, sărăciei şi corupţiei şi nu se pune problema unei fuziuni cu vreun partid. El a spus că PC consideră că aspectele doctrinare contează mai puţin, fiind mai importantă încheierea de alianţe sau colaborări parlamentare pe subiecte de interes public, cum ar fi cele din plan social, împotriva destabilizării şi haosului politic şi al corupţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD şi PC semnează un pact de colaborare parlamentară în opoziţie .
 Vizualizări articol: 421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD şi PC semnează un pact de colaborare parlamentară în opoziţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte