Google
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,55 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,187 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Peperonata ţărănească

4 porţii - 50 minute

  • 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)
  • 3 - 4 roşii
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 frunze de dafin
  • ± sare, piper

Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe.

Tăiaţi ardeii în două, trei bucăţi. Tăiaţi roşiile în cubuleţe. Curăţaţi ceapa şi usturoiul. Tăiaţi ceapa în rondele şi usturoiul în feliuţe mici.

Căliţi ceapa şi usturoiul în ulei, într-o tigaie mai mare. Când ceapa începe să se îngălbenească, adăugaţi ardeii şi roşiile.

Săraţi şi piperaţi. Puneţi în vas dafinul. Acoperiţi tigaia cu capac şi lăsaţi peperonata la foc potrivit 20 minute.

Din când în când amestecaţi în vas. Luaţi capacul şi lăsaţi tigaia încă 20 de minute la foc potrivit. Când ardeiul s-a înmuiat suficient, luaţi vasul de pe foc.

Peperonata se poate servi caldă sau rece.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peperonata ţărănească.
 Vizualizări articol: 2112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Peperonata ţărănească4.051

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte