Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şefii de delegaţii la summit-ul NATO se deplasează cu Mercedes, restul oficialilor, cu Ford

Luni, 10 Martie 2008 (17:29:26)


Şefii delegaţiilor prezente la summit-ul NATO se vor deplasa cu 69 de limuzine Mercedes, în timp ce alte 396 de autoturisme Ford vor fi folosite pentru restul membrilor delegaţiei, a declarat, pentru MEDIAFAX, Victor Micula, secretar de stat în MAE pentru organizarea summit-ului.
  Potrivit sursei citate, dintre cele 396 de autoturisme Ford, care vor fi utilizate pentru deplasarea miniştrilor şi a celorlalţi oficiali, 69 sunt microbuze "unu plus opt" - Ford transit.

Autoturismele au fost puse la dispoziţie organizatorilor de către cele două companii, care au sponsorizat astfel organizarea summit-ului. Sponsorizarea a constat din punerea autoturismelor la dispoziţia organizatorilor timp de două săptămâni, plata asigurării, înmatricularea şi pregătirea şoferilor, care sunt români şi provin de la SPP, MAp, MIRA, SRI, STS şi Camera Deputaţilor.

Organizatorii au pregătit pentru delegaţiile oficiale 17 trasee de transport aeroport - hotel, hotel - Palatul Parlamentului, Palatul Parlamentului - locaţii evenimente culturale, dar şi un traseu între Palatul Parlamentului şi Cercul Militar Naţional unde se va desfăşura Forumul Transatlantic. Alte zece trasee au fost stabilite pentru jurnalişti, în total urmând să fie utilizate 440 de autobuze, microbuze şi autospeciale pentru bagaje.

Alături de Ford şi Mercedes, din Comitetul de sponsori al summit-ului fac parte şi Microsoft (care va contribui cu soft precum şi cu asistenţă pentru descărcarea ştirilor privind summit-ul pe celular), Hilton (care oferă o reducere zilnică de 5% pentru invitaţii părţii române), Borsec, cramele Halewood, Elbit Sisteme şi Muzeul Naţional de Istorie (care va găzdui, începând din 17 martie, Expoziţia NATO).

Contribuţiile acestora, atât financiare cât şi în natură, au fost evaluate până în prezent la suma de 4,464 milioane lei. Potrivit lui Victor Micula, este posibil ca din comitet să facă parte şi alţi sponsori, iar organizatorii speră că în final sponsorizarea totală va atinge nivelul de 2 milioane de euro.

Întrebat în legătură cu numărul de străzi care vor fi blocate în Bucureşti, în perioada summit-ului, Victor Micula a apreciat că pe trasee vor exista benzi pentru coridorul oficial, urmând ca în rest să se circule liber. Restricţii vor exista doar în jurul Palatului Parlamentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şefii de delegaţii la summit-ul NATO se deplasează cu Mercedes, restul oficialilor, cu Ford.
 Vizualizări articol: 516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şefii de delegaţii la summit-ul NATO se deplasează cu Mercedes, restul oficialilor, cu Ford0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte