Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gigi Becali: Dorinţa mea este ca Steaua să fie pe locul întâi până la Paşte

Luni, 10 Martie 2008 (13:58:11)


Gigi Becali a declarat, luni, că îşi doreşte ca Steaua să ajungă pe primul loc până la Sărbătorile de Paşte (27 aprilie), iar pentru acest lucru echipa va trebui să câştige toate meciurile, contrazicându-l, astfel, pe jucătorul Mirel Rădoi, care este sigur că "roş-albaştrii" se vor mai împiedica.

  "Se poate spune că am fost cei mai câştigaţi după etapa asta. Poate e un semn că vrea Dumnezeu şi se întâmplă ce îmi doresc eu, ca până în Paşte să fim deja pe locul întâi. E cam greu, dar când vrea Dumnezeu, se întâmplă. E un semn deja. Asta e dorinţa mea, ca până de Paşte să fim pe locul întâi. A zis Mirel că, dom'ne, ne vom încurca. Păi dacă ne vom încurca nu vom câştiga campionatul niciodată. Deci Steaua trebuie să câştige toate cele 12 meciuri rămase de disputat. Meciurile cu Urziceni şi Rapid trebuie să le câştigăm neapărat şi apoi tot, sunt capitale toate meciurile pentru Steaua şi o să aşteptăm să se încurce CFR. E posibil să se încurce puţin şi să nu-l câştigăm, dar sper ca Dumnezeu să îmi dea pe sufletul meu", a spus finanţatorul Stelei.

Până la Paşte mai sunt de disputat nouă etape, iar în Ajunul Paştelui se va disputa etapa a XXXII-a.

Gigi Becali a afirmat că a fost foarte nemulţumit de jocul de la Târgu Jiu. "Se chinuie toate echipele, dar Steaua nu e toate echipele. Steaua are nişte pretenţii europene. Dacă jucăm aşa, nu putem să câştigăm toate cele 12 meciuri. Îmi convine să câştig trei puncte tot timpul, dar le câştigi numai dacă joci bine. N-o să vină tot timpul Dumnezeu să pună mâna, că la Târgu Jiu a pus mâna. Nu pune tot timpul, pune din când în când, te mai ajută, dar trebuie să faci şi tu, nu poate toată ziua Dumnezeu să-i dea lui Becali. Ce, are vreun contract cu Becali?", a comentat el.

Becali l-a lăudat pe atacantul francez Habib Habibou. "Mi-a plăcut foarte mult, a fost o mare bucurie. Mai bine că s-a întâmplat aşa, am descoperit un jucător, Habibou. Mendoza a jucat cel mai bine până acum, dar Habibou mi-a plăcut extraordinar de mult. L-am criticat pe Dică atunci când nu a jucat bine, pentru că exact ce i-am spus lui, aia s-a întâmplat la Pandurii. Fără Dică, Steaua e ciuntită, nu merge jocul fără Dică, de-aia am pretenţii de la el. Fără tine e greu, i-am zis, şi s-a văzut acum. O să vedeţi, cu Dică Steaua e altceva. De-aia îl cert, pentru că e piesa principală a Stelei", a adăugat Becali.

Patronul Stelei a vorbit şi despre faptul că atacantul Vali Badea s-a plâns apropiaţilor că nu joacă: "Unde în lumea asta joacă 25 de jucători? Ce să-i fac lui Vali Badea? E nemulţumit că ce? Nu este titular? Când a fost titular ce a făcut? Era unul din echipa de viitor a Stelei, de-asta îl nominalizam, dar Vali Badea n-a confirmat. Şi care e problema? Cui nu-i convine, la revedere, asta este la Steaua".

Becali a menţionat că antrenorul Marius Lăcătuş a alcătuit foarte bine echipa la Târgu Jiu. "Rădoi acolo trebuia să joace în meciul ăsta. Fundaşii centrali trebuie să fie puternici şi să recupereze mingi. Foarte bine a făcut Marius, a făcut extraordinar, a jucat cu Mirel la închidere, am marcat, l-a trecut la marcaj. Cred că acum se conturează echipa. După trei-patru etape, vom şti deja primul 11, 11-le de bază. O echipă mare trebuie să aibă toţi jucătorii valoroşi, dar trebuie să aibă şi un 11 de bază, care joacă cel mai bun fotbal", a spus el.

Gigi Becali a declarat că nu este o problemă recuperarea diferenţei de opt puncte faţă de CFR Cluj. "Sunt 12 etape, campionatul trecut erau opt, şi n-aveam lotul ăsta. Şi anul trecut a pus Dumnezeu mâna, acum, de Lăsata Secului, mi-a dat două cadouri: şi pe Rapid, şi pe Dinamo pe tavă. CFR a jucat înainte de post, să-i vedem acum în post, comuniştii şi iredentiştii, ce se întâmplă cu ei", a precizat Becali.

Finanţatorul FC Steaua a subliniat că nu i-ar conveni ca Fathi Taher să preia Rapidul. "Îl cunosc de 40 de ani, e un om extraordinar. Copos nu vinde. I-am spus şi lui Taher, nu-mi convine să ia el Rapidul, face treabă, e dat naibii, ambiţios, bagă bani, mie nu-mi convine. I-am zis lui Copos: mai bine vinzi ficatul, inima, rinichii, decât pe Rapid. Cum să vinzi, Rapid e suflet, pasiune, se poate măsura în bani vreodată? La fel şi Steaua, pot să-mi dea toţi banii din lume, nu o dau niciodată, e inima mea. Taher nu s-a dus el, a aflat că ar vrea să vândă Copos", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că peste câţiva ani, ca să ai o echipă cu pretenţii, trebuie să fii puternic financiar. "Ca să fii patron la Rapid peste şapte-opt ani, înseamnă mare lucru. Trebuie să ţii pasul acum, să bagi opt-zece milioane pe an. Lui Copos nu prea îi convine, dar nu înţelege că lucrurile mari se fac cu sacrificii mari. O echipă de fotbal cu brand va costa 400 de milioane, vom fi ţară europeană. De-aia am ajuns unde am ajuns, pentru că miros viitorul, iar peste zece ani, o echipă ca Rapid, va face 300-400-500 de milioane", a spus conducătorul grupării din Bulevardul Ghencea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali: Dorinţa mea este ca Steaua să fie pe locul întâi până la Paşte .
 Vizualizări articol: 397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali: Dorinţa mea este ca Steaua să fie pe locul întâi până la Paşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte