Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mircea Lucescu despre revenirea la Dinamo: Nimic nu este exclus

Luni, 10 Martie 2008 (17:28:34)

Antrenorul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că nu este exclus să se întoarcă la Dinamo, deşi intenţionează să-şi ducă la capăt mandatul la gruparea ucraineană, cu care are contract până la finalul sezonului 2008/2009.
  Lucescu a comentat astfel afirmaţiile preşedintelui executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, care a declarat, duminică, la Fanatik Show, că tehnicianul de la Şahtior are mai multe şanse de a reveni la Dinamo decât fiul său Răzvan, care a refuzat anul trecut oferta de a antrena formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Dacă vine Mircea Lucescu poate să fie pe bancă şi Mourinho, şi Rijkaard, toţi la un loc. Pleacă toţi şi vine Mircea Lucescu. Cele mai mari şanse la Mircea Lucescu sunt. Dacă ar fi între Răzvan Lucescu şi Mircea Lucescu, şanse mai mari am la Mircea Lucescu decât la Răzvan Lucescu", a spus Borcea.

"Care-i vina mea? Din punctul meu de vedere, nu e nicio problemă. Este părerea unui om care a crescut lângă Dinamo, cu ataşamentul faţă de Dinamo, a unui om care a ajutat foarte mult Dinamo, pentru că a adus înapoi la club toţi oamenii care au făcut ceva pentru Dinamo. Din punctul ăsta de vedere are o recunoştinţă extraordinară pentru oamenii care în copilăria lui l-au făcut să se simtă un suporter total al lui Dinamo. Am aflat declaraţia lui şi mi-a făcut plăcere. Înseamnă că prezenţa mea acolo se simte încă prin ceea ce am făcut eu acolo în trecut. E normal ca unul ca el să se gândească la posibilitatea unei întoarceri. Eu vreu să spun un singur lucru, nimic nu este exclus în viaţă, inclusiv posibilitatea de a reveni la Dinamo. E posibil şi asta", a declarat Lucescu.

Mircea Lucescu spune că poate pleca de la Şahtior doar în cazul unei înţelegeri cu patronul clubului, Rinat Ahmetov. "Eu deocamdată sunt antrenorul lui Şahtior şi încerc să îmi duc până la capăt mandatul. Eu mai am încă un an de contract, adică şi sezonul viitor sunt sub contract cu Şahtior. În contractul meu scrie foarte clar că eu nu pot să-mi dau demisia decât în urma unei înţelegeri cu patronul. Dacă lucrurile nu merg, cu siguranţă ne dăm mâna şi ne vedem de treburile noastre. Vom vedea ce se va întâmpla. Orice contract se poate încheia în orice moment, depinde numai de rezultate. Ideea e că nu pot spune acum ce voi face", a mai spus Lucescu.

Tehncianul român exclude o sigură variantă, aceea de a renunţa la fotbal după ce înţelegerea sa cu Şahtior se va încheia: "Deocamdată sunt antrenorul lui Şahtior. Mă uit cu simpatie în stânga şi în dreapta la echipele pe care le-am lăsat în urmă, mă leagă de fiecare dintre ele nişte amintiri extraordinare, mă leagă nişte raporturi cu nişte oameni care au continuat să creadă în mine. Deci îmi va fi foarte greu, în momentul în care voi termina aici, să iau o decizie. În niciun caz nu voi renunţa la fotbal".

Lucescu nu exclude categoric nici întoarcerea în campionatul Turciei, la Beşiktaş sau Galatasaray, un candidat la preşedinţia grupării "Cim-Bom" promiţând că îl va aduce pe antrenorul român pe banca tehnică. "Este un program electoral. Se gândeşte la asta pentru că lumea a rămas cu o foarte bună impresie. Ei s-au simţit frustraţi pentru că un om de care s-au ataşat a promis aducerea unui alt antrenor. Aceste lucruri ţin doar de campania electorală. Eu am amintiri plăcute legate de Galatasaray, pentru că mi-a dat posibilitatea să câştig o Supercupă europeană, campionatul, să ajung în sferturile Ligii Campionilor. O parte din suflet îmi e legată şi de Besiktaş, pentru că am câştigat campionatul de o manieră categorică, cu un avantaj foarte mare", a precizat antrenorul.

El a dezvăluit că a renunţat la contractul cu Beşiktaş pentru a permite conducerii clubului să renoveze stadionul. "Eu am renunţat la doi ani de contract cu ei pentru reconstruirea stadionului. Lumea nu ştie lucrul ăsta, dar eu am renunţat la doi ani de contract cu Besiktaş pentru a reconstrui stadionul", a mai spus Lucescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Lucescu despre revenirea la Dinamo: Nimic nu este exclus.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Lucescu despre revenirea la Dinamo: Nimic nu este exclus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte