Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD şi PC au semnat un acord parlamentar vizând o coordonare la nivel legislativ şi politic

Luni, 10 Martie 2008 (20:49:33)

PSD şi PC au semnat, luni, la nivel de preşedinţi, un acord parlamentar care să implice o coordonare la nivel legislativ şi politic, până la sfârşitul acestei sesiuni legislative.
  Semnarea pactului a avut loc la grupul parlamentar PSD din Camera Deputaţilor.

Din partea PC, la semnarea pactului au venit preşedintele partidului, Daniela Popa, secretarul general Codruţ Şereş şi vicepreşedinţii Bogdan Ciucă şi Sabin Cutaş.

Din partea PSD, la semnarea pactului au participat preşedintele Mircea Geoană, preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase, vicepreşedintele Dan Nica şi deputatul Aura Vasile.

Preşedintele PC, Daniela Popa, a declarat, după semnarea documentului, că acordul parlamentar cu PSD a fost semnat pornind de la faptul că opoziţia nu este conturată la nivel parlamentar.

"Acum, la peste 170 de parlamentari, orice fel de iniţiativă poate fi aprobată, fie că este organică, fie că este ordinară", a spus Daniela Popa.

La rândul său, preşedintele PSD, Mircea Geoană, a precizat că semnarea acordului parlamentar cu PC reprezintă o garanţie că, în pofida unei majorităţi neclare în Parlament, partidele care au iniţiative pot să treacă legi chiar în condiţii de opoziţie.

Geoană a arătat că proiectele susţinute în comun de cele două partide se referă la problematica pensionarilor, TVA diferenţiat şi sprijinul pentru IMM-uri.

"Am stabilit ca, şi în ceea ce priveşte acţiunea noastră politică în Parlament, să existe o coordonare şi sincronizare între PSD şi PC", a mai spus Geoană, care a arătat că este prea devreme pentru a discuta depre o eventuală colaborare electorală între PSD şi PC.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD şi PC au semnat un acord parlamentar vizând o coordonare la nivel legislativ şi politic.
 Vizualizări articol: 966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD şi PC au semnat un acord parlamentar vizând o coordonare la nivel legislativ şi politic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte