Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătălia codurilor

PSD anunţă „cod roşu” pentru PD-L

Luni, 10 Martie 2008 (17:01:06)
Social-democraţii suceveni anunţă „cod roşu” pentru democrat-liberali, după ce aceştia i-au ameninţat cu „codul portocaliu”. Avertizarea „cod roşu” a fost lansată de vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Carmen Agoutin, care a explicat că „asta înseamnă pericol maxim”. „Este pericolul instaurării unei dictaturi şi este pericol din partea acestui partid (n.r. PD-L), care se dovedeşte a fi un partid extremist de dreapta”, a spus Agoutin. Vicepreşedinta PSD Suceava consideră că liderul PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, prin ameninţarea de cod portocaliu lansată asupra adversarilor săi politici, a declarat de fapt cod portocaliu judeţului Suceava. „Domnul Flutur, de fapt, declară cod portocaliu judeţului Suceava şi cred că ştim cu toţii ce înseamnă cod portocaliu, dezastru anarhie, inundaţii, catastrofe”, a precizat Carmen Agoutin. Aceasta a ţinut să comenteze sintagma „a doua revoluţie portocalie” pe care democrat-liberalii au lansat-o recent pe piaţă. „Mă întreb cu cine vrea să lanseze domnul Flutur a doua revoluţie portocalie şi găsesc şi răspunsul. Neavând oameni valoroşi în PD-L a adunat în bărcuţa sa toţi oportuniştii de la celelalte partide, oameni care nu au fost în stare să-şi facă o carieră politică în partidul nostru, precum Mircea Rusu, Vasile Ilie sau Cuciureanu de la Câmpulung”, a încheiat Carmen Agoutin.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD anunţă „cod roşu” pentru PD-L .
 Vizualizări articol: 923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD anunţă „cod roşu” pentru PD-L0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asai trimis de
(10 mar 2008, 17:33:21
voi vorbiti de oameni valorosi care nu aveti nici candidat la primarie incabig grin da da.. asa o fi .. degeaba va chinuiti sa iesiti prin ziare ca sa mai iesiti si voi in evidenta
2.   Dictatura? trimis de
(10 mar 2008, 19:40:30
dictatura mai mare ca a lui Bombonel nu cred ca se poate.Am trait-o toti si ne-o amintim.Dar blondelor li se iarta.
3.   Asta trimis de
(10 mar 2008, 20:31:28
Ce fatza de miss pighi are asta.Iar a mai scos Mirza o fosila de la naftalina?Asta ce mai vrea? Nu am mai vazut-o pe pighi asta a PSD-ului de cam 4-5 ani.Bai dar astia chiar nu mai au personalitati!!! Bai dar ce penibili suteti!
4.   PSD a creat o noua politicianca trimis de
(10 mar 2008, 20:59:44
Grasuta,plina de voiosie,care are grija codurilor aprinse ca evul rosu a lui Iliescu care ne-a dus Romania pe cele mai mari culmi de civilizatie si progres.De fapt toti sint la fel. Nu se gindesc decit la EI si nicidecum la o populatie majoritar saracita.Pt. astia peste ani se pregateste prin propria lor atitudine un canal Dunare -Bucuresti.
5.   Comparatie trimis de
(11 mar 2008, 01:29:24
Daca ar fi sa aleg intre Zarojanu si Agutin... cred ca o aleg pe Agutina. Arata mult mai bine.
6.   Rau ai ajuns... trimis de
(11 mar 2008, 08:33:38
daca ai ajuns sa alegi intre astea doua, inseamna ca ai ajuns la final baiatule...
7.   Va dati arama pe fata trimis de
(11 mar 2008, 10:32:47
de ce dupa revolutie nu ati luat culoarea care va caracterizeaza ROSU COMUNIST oare lumea nu isi da seama cine sunteti? urmasii cui? cred ca ar fi bine sa spuna electoratul destul rosilor comunisti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte