Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă o cruce pe şosea

Au murit, după ce s-au izbit cu maşina într-un tir

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri în vârstă de 22, respectiv 23 de ani, au murit în urma unui cumplit accident rutier, petrecut, sâmbătă seară, în centrul comunei Poiana Stampei.

În urma impactului deosebit de violent, unul dintre tineri a decedat pe loc, iar celălalt a murit câteva ore mai târziu, în Spitalul municipal Vatra Dornei.

Cei doi tineri, Adi Ivan, din comuna Dorna Candrei, şi Viorel Candrea, din Poiana Stampei, se aflau, în urmă cu două zile, în jurul orei 21:00, într-un autoturism VW Jetta, pe DN 17. La volan se afla primul dintre ei, Viorel Candrea ocupând scaunul din dreapta şoferului.

La un moment dat, din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed, autoturismul VW Jetta a acroşat un autoturism Ford, staţionat în aceeaşi direcţie de mers, după care a fost proiectat într-un tir încărcat cu cherestea, autovehicul care era oprit pe marginea drumului. Practic, Volkswagen-ul a intrat sub tir, cei doi tineri fiind prinşi în mormanul de fiare contorsionate în care s-a transformat maşina în care se aflau.

Deşi la faţa locului a fost trimis imediat un echipaj de la Descarcerare, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, cei doi tineri fuseseră scoşi din autoturismul distrus în proporţie de 90% de câţiva şoferi care treceau prin zonă.

Dacă pentru Adi Ivan nu s-a mai putut face nimic, celălalt tânăr, Viorel Candrea, a fost transportat de urgenţă la spitalul din Vatra Dornei, fiind diagnosticat cu multiple fracturi.

Din nefericire, în ciuda eforturilor făcute de medici, acesta a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Poliţiştii de la Circulaţie urmează să ceară o expertiză tehnică pentru a stabili cu exactitate gradul de vinovăţie a şoferilor implicaţi în cumplitul accident de acum două zile.

„Nici una dintre victime nu purta centura de siguranţă”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au murit, după ce s-au izbit cu maşina într-un tir.
 Vizualizări articol: 4250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 13 voturi
Au murit, după ce s-au izbit cu maşina într-un tir3.9513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Condoleante trimis de
(10 mar 2008, 14:00:19
este un mare pacat sa vezi cum tot mai multi tineri isi pierd viata in astfel de accidente...condoleante familiilor si prietenilor celor 2 tineri...e o mare durere sa pierzi asa prieteni.....DUMNEZEU SA`I IERTE` SI SA AIBA GRIJA DE FAMILIILE RAMASE PE MAI DEPARTE.:((

2.   A trimis de
(10 mar 2008, 14:08:34
pacat............
2.1  RE: A trimis de
(10 mar 2008, 20:56:22
foarte mare pacat
3.   Iarasi trimis de
(10 mar 2008, 16:06:21
Chestia e ca s-a mai intamplat o poveste asemanatoare, tot in zona, la cativa km mai inspre Dorna, mai exact la Floreni....era in ajun de Revelion si au murit atuncea 3 baieti
4.   Nici primul nici ultimul trimis de
(10 mar 2008, 16:36:51
Din nefericire este vina celor doi ( soferul si prietenul lui

Din nefericire este vina soferului. Intr-o comuna cum este Poiana Stampei cu un drum deosebit de accidentat nu se circula cu 200 km./h.Nu este pacat ptr. asemenea indivizi sa-i razi cu spaclu de pe copaci. Mare pacat era daca mureau oameni nevinovati.Cu asemenea eroi si altii ca ei fiindca sunt destui neghiobi pe soselele Romaniei nu sufera societatea nici o pierdere.Nici pe autostrada nu iti este permis sa circuli cu 200 km./h.

4.1  RE: Nici primul nici ultimul trimis de
(10 mar 2008, 17:23:41
Cine a pomenit ca cei doi mergeau cu 200 km/h?? In articol nu se pomeneste deloc de viteza care au avut-o....Poate ai informatii in plus fata de ceea ce este scris....si oricum, la Poiana Stampei cea mai mare portiune a drumului a fost reabilitata...poate de aceea unii se simt in curaj si apasa pedala de acceleratie mai mult de cat este nevoie
4.2  RE: Nici primul nici ultimul trimis de
(10 mar 2008, 18:32:55
Din nefericire mereu am de lucru cu astfel de neghiobi prin prisma meseriei mele de inspector tehnic.Am fost la constatarea accidentului. Mai ai nelamuriri?
4.3  RE: Nici primul nici ultimul trimis de
(10 mar 2008, 18:53:58
Inspectore, astia chiar au avut 200 km/h ..????? In cazul asta, kiar ca sunt nebuni....apropos, unde anume in Poiana Stampei s-a intamplat tragedia?

4.4  RE: Nici primul nici ultimul trimis de
(10 mar 2008, 19:13:59
Sunt sucevean, nu dornean dar cunosc zonele judetului prin natura serviciului. Ptr. cultura ta generala, accidentul a avut loc in zona scolii si a primariei P. Stampei unde de fapt este si varf de panta. Te-am lamurit Nene Daniel?
4.5  RE: Nici primul nici ultimul trimis de
(10 mar 2008, 19:29:56
Da, inspectore......cunosc zona.....daca e vorba de primaria veke, atunci ea este vis-a-vis de scoala din comuna....daca e vorba de primaria noua, atunci este putin mai inspre dorna, pe aceeasi parte cu primaria veche....in sediul primariei noi, este si sediul CEC si sediul politiei locale....oricum, m'am lamurit.... multumesc
4.6  RE: Nici primul nici ultimul trimis de
(10 mar 2008, 20:09:50
wv jeta .... 200 km le ora ???????????????????? doar daca era tractat de vre-un bugati vairon altfel nu cred e dea dreptul stupid 200 km poate domnul inspector nu a vazut cum se circula la 200 la ora pai iti spun eu....... pe sosea ca-n palma cu bmv nou vezi soseaua ingustata dar pe drumul de la poiana stampei? nu poti circula nici sa vrei cu mai mult de 120si asta doar sa fi nebun....... condoleante familiei si prietenilor
4.7  RE: Nici primul nici ultimul trimis de
(10 mar 2008, 20:17:10
Alex...poate era un jetta din asta nou
4.8  RE: Nici primul nici ultimul trimis de
(10 mar 2008, 21:42:42
Pentru domnul INSPECTOR... Frate, daca tu chiar esti Inspector si mergi sa faci constatari la accidente, ma strange in spate. Cum poti afirma ca un VW Jetta (chiar si model 2008) mergea cu 200KM/H pe drumul respectiv? Ai mai fost pe la ceva accidente sa faci inspectii? Ai gasit carute care mergeau cu 80km/h sau, poate, Dacii 1300 cu 180km/h? Daca da, inseamna ca'ti cunosti pe deplin meseria.
5.   Nedumeriri trimis de
(10 mar 2008, 17:10:15
Foarte multi tineri fac accidente grave deoarece examenul pentru carnet de sofer se ia foarte usor. Toti stim ca instructorul de soferi ca sa aiba clienti multi rezolva cu vizita medicala si de asemenea tot el te ajuta sa iei carnetul de sofer, bineinteles contra cost. Si cum tineretul a invadat occidentul, mai muncesc, mai sparlesc si se intorc in tara cu fel si fel de masini. Si cum se cred ca ei sint cineva si mina masinele ca nebuni, uni dintre ei fac ultima stationare pe sub tiruri, prin copaci sau stilpi de electricitate. Pacat de tineretea lor.
5.1  RE: Nedumeriri trimis de
(10 mar 2008, 18:38:00
Ai dreptate. Personal cunosc asemenea faradelegi la SCOALA DE **** A LUI SALVARI. (OVASAL)
6.   Cred ca nu a evitat sau n-a pus frina!... trimis de
(10 mar 2008, 17:27:11
Nu-i adevarat,...cred ca cel cu TIRU-l poarta intreaga raspundere!

Spun asta deoarece totdeauna am probleme cind intalnesc mastodontii in fata ....nu-i intereseaza ,merg pe unde nu crezi, isi fac de cap pe soselele patriei, chiar inadins merg pe mijlocul soselei, depasiri riscante, NU REDUC VITEZA,etc,... si na-i cum demonstra ca totul se intimpla din cauza lor!.....

6.1  RE: Cred ca nu a evitat sau n-a pus frina!... trimis de
(10 mar 2008, 17:55:56
vina o poarta in totalitate cei doi tineri.....in primul rand pt ca nu au respectat regulile de circulatie.....daca in locul tirului....te aflai tu...a cui mai era vina atunci???a ta ca stationai regulamentar pe partea dreapta???si daca respectau viteza in localiatate acu nu mai erau morti...
7.   Dumnezeu sa-i ierte! trimis de
(10 mar 2008, 18:27:04
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace!Erau 2 persoane deosebite si foarte de treaba.Persoanele care nu stiu ce s-a intamplat sa nu mai inventeze daca nu au fost de fata ca nu au ei de unde sa stie ce s-a intamplat.CONDOLEANTE familiilor indurerate!!!
7.1  RE: Dumnezeu sa-i ierte! trimis de
(10 mar 2008, 18:50:48
Draga OTILIA nu pot sa fiu de acord cu tine oricat de mult ai suferii. Cum am specificat mai sus vina apartine in totalitate cond. auto IVAN care nu a respectat una si cea mai elementara regula-condu preventiv! Ma lovesc zilnic in tot judetul cu asemenea atrocitati. In calitatea mea mentionata mai sus iti mai spun odata ca nu este pacat de ei. Si fiul meu daca ar fi, fiindca am un fiu de 25 de ani tot asa as spune. Nu poti sa ai mila pentru asemenea besti cu chip de om.
7.2  RE: Dumnezeu sa-i ierte! trimis de
(10 mar 2008, 23:30:18
D-le, sa va spun eu ce e aia o bestie, ca vad ca nu aveti cunostintele generale despre acest lucru. O bestie "cu chip de om" este, acea creatura care are trup si asemanarea unui om, dar nu are suflet, nu are mila, si nu-i pasa de cei din jur.Ii trateaza pe toti ca pe niste criminali.Se pare ca si la noi prin Suceava traiesc astfel de "bestii" care nu merita sa fie respectati indiferent de functia pe care o au in societate... Nu va doresc sa fiti in locul unui parinte al celor doi..... Chiar daca sunt vinovati, nu merita sa fie tratati asa. Dvs. nu aveti suflet, nu stiti ce inseamna sa pierzi pe cineva intr-un accident de masina... E cel mai dureros lucru care se poate intampla unei familii, si prietenilor.Puneti-va in locul parintilor, credeti ca ei se gandesc acuma ce viteza au avut, sau cine o fi vinovatu?.... Ganditi-va ca aveti un fiu, care are o varsta apropiata celor 2; tentatia e mare din ziua de azi, si decat sa-i fi judecat atat, mai bine spuneati "Doamne fereste".
7.3  RE: Dumnezeu sa-i ierte! trimis de
(12 mar 2008, 20:47:43
Adriana, bine ca nu au omorat si oameni nevinovati, pentru ca sunt multi ca ei care circula mai mult sa aiba senzatii tari, si asa risti chiar TU sa fii victima fara sa ai vreo vina!:( Suferinta e foarte mare, insa si suferinta atator oameni nevinovati care cad in "capcana" celor vitezisti cred ca este si mai mare. E mult spus "bestie", insa lor chiar nu le-a pasat cand a fost calcata acceleratia pana la maxim, nu le-a pasat ca pe marginea soselei poate fi cineva sau din sens opus circula cineva regulamentar. Fereasta sfantul sa te intalnesti cu insconstienti pe carosabil!
8.   Tinerii sunt cu capul in nori trimis de
(10 mar 2008, 18:52:18
Multi tineri sunt cu capul in nori, cred ca de baga viteza sunt tari, cred ca de merg cu 150kmh au multe femei, fete, de merg cu 200 kmh sunt stapanii lumii. Dimpotriva tinerii ar trebui sa mearga mai regulamentar sa vada fetele ce masina bengoasa conduc, nu sa treaca prin fata lor un bolid de 20.000 euro pe putin si sa nu obsreve macar culoarea la masina, decat atunci cand se duc sa isi caute iubitul prin copaci, stalpi sau la morga direct.
9.   Pentru Inspectorul trimis de
(10 mar 2008, 18:55:56
Inspectore, astia chiar au avut 200 km/h ..????? In cazul asta, kiar ca sunt nebuni....Eu am afirmat ca pe alocuri se poate merge cu ceva viteza, pt ca drumul e reabilitat, dar nici chiar 200 !!!!apropos, unde anume in Poiana Stampei s-a intamplat tragedia?

9.1  RE: Pentru Inspectorul trimis de
(10 mar 2008, 19:33:55
Ti-am raspuns la prima intrebare de sus.
10.   Pt inspectorul trimis de
(10 mar 2008, 19:32:24
Eu mi-am sp parerea.Vb de unele pers care inventeaza fel si fel de lucruri si mai ales ca nu le sp de 2 ori la fel.Cred ca nici dv nu stiti ce vb(ma refer la fiul dv)inseamna ca nu aveti inima si suflet si nu cred ca ati pirdut pe cineva drag niciodata.Oricat ar fi gresit nu tb sa-i judecam dupa ce nu mai sunt printre noi.Prietenii adevarati nu o sa-i uite NICIODATA! DUMNEZEU SA-I IERTE!!!!!!! crying
10.1  RE: Pt inspectorul trimis de
(10 mar 2008, 20:19:47
Prea multe tragedii am vazut in aproape 30 de ani de serviciu ptr. a mai fi imun la ceva.In cea ce ma priveste cu durere in suflet repet,ca daca fiul meu ar provoca un accident voit ca in acest caz nu reactiona cum nu reactionez in fata unui strain. S pun aceste lucruri fiindca acei tineri nu s-au gandit nici o clipa ca acasa ai asteapta o mama, un tata, o prietena, de ce nu un copil, o sotie etc. Daca ne-am gandi toti la aceste aspecte accidentele s-ar reduce cu 90% si nu in ultimul rand, daca permisele de conducere s-ar obtine dupa criteriile care au fost pana in 1989. Din pacate aceasta democratie de rahat a salbaticit noua generatie ia distrus pe vecie. A facut din unii oameni animale preistorice , lipsite de creier si par pe cap.
10.2  RE: Pt inspectorul trimis de
(10 mar 2008, 23:39:33
Si cred ca dvs va ganditi tot timpul atunci cand conduceti ca va asteapta cineva acasa.... Fiti serios!!! Sunteti exagerat.......
11.   Pentru Otilia trimis de
(10 mar 2008, 19:56:06
Draga Otilia, intradevar, ti-ai spus parerea, dar eu ii dau dreptate Inspectorului.....ca simplu cetatean, dar si ca sofer....Ca o paranteza vreau sa-ti spun, apropos de accidentul recent din Italia unde o femeie originara din Dorohoi si-a pierdut viata, impreuna cu cele 2 fete ale sale, de 8 respectiv 14 ani...evenimentul a fost mediatizat, iar pe 8 martie a fost inmormantarea.....ei bine, am fost coleg de liceu, la liceul Grigore Ghica Voievod, fost industrial nr. 2, chiar coleg de clasa cu aceasta femeie...e foartre dureros, mai ales ca femeia si cu cei 2 copii ai ei nu au avut absolut nici o vina, fiind pe trotuar....despre asta ce sa mai vprbim?.....astia doi de la poiana stampei au fost clar vinovati
12.   Prost trimis de
(10 mar 2008, 21:54:43
D-le INSPECTOR esti un bou.
12.1  RE: Prost trimis de
(10 mar 2008, 22:10:03
Nu e bou... Pacat de animal... E doar un "ZVONER" care se baga aiurea in seama. Vrea sa para inteligent, dar nu prea ii iese...
13.   Pacat trimis de
(10 mar 2008, 22:30:57
Dumnezeu sa ii ierte si sa-i odihneasca si condoleante familiilor indurerate! Sunt din zona si e mare pacat si tragic faptul ca in decursul a aprox 2 luni au murit 5 tineri de-ai nostri. M-au socat aceste accidente mai ales ca i-am cunoscut pe tineri. Pentru familiile indoliate si pentru prietenele celor 2, Dumnezeu sa va dea puterea sa puteti merge mai departe. SA LE FIE TARANA USOARA!!!
14.   Dumnezeu sa- ierte trimis de
(10 mar 2008, 22:54:08
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace. Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat. Condoleante familiilor indurerate. Sincer nu cred ca trebuie acum sa ii judecam dupa ce nu mai sunt printre noi, cred ca o sincera parere de rau ar fi fost de ajuns sa se scrie pt ei, decat sa li se aduca tot felul de invinuiri, si sa se scrie alte chestii care acum nu isi mai au rostul... .
15.   D-zeu a luat 2 ingerii trimis de
(11 mar 2008, 00:37:26
nu-i mai judecati atata...asa a fost sa fie..pacat k erau tineri.. d-zeu sa-i ierte si condoleante familiilor

15.1  RE: D-zeu a luat 2 ingerii trimis de
(11 mar 2008, 23:01:32
da Raluca,ai perfecta dreptate DUMNEZEU SA-i ierte,INSPECTORU .... sa nu uite cumva ca are baiat si roata chiar de e patrata si tot se mai invarte odata!!!!!!!
16.   Pacat trimis de
(11 mar 2008, 08:20:49
pacat de ceea ce sa intamplat. l-am cunoscut pe adi foarte bine si niciodata nu m-am gandit ca o sa pateasca asa ceva. intr-adevar ii placea viteza dar nu are rost sa vb despre asta cel mai important lucru e sa ii sustinem familia care trece printr-un moment tragic. CONDOLENATE familiei si d-zeu sal ierte1
17.   DUMNEZEU sa-i ierte trimis de
(11 mar 2008, 10:18:44
stau asa si ma gandesc si nu stiu pana unde poate ajunge rautatea oamenilor....toti au ceva de comentat si maine poimaine ii vezi si pe ei trantiti pe undeva...si atunci isi schimba parerea....toti comenteaza fara sa aiba habar de ce s`a intamplat de fapt...cu aceste comentarii faceti si mai mult rau familiei.dar atata timp cat voi nu ii cunoasteti ce va pasa...eu una nu pot sa zik decat k erau baieti de treaba...si imi pare foarte rau k s`a intamplat asa....DUMNEZEU SA-I IERTE SI SA AIBA GRIJA DE FAMILIILE SI RUDELE ACESTORA PE MAI DEPARTE
18.   PACAT trimis de
(11 mar 2008, 10:23:00
apropo.....si inspectorul ala nu stiu ce se baga atat in seama...ca se lauda ca stie tot dar de fapt nu stie nimic....vrea sa faca numai impresii.eu tare as fii curioasa sa pateasca baiatul lui asa ceva si sa vad k vb tot asa....din cauza a unor oameni ca el suntem asa o tara proasta si fara suflet...dc nu se leaga de oameni ramasi in viata...nu dupa ce moare cineva si nu mai poate sa se apere...veniti cu tot felul de prostii...si puteti zike orice de ei k nimeni nu poate sa zica k nu e adevarat...ei bine va zik eu ca ce a zis inspectorul ala nu e nimic adevarat...

19.   CONDOLEANTE trimis de
(11 mar 2008, 13:01:26
PACAT,DUMNEZEU SA II IERTE
20.   Condoleante trimis de
(11 mar 2008, 14:34:38
DUMNEZEU SA-I IERTE!!...Pacat de ei,erau 2 persoane fff de treaba...iar cei care nu stiu cum s-a intamplat accidentul,mai bn nu ar vb...CONDOLEANTE!!!
21.   Durere... trimis de
(11 mar 2008, 15:03:08
Prima data: inspectore, daca n-ar fi interzis limbajul mai explicit, ti-as spune ceva referitor la commentul tau, ala cu spaclul si "bestii cu chip de om" - asa ceva consider ca te caracterizeaza... Si, doar D-zeu are are dreptil sa judece.

Cat despre prietenii nostri, morti din pacate, lacrimi amare si ii vom pastra mereu in inimile si gandurile noastre. D-zeu sa-i ierte !

Suntem alaturi de cei dragi, ramasi cu enorma durere.
22.   Condoleante trimis de
(11 mar 2008, 15:06:14
Sincere condoleante pentru familiile indurerate...nu pot spune k ii cunosteam foarte bine dar oricum e pacat k au murit asa...totusi nu meritau.in plus,sunt de parere k cei care nu stiu cum s-a intamplat totul nu ar trebui sa vorbeasca aiurea.DUMNEZEU SA-I IERTE SI SA-I ODIHNEASCA IN PACE!
23.   Dumnezeu sa-i ierte trimis de
(11 mar 2008, 15:27:07
Il cunosteam foarte bine p Adi si era o pers foarte d treaba.Mai bine spuneti doar "Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca" decat sa-i judecati.Oricare dintre voi putea fi in locul lor;nu-i mai judecati atat.Nu o sa-i uitam niciodata... CONDOLEANTE!!!
24.   DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA trimis de
(11 mar 2008, 17:35:23
E groaznic ceea ce se intampla,atatia tineri....,cand trecem prin perioada cea mai frumoasa a vietii,....intr-un timp atat de scurt ....nu am cuvinte...ma sperie gandul cand se va termina soseau de reparat in intregime,daca pe portiunile in care s-au terminat reparatiile sunt atatea accidente,atunci oare ce va fi? Inteleg perfect durerea parintilor si celor apropiati,am trecut prin durerea aceasta si nu doresc asta nici celui mai mare dusman,e groaznic de suportat plecarea celor dragi de langa noi.Dumnezeu saa ii ierte si sa lasam dreptul de ai judeca celuia caruia i se cuvine acolo sus.
25.   Sincere condoleante, trimis de
(11 mar 2008, 23:40:10
Sincere condoleante familiei indurerate!Dumnezeu sa i ierte si sa i odihneasca in pace!

Sa le fim alaturi celor ramasi cu durerea si sa i nu i mai judecam pe cei plecati asa devreme dintre noi!Sa le fie tarana usoara!
26.   Interesant trimis de
(12 mar 2008, 00:00:18
de vazut daca intereseaza pe cineva ca DN 17 care mai e si european este plin pe la noi de mastodonti neiluminati parcati pe timp de noapte. Ar trebui ca domni politisti ....cum se cred ei sa vada de ex. zecile de tiruri care stau noapte de noapte pe langa fabrica de apa Bucovina fara cea mai mica luminita. Dupa accident vin si masoara asta le e datoriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
27.   AU DEVENIT INGERI trimis de
(12 mar 2008, 01:05:29
nu cunosc pe niciunul dintre ei dar le transmit Condoleante familiilor si prietenilor.Inca doi ingeri ne vor veghea de acolo de sus.Odihneasca'se in pace
28.   Condoleante trimis de
(12 mar 2008, 09:06:35
Condoleante familiei iar pe ei dumnezeu sa-i ierte! Nu ii mai judecati daca nu stiti ce a fost acolo. Nu au fost martori iar ceea ce s-a intamplat stiu doar ei. E o mare tragedie ca am pierdut asa un prieten. Eram prieten cu adi de copii mici. DUMNEZEU SA-I IERTE!
29.   LACRIMI SI DURERE trimis de
(12 mar 2008, 11:07:05
AM FOST UN BUN PRIETEN CU ADI IVAN DE MICI SI UN COLEG DE SCOALA SI PANA S-A PIERDUT DE FACULTATE NU POT DECAT SA REGRET CA A PLECAT DINTRE NOI ASA DE REPEDE ' EU CRED CA DUMNEZEU A AVUT NEVOIE DE UN SUFLET CUM ERA EL SI LA LUAT DINTRE NOI "DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE '" MULTE CONDOLEANTE PARINTILOR, SURORILOR SI PRIETENEI CARE ATI RAMAS CU INIMILE "IMPIETRITE" DE DURERE SI CU OCHII INLACRIMATI .ADI O SA FIE TOT PRINTRE NOI DAR O SA NE "PRIVEASCA" DIN CERURI . MARE PACAT DE EL..;..
30.   Dumnezeu sa ii ierte trimis de
(12 mar 2008, 16:02:40
Erau doua persoane ffff de treaba.Pe Adi Ivan nu l-am cunoscut prea bine dar pe Viorel da,si tot c pot sa spun este k era un baiat de treaba si deosebit.CONDOLEANTE FAMILIILOR SI DUMNEZEU SA II IERTE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte